obey-robots.txt
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Eigen Draytek Vigor 2132FVn op FTU

« Ga naar bericht

Ik ben zelf in Schiedam aan het kijken om van Online over te stappen naar Delta fiber met het Business Pack. Op dit moment heb ik mijn eigen apparatuur direct op de glasvezel aangesloten en mijn we...

  CaiWay Glasvezel modem « Meer onderwerpen
: 126
: 2
MischaBoender
18 sep 2020, 18:10

TELETEKST

« Ga naar bericht

Dat is al maanden geleden opgelost. De website van Caiway interesseert me niet meer zo, die wordt al maanden niet meer bijgewerkt en wordt deze bijgewerkt dan lijkt dat nieuws dat ook verstrekt...

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 232
: 6
Bordewolf
15 sep 2020, 15:49

BEELDKWALITEIT ITV

« Ga naar bericht

Geen idee, ik zou de bekabeling eens checken en of de HDMI aansluiting wel in het goede slot zit. Bij mij zijn de HD zenders even scherp als op COAX. Ik mag wel zeggen zeer scherp en goed.

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 166
: 4
Bordewolf
15 sep 2020, 09:45

COMMUNICATIE bij STORING

« Ga naar bericht

OPEN DEUR : BOR doe dan de deur eens dicht misschien helpt dat !! Mijn vraag gaat over communicatie, hoe informeer je je klanten. Deze vraag wordt blijkbaar niet herkent ? Mooie zoethoudertjes d...

  Klacht over Caiway « Meer onderwerpen
: 110
: 3
ronaldo
14 sep 2020, 21:55

Genexis naar Fritzbox

« Ga naar bericht

De instellingen op de Fritzbox (service provider) moesten inderdaad veranderd worden maar dit is niet tijdens de installatie van de Genexis gebeurd. In eerste instantie heb ik mijn Gigaset DECT aan...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 179
: 3
Robbert10
14 sep 2020, 10:44

Introductie pakket "Alleen Internet Giga Snel"

« Ga naar bericht

Ik zou de komende maanden afwachten. Het lijkt wel of er een soort stilte voor de storm is.

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 1330
: 9
Bordewolf
11 sep 2020, 18:19

fritzbox 7490 blijven gebruiken achter Genexis Platinum router

« Ga naar bericht

Ik heb zojuist een glasvezel + TV + Telefonie abbo afgesloten bij Caiway. Nu heb ik een abbo bij Delta zakelijk via de cai kabel. (ook alles in 1) Hiervoor heb ik een cisco kabel modem en een fri...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 122
: 1
RichardH
11 sep 2020, 15:36

glasvezel slaapkamer

« Ga naar bericht

Dat komt omdat er een multicast flooding telkens weer ontstaat, Dit was mij ook al bekend uit de KPN/Xs4All IPTV kastjes en verschillende Sonos achtige producten. Achter een VLan i.s.m. het Genexis...

  Digitale radio en televisie, tips & truuks « Meer onderwerpen
: 389
: 4
Jaco Hage
04 sep 2020, 00:27

Kabel tv vs. interactieve tv

« Ga naar bericht

Je gaat nu nog achteruit, al is men druk aan het werk met de zaken die niet goed lopen. Ondertiteling voor doven en slechthorenden is aanwezig Dolby (Atmos) nog niet, wordt nu aan gewerkt Pa...

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 339
: 2
Bordewolf
20 aug 2020, 11:34

Ik denk dat deze mail nep is.

« Ga naar bericht

Is gewoon spam, caiway stuurt nit zulke berichten

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 290
: 2
Bakstenen
18 aug 2020, 16:49
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
CBizz Start aanleg glasvezelnetwerk Seggelant - CBizz

16 april 2019

Op bedrijventerrein Seggelant in Brielle is CBizz begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk voor hoogwaardige verbindingen. Na een intensief voorbereidingstraject, in samenwerking met Ondernemersvereniging Seggelant Brielle, sluit CBizz de aanwezige bedrijven in snel tempo aan.

Ondernemersvereniging Seggelant koos na uitvoerig onderzoek voor CBizz vanwege haar ruime ervaring met het verglazen van bedrijventerreinen en de aantrekkelijke geprijsde abonnementen.

"We zijn verheugd dat met de eerste schop in de grond het bedrijventerrein Seggelant ontsloten gaat worden door een hoogwaardig, open glasvezelnetwerk. Hiermee wordt het voorzieningenniveau van het terrein op peil gebracht en is het wat betreft internetcapaciteit klaar voor de toekomst", aldus Theo Fransen voorzitter van de ondernemersvereniging.

Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos van een glasvezelaansluiting worden voorzien. Pas op het moment dat bedrijven daadwerkelijk gebruik gaat maken van het netwerk, gaan deze ervoor betalen.

