obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Uitgesteld kijken Entone 515 breekt af
cyberik
De laatste maanden heb ik een probleem met de entone 515. Indien ik via de guide een programma uigesteld bekijk, (Ik heb dit programma dus niet opgenomen)
gebeurt het de laatste tijd continue dat het programma tijdens het kijken opeens stopt. Ik krijg dan de vraag of ik terug wil naar live-tv kijken. Ik kan ja of nee kiezen maar er gebeurt niets. ik moet dan eerst naar exit, dan weer via de guide naar het programma dat ik aan het bekijken was. Dan krijg ik de vraag of ik het programma opnieuw wil starten of op het punt waar ik gebleven was (..min) Als ik dat laatste kies gaat het programma weer verder waar het net gestopt was. Dit gebeurt soms enkele keren per programma. Erg hinderlijk. Ik ben naar de CAIWAY winkel in Naaldwijk geweest. Daar vertelde men mij dat het een sortware probleem is, en dat men er niets aan kan doen. Hebben hier meer mensen last van ???? Voorheen had ik er nl geen last van. Wie weet de oplossing????
 
Bakstenen
Achteraf kijken is slechter als wat je eerst kon bij caiway,nu is meest als Caiway wat veranderd geen verbetering,maar wat ik meest doe is gewoon een reset en meest is het probleem dan opgelost voor even.
Bij opnemen gebeurd het helaas af en toe dat de opname blijft doorlopen,dan heb je een opname van 21 uur is de schijf vol.
Wat je ook kan doen is gewoon terug spoelen soms gebeurd het dat het programma al verder is ,dus niet bij het begin start,je kan dan terug spoelen.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Uitgesteld kijken Entone 515 breekt af', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Welke tv,of Entone Digitale radio en televisie, tips & truuks : 5 26 dec 2019
Problemen met doorspoelen Entone Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. : 3 24 dec 2019
Entone 515 - ondertiteling Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. : 4 02 sep 2019
IR extender aansluiting op de Entone CaiWay Glasvezel digitale ontvangers : 9 23 jul 2019
Opneem storing entone Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. : 5 20 jun 2019