obey-robots.txt
data-full-width-responsive="true">
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Geen diensten van Caiway beschikbaar

« Ga naar bericht

Helder. Dat verklaart alles. Daar ligt je probleem. Gezien de verschillen in subnetmask is pingen onmogelijk. "Daar zal je je onderzoek verder moeten starten. Ligt dat aan je modem/provider of ei...

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
: 221
: 6
Jaco Hage
24 mei 2019, 00:53

Multiscreen App op iMac desktop

« Ga naar bericht

Yep, het is allee n nog erg wachten op communicatie richting bestaande klanten en wanneer we aan de beurt zijn voor de migratie. Ik lees al berichten van bestaande klanten die om gelijk hiermee in...

  Storing « Meer onderwerpen
: 6630
: 72
Bordewolf
23 mei 2019, 21:30

Genesis modem/router

« Ga naar bericht

Het geeft aan dat de Genexis WiFi inferieur is. Feitelijk herken ik deze symptomen bij elke WiFi/Router/modem van een provider. Geen enkel modem/router kan de performance bieden zoals een goed merk...

  CaiWay Glasvezel modem « Meer onderwerpen
: 233
: 5
Jaco Hage
23 mei 2019, 01:28

Problemen met verbinding tussen 2 caiway internet aansluitingen

« Ga naar bericht

Aha, ik begrijp je punt. Gedoe,... Feitelijk is de subnet niets meer dan het aantal ''computers'' binnen het net, en mogelijk dat het wan iP op een vage manier in dezelfde range zitten van toewi...

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
: 887
: 22
Jaco Hage
21 mei 2019, 23:58

Manual Amino Aria 7X

« Ga naar bericht

Handleidingen van TV / radio Caiway apparatuur vind je hier : https://www.caiway.nl/klantenservice/...e-en-radio

  CaiWay Glasvezel digitale ontvangers « Meer onderwerpen
: 189
: 2
Jaco Hage
19 mei 2019, 23:02

cctv

« Ga naar bericht

Klasse verder toch, snel opgelost. :) Aha, dan klopt het wel wat ik zei. Ja oke profiel is niet helemaal kompleet had het ff vlug gedaan ik dacht komt nog wel, maar of het een oude of nieuwe...

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
: 340
: 11
Jaco Hage
17 mei 2019, 00:06

Afstand

« Ga naar bericht

Dank je ... data wordt gedeeld in iCloud en/of staat op mijn netwerkschijf. Een raid5 met 4 bays, die wordt periodiek gebackupt naar aparte USB-drive (die meegaat als de fik uitbreekt). Timemachine...

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
: 493
: 9
Murgen
15 mei 2019, 21:57

Multiscreen tv

« Ga naar bericht

Er komen een aantal HD kanalen bij (ik dacht minimaal 3). Wat ik vreemd vind is dat alle kanalen die toegevoegd worden per juni niet allemaal HD zijn. Dat zou ik als klant toch minimaal verwachten....

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 2009
: 11
Bordewolf
13 mei 2019, 17:42

Zoeken in EPG

« Ga naar bericht

Nog even als aanvulling op het bovenstaande. Contact opgenomen met Caiway : de functie 'Zoeken' wordt helaas niet ondersteund.

  Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 198
: 2
cawul
03 mei 2019, 10:46

Ondertiteling op NPO

« Ga naar bericht

Sorry voor de vertraging. Ik kan geen oordeel geven over de KPN kastjes, maar bij werkt de Entone relatief snel. Het apparaat reageert behoorlijk snel op alles. De Humax 5050c die ik af en toe geb...

  CaiWay Glasvezel digitale ontvangers « Meer onderwerpen
: 256
: 3
cawul
03 mei 2019, 10:29
Deze button CaiWay/Delta Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
CBizz Start aanleg glasvezelnetwerk Seggelant - CBizz

16 april 2019

Op bedrijventerrein Seggelant in Brielle is CBizz begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk voor hoogwaardige verbindingen. Na een intensief voorbereidingstraject, in samenwerking met Ondernemersvereniging Seggelant Brielle, sluit CBizz de aanwezige bedrijven in snel tempo aan.

Ondernemersvereniging Seggelant koos na uitvoerig onderzoek voor CBizz vanwege haar ruime ervaring met het verglazen van bedrijventerreinen en de aantrekkelijke geprijsde abonnementen.

"We zijn verheugd dat met de eerste schop in de grond het bedrijventerrein Seggelant ontsloten gaat worden door een hoogwaardig, open glasvezelnetwerk. Hiermee wordt het voorzieningenniveau van het terrein op peil gebracht en is het wat betreft internetcapaciteit klaar voor de toekomst", aldus Theo Fransen voorzitter van de ondernemersvereniging.

Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos van een glasvezelaansluiting worden voorzien. Pas op het moment dat bedrijven daadwerkelijk gebruik gaat maken van het netwerk, gaan deze ervoor betalen.