De heer Dennis Bos, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Bovendien is de uitrol van glasvezel op het bedrijventerrein in Brielle een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."

CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen en het aanbieden van verbindingen en diensten hierover. Met de beschikking over een eigen core netwerk, servicedesk en 24×7 bemand Network Operation Center levert CBizz hoogwaardige zakelijk verbindingen door heel Nederland.

Meer informatie over de aanleg is te vinden op de projectpagina van bedrijventerrein Seggelant.
Bron: CBizz
CBizz neemt glasvezelnetwerk KBP in Hapert over

CBizz is de nieuwe eigenaar van het glasvezelnetwerk op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. KBP en CBizz zijn tot overeenstemming gekomen over de overdracht en deze is recent geeffectueerd.

KBP heeft in 2012 geïnvesteerd in de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit zodat alle nieuwe bedrijven die zich hier gingen vestigen vlot en eenvoudig aangesloten konden worden. Inmiddels zijn alle actieve bedrijven en camera´s op het bedrijvenpark aangesloten op dit glasvezelnetwerk.

Met de overname door CBizz is de continuïteit van het glasvezelnetwerk gewaarborgd en kunnen de bedrijven op het Kempisch Bedrijvenpark gebruik blijven maken van het netwerk. Daarnaast zorgt CBizz voor vernieuwing van het glasvezelnetwerk en zal zij hierover een op bedrijventerreinen toegespitst aanbod gaan leveren.

Voor CBizz is de aanwinst van glasvezelnetwerk KBP een goede aanvulling op haar reeds bestaande infrastructuur. Ze is actief op ruim honderd bedrijventerreinen en heeft afgelopen jaar onder andere het glasvezelnetwerk gerealiseerd op het naastgelegen bedrijventerrein Hapert.

CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen en het aanbieden van verbindingen en diensten hierover. Daarnaast levert zij maatwerk internetverbindingen aan ondernemingen die vanaf meerdere locaties werken, zich in buitengebieden bevinden of een specifieke internetbehoefte hebben. Met de beschikking over een eigen core netwerk, servicedesk en 24×7 bemand Network Operation Center levert CBizz hoogwaardige zakelijk verbindingen door heel Nederland.
Bron: CBizz
Delta Fiber Nederland neemt CBizz over - CBizz

Het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam biedt hoogwaardig internet over glasvezel op meer dan 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. De overname van CBizz versnelt de groeistrategie van DELTA Fiber Nederland op de zakelijke markt.

Marco Visser, CEO van DELTA Fiber Nederland over de overname: "DELTA Fiber Nederland heeft zich ten doel gesteld om glasvezelnetwerken aan te leggen door heel Nederland, zowel voor huishoudens als voor bedrijven. Wij zijn dan ook enorm blij met de overname van CBizz. Dit versnelt onze groeistrategie om bedrijven te voorzien van glasvezelverbindingen en bijbehorende diensten."

Sikko de Graaf, CEO van CBizz: "Vanuit een toegewijd en gespecialiseerd team hebben wij CBizz ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor bedrijven. Daarom zij wij enorm trots dat we meer dan 100 bedrijventerreinen in Nederland toegang bieden tot snel internet over glasvezel. Met DELTA Fiber Nederland als nieuwe eigenaar, verandert er voor klanten van CBizz niets. Zowel het merk CBizz als het huidige management blijven intact. Tegelijkertijd zijn wij overtuigd dat CBizz in deze nieuwe fase het beste tot zijn recht komt in de groeistrategie van DELTA Fiber Nederland."

De OR van DELTA Fiber Nederland heeft een positief advies gegeven. Er worden geen financiële details verstrekt. Sikko de Graaf, CEO van CBizz, zal in het kader van het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd deze maand CBizz verlaten.

Over DELTA Fiber Nederland
DELTA Fiber Nederland is een Nederlands telecombedrijf. Het heeft netwerken door heel Nederland en bouwt voortdurend nieuwe glasvezelnetwerken, voornamelijk in randstedelijke gebieden en buitengebieden. Net als voor de 600.000 woningen en bedrijven die al op het netwerk zijn aangesloten maken ze zo voor steeds meer mensen snel internet toegankelijk. Met de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet, televisie, telefonie en mobiele diensten. Meer informatie is te vinden op deltafibernederland.nl.

Over CBizz
CBizz is een voorname speler binnen de glasvezelmarkt, gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. Dit doen zij momenteel op ruim honderd bedrijventerreinen. Daarnaast levert CBizz eigen maatwerk internetverbindingen aan bedrijven die vanaf meerdere locaties werken, zich in buitengebieden bevinden of een specifieke internetbehoefte hebben. CBizz had de beschikking over haar eigen investeringsfonds welke wordt beheerd door Capitalmind, een in de telecomsector gespecialiseerd corporate finance bedrijf. Meer informatie is te vinden op cbizz.nl/over-cbizz.
Bron: CBizz