obey-robots.txt
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

192tv uit basis pakket

« Ga naar bericht

Hallo, sinds een maand zitten wij ook bij Caiway. Bij ons staat zeer regelmatig 192tv (kanaal 55) op. Maar sinds gisteren staat daar de boodschap niet geabonneerd op deze zender. Terwijl deze toch ...

  Storing « Meer onderwerpen
: 121
: 1
Bas
05 jun 2020, 08:40

Wijzigingen 2020

« Ga naar bericht

Inmiddels zijn 12 regiozenders naar HD gegaan op het nieuwe interactieve platform. AT5 en L1 volgen nog net als ARD, SchlagerTV en TVE.

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 6152
: 56
Bordewolf
03 jun 2020, 17:55

Geen teletext meer via Aria 7X

« Ga naar bericht

Werkt weer :)

  Storing « Meer onderwerpen
: 252
: 3
Macs
03 jun 2020, 09:01

Iptv via switch (vlan) mac-adressen

« Ga naar bericht

Ee helaas/gelukkig nog het oude platform En heb gewoon een vlan aangemaakt met een apart vlanid. Niet meer, niet minder :)

  Storing « Meer onderwerpen
: 395
: 3
Dazzling
02 jun 2020, 16:42

Multiscreen en app liggen er uit.

« Ga naar bericht

Volgens mij heb ik geen toegang tot dat nieuwe platform, maar dat boeit me niet zoveel. Ik kijk af en toe NL1, en dat kan ook prima via nos.nl. Viel me wel zojuist op dat ik een nieuw ip adres h...

  Storing « Meer onderwerpen
: 587
: 8
Highway
29 mei 2020, 21:50

Nieuwe IP adressen

« Ga naar bericht

Ik heb na de storing van vanmiddag weer een "oud" ip-adres gekregen. Voor mij is het gelukkig weer zoals het was.

  CaiWay Glasvezel internet verbindings problemen « Meer onderwerpen
: 650
: 9
lamjanus
25 mei 2020, 19:17

Op en aanmerkingen Amino TV kastjes

« Ga naar bericht

Zit half jaar bij caiway en ik zit mijn jaar uit en ga weer terug naar KPN. ITV is traag en onhandig en er gebeurt niks. Heb echt spijt dat ik hier naar toe gekomen ben.

  Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 2565
: 14
Louwrens
22 mei 2020, 18:46

snelheid niet stabiel

« Ga naar bericht

Heeft even geduurd maar inmiddels contact gehad met Caiway. Up- en downloadsnelheid hoort gelijk te zijn. Download ligt vaak 100 Mbps lager dan upload. Dinsdag as komt er een monteur. Ben benieuw...

  Storing « Meer onderwerpen
: 459
: 5
johan58
21 mei 2020, 13:49

Vervangen AirPort’s

« Ga naar bericht

Dank voor je heldere uiteenzetting. Ik had niet zo'n lang antwoord verwacht. Ik snap dat jij er helemaal inzit en helaas ook aan de andere kant van het land woont. Ik red me voorlopig hoor. Mijn...

  Storing « Meer onderwerpen
: 150
: 3
Louis1966
20 mei 2020, 15:37

caiway en apple airport

« Ga naar bericht

Beste Joost, je kunt contact met mij opnemen via telefoon, whatsapp of email dan neem ik graag de situatie met je door en kunnen we op locatie je adviseren wat de beste WiFi setting voor jouw woni...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 344
: 4
Jaco Hage
19 mei 2020, 23:40
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
CBizz Start aanleg glasvezelnetwerk Seggelant - CBizz

16 april 2019

Op bedrijventerrein Seggelant in Brielle is CBizz begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk voor hoogwaardige verbindingen. Na een intensief voorbereidingstraject, in samenwerking met Ondernemersvereniging Seggelant Brielle, sluit CBizz de aanwezige bedrijven in snel tempo aan.

Ondernemersvereniging Seggelant koos na uitvoerig onderzoek voor CBizz vanwege haar ruime ervaring met het verglazen van bedrijventerreinen en de aantrekkelijke geprijsde abonnementen.

"We zijn verheugd dat met de eerste schop in de grond het bedrijventerrein Seggelant ontsloten gaat worden door een hoogwaardig, open glasvezelnetwerk. Hiermee wordt het voorzieningenniveau van het terrein op peil gebracht en is het wat betreft internetcapaciteit klaar voor de toekomst", aldus Theo Fransen voorzitter van de ondernemersvereniging.

Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos van een glasvezelaansluiting worden voorzien. Pas op het moment dat bedrijven daadwerkelijk gebruik gaat maken van het netwerk, gaan deze ervoor betalen.

De heer Dennis Bos, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Bovendien is de uitrol van glasvezel op het bedrijventerrein in Brielle een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."

CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen en het aanbieden van verbindingen en diensten hierover. Met de beschikking over een eigen core netwerk, servicedesk en 24×7 bemand Network Operation Center levert CBizz hoogwaardige zakelijk verbindingen door heel Nederland.

Meer informatie over de aanleg is te vinden op de projectpagina van bedrijventerrein Seggelant.




Bron: CBizz
CBizz neemt glasvezelnetwerk KBP in Hapert over

CBizz is de nieuwe eigenaar van het glasvezelnetwerk op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. KBP en CBizz zijn tot overeenstemming gekomen over de overdracht en deze is recent geeffectueerd.

KBP heeft in 2012 geïnvesteerd in de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit zodat alle nieuwe bedrijven die zich hier gingen vestigen vlot en eenvoudig aangesloten konden worden. Inmiddels zijn alle actieve bedrijven en camera´s op het bedrijvenpark aangesloten op dit glasvezelnetwerk.

Met de overname door CBizz is de continuïteit van het glasvezelnetwerk gewaarborgd en kunnen de bedrijven op het Kempisch Bedrijvenpark gebruik blijven maken van het netwerk. Daarnaast zorgt CBizz voor vernieuwing van het glasvezelnetwerk en zal zij hierover een op bedrijventerreinen toegespitst aanbod gaan leveren.

Voor CBizz is de aanwinst van glasvezelnetwerk KBP een goede aanvulling op haar reeds bestaande infrastructuur. Ze is actief op ruim honderd bedrijventerreinen en heeft afgelopen jaar onder andere het glasvezelnetwerk gerealiseerd op het naastgelegen bedrijventerrein Hapert.

CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen en het aanbieden van verbindingen en diensten hierover. Daarnaast levert zij maatwerk internetverbindingen aan ondernemingen die vanaf meerdere locaties werken, zich in buitengebieden bevinden of een specifieke internetbehoefte hebben. Met de beschikking over een eigen core netwerk, servicedesk en 24×7 bemand Network Operation Center levert CBizz hoogwaardige zakelijk verbindingen door heel Nederland.




Bron: CBizz
Delta Fiber Nederland neemt CBizz over - CBizz

Het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam biedt hoogwaardig internet over glasvezel op meer dan 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. De overname van CBizz versnelt de groeistrategie van DELTA Fiber Nederland op de zakelijke markt.

Marco Visser, CEO van DELTA Fiber Nederland over de overname: "DELTA Fiber Nederland heeft zich ten doel gesteld om glasvezelnetwerken aan te leggen door heel Nederland, zowel voor huishoudens als voor bedrijven. Wij zijn dan ook enorm blij met de overname van CBizz. Dit versnelt onze groeistrategie om bedrijven te voorzien van glasvezelverbindingen en bijbehorende diensten."

Sikko de Graaf, CEO van CBizz: "Vanuit een toegewijd en gespecialiseerd team hebben wij CBizz ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor bedrijven. Daarom zij wij enorm trots dat we meer dan 100 bedrijventerreinen in Nederland toegang bieden tot snel internet over glasvezel. Met DELTA Fiber Nederland als nieuwe eigenaar, verandert er voor klanten van CBizz niets. Zowel het merk CBizz als het huidige management blijven intact. Tegelijkertijd zijn wij overtuigd dat CBizz in deze nieuwe fase het beste tot zijn recht komt in de groeistrategie van DELTA Fiber Nederland."

De OR van DELTA Fiber Nederland heeft een positief advies gegeven. Er worden geen financiële details verstrekt. Sikko de Graaf, CEO van CBizz, zal in het kader van het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd deze maand CBizz verlaten.

Over DELTA Fiber Nederland
DELTA Fiber Nederland is een Nederlands telecombedrijf. Het heeft netwerken door heel Nederland en bouwt voortdurend nieuwe glasvezelnetwerken, voornamelijk in randstedelijke gebieden en buitengebieden. Net als voor de 600.000 woningen en bedrijven die al op het netwerk zijn aangesloten maken ze zo voor steeds meer mensen snel internet toegankelijk. Met de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet, televisie, telefonie en mobiele diensten. Meer informatie is te vinden op deltafibernederland.nl.

Over CBizz
CBizz is een voorname speler binnen de glasvezelmarkt, gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. Dit doen zij momenteel op ruim honderd bedrijventerreinen. Daarnaast levert CBizz eigen maatwerk internetverbindingen aan bedrijven die vanaf meerdere locaties werken, zich in buitengebieden bevinden of een specifieke internetbehoefte hebben. CBizz had de beschikking over haar eigen investeringsfonds welke wordt beheerd door Capitalmind, een in de telecomsector gespecialiseerd corporate finance bedrijf. Meer informatie is te vinden op cbizz.nl/over-cbizz.




Bron: CBizz