De heer Dennis Bos, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Bovendien is de uitrol van glasvezel op het bedrijventerrein in Brielle een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."

CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen en het aanbieden van verbindingen en diensten hierover. Met de beschikking over een eigen core netwerk, servicedesk en 24×7 bemand Network Operation Center levert CBizz hoogwaardige zakelijk verbindingen door heel Nederland.

Meer informatie over de aanleg is te vinden op de projectpagina van bedrijventerrein Seggelant.
Bron: CBizz
CBizz neemt glasvezelnetwerk KBP in Hapert over

CBizz is de nieuwe eigenaar van het glasvezelnetwerk op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. KBP en CBizz zijn tot overeenstemming gekomen over de overdracht en deze is recent geeffectueerd.

KBP heeft in 2012 geïnvesteerd in de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit zodat alle nieuwe bedrijven die zich hier gingen vestigen vlot en eenvoudig aangesloten konden worden. Inmiddels zijn alle actieve bedrijven en camera´s op het bedrijvenpark aangesloten op dit glasvezelnetwerk.

Met de overname door CBizz is de continuïteit van het glasvezelnetwerk gewaarborgd en kunnen de bedrijven op het Kempisch Bedrijvenpark gebruik blijven maken van het netwerk. Daarnaast zorgt CBizz voor vernieuwing van het glasvezelnetwerk en zal zij hierover een op bedrijventerreinen toegespitst aanbod gaan leveren.

Voor CBizz is de aanwinst van glasvezelnetwerk KBP een goede aanvulling op haar reeds bestaande infrastructuur. Ze is actief op ruim honderd bedrijventerreinen en heeft afgelopen jaar onder andere het glasvezelnetwerk gerealiseerd op het naastgelegen bedrijventerrein Hapert.

CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen en het aanbieden van verbindingen en diensten hierover. Daarnaast levert zij maatwerk internetverbindingen aan ondernemingen die vanaf meerdere locaties werken, zich in buitengebieden bevinden of een specifieke internetbehoefte hebben. Met de beschikking over een eigen core netwerk, servicedesk en 24×7 bemand Network Operation Center levert CBizz hoogwaardige zakelijk verbindingen door heel Nederland.
Bron: CBizz
Delta Fiber Nederland neemt CBizz over - CBizz

Het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam biedt hoogwaardig internet over glasvezel op meer dan 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. De overname van CBizz versnelt de groeistrategie van DELTA Fiber Nederland op de zakelijke markt.

Marco Visser, CEO van DELTA Fiber Nederland over de overname: "DELTA Fiber Nederland heeft zich ten doel gesteld om glasvezelnetwerken aan te leggen door heel Nederland, zowel voor huishoudens als voor bedrijven. Wij zijn dan ook enorm blij met de overname van CBizz. Dit versnelt onze groeistrategie om bedrijven te voorzien van glasvezelverbindingen en bijbehorende diensten."

Sikko de Graaf, CEO van CBizz: "Vanuit een toegewijd en gespecialiseerd team hebben wij CBizz ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor bedrijven. Daarom zij wij enorm trots dat we meer dan 100 bedrijventerreinen in Nederland toegang bieden tot snel internet over glasvezel. Met DELTA Fiber Nederland als nieuwe eigenaar, verandert er voor klanten van CBizz niets. Zowel het merk CBizz als het huidige management blijven intact. Tegelijkertijd zijn wij overtuigd dat CBizz in deze nieuwe fase het beste tot zijn recht komt in de groeistrategie van DELTA Fiber Nederland."

De OR van DELTA Fiber Nederland heeft een positief advies gegeven. Er worden geen financiële details verstrekt. Sikko de Graaf, CEO van CBizz, zal in het kader van het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd deze maand CBizz verlaten.

Over DELTA Fiber Nederland
DELTA Fiber Nederland is een Nederlands telecombedrijf. Het heeft netwerken door heel Nederland en bouwt voortdurend nieuwe glasvezelnetwerken, voornamelijk in randstedelijke gebieden en buitengebieden. Net als voor de 600.000 woningen en bedrijven die al op het netwerk zijn aangesloten maken ze zo voor steeds meer mensen snel internet toegankelijk. Met de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet, televisie, telefonie en mobiele diensten. Meer informatie is te vinden op deltafibernederland.nl.

Over CBizz
CBizz is een voorname speler binnen de glasvezelmarkt, gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. Dit doen zij momenteel op ruim honderd bedrijventerreinen. Daarnaast levert CBizz eigen maatwerk internetverbindingen aan bedrijven die vanaf meerdere locaties werken, zich in buitengebieden bevinden of een specifieke internetbehoefte hebben. CBizz had de beschikking over haar eigen investeringsfonds welke wordt beheerd door Capitalmind, een in de telecomsector gespecialiseerd corporate finance bedrijf. Meer informatie is te vinden op cbizz.nl/over-cbizz.
Bron: CBizz