obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel Hendrik-Ido-Ambacht
jj1987
Caiway probeert zich weer lekker in te dekken met de volgende regel onder glasvezeldiensten na de postcodecheck:

''* Let op: Caiway kan niet garanderen dat de glasvezeldiensten bij u beschikbaar zullen zijn, door bijvoorbeeld (technische) obstakels tijdens de aanleg van de glasvezelaansluiting in uw woning door netwerkbeheerder CIF BV.''

Maw, caiway gaat nooit glas aanleggen aan de watermunt en postcode 3344!
Waarom verbaasd me dit weer niet.

Buiten dat hebben ze afgelopen nacht lopen k*tten aan de analoge fm. Want waar de zenders eerst veel te zacht gemoduleerd werden, zijn ze nu allemaal harder, en is 104.9mhz zo hard gemoduleerd, dat de tuner op flippen gaat en er geen luisteren aan is. Dus maar weer een storingsmelding eruit sturen.
 
jj1987
Er is wel degelijk een flinke fout in de postcodecheck.
Check ik de straat Horst in Ambacht (waar al lange tijd glasvezel ligt van reggefiber) dan staat er ook dat het winter 2014 beschikbaar is terwijl een vriendin van mij daar woont en glas heeft van KPN. Typisch!
 
bulsing
Ook ik heb zowel meneer Hosselet en Nol Franssen (hier zelfs het 06-nummer van) van Reggefiber telefonisch benaderd en mails gestuurd en gevraag of ze contact wilden opnemen maar keer op keer niets.

Zoals verwacht hoor je van Caiway/CIF ook niets maar dat is dan weer geen verrassing. Harma van Caiway is denk ik nog steeds aan het zoeken naar de juiste persoon die klantvriendelijk is en meedenkt met ons... Daarom duurt het zo lang denk ik Annoying


Zelf informatie aanvragen op de diverse websites van Caiway/CIF die ik heb ingevuld komt niet eens een reactie.

Hopelijk zijn de twee partijen druk aan het overleggen, maar ze wekken nu erg de indruk er niet veel interesse of haast mee te hebben.

Zal er ongetwijfeld mee te maken hebben dat het geen €'s genoeg oplevert voor ze. En dan is de noodzaak ook niet zo hoog...of zelfs lastig en dus overbodig.
 
bulsing
Ook weer vreemd dat AUB hier niets van weet.
Heb ze tweets en email gestuurd en zelfs via Facebook hierop gewezen.

Hetzelfde geld voor Gemeente Belangen...
 
bulsing
Moet straks ook nog boodschappen doen @ Hoog Ambacht. Zal ze ook nog eens aanspreken op onze vragen en voorzien van info waar nodig. Velen hier hebben ook al de nodige inspanningen geleverd en als we ook deze politieke partij aan onze kant kunnen krijgen dat is al mooi meegenomen.

Van die vaatdoek van een Flach hoeven we niet veel (meer) te verwachten. Die heeft de boel al grondig verziekt.

Leuke toevalligheid: gisteren een flyer ontvangen van de SGP met onze grote vriend Flach pontificaal op het voorblad.

'Motto is Bouwen & Bewaren'.... jajaja.

Hé Flach als je meeleest: 'Glasvezelnetwerkje Bouwen & Bewaren' Whip
 
bulsing
Op Hoogambacht staan vandaag meerdere politiek partijen en een daarvan Gemeente Belangen heeft serieus geluisterd naar ons verhaal. Zowel johnvdburg als ik hebben mijn gegevens achter gelaten om dit verder op te laten pakken.

De mevr. die aangaf er echt werk van te willen maken is Marjet Vogelaar van Gemeente Belangen. Haar e-mailadres is: marjetvogelaar@gembel.nl

Ik zou zeggen laten we de krachten allemaal bundelen.

Leuk detail is dat een andere lid van Gem. Bel. ook in de Amandelgaarde woont dus dat kan een voordeel zijn.

Overigens bewonderenswaardig dat dit topic nu al #2 staat met best bekeken topics ( > 5500 keer)

Iets zeg mij dat dit probleem wel leeft en aandacht heeft onder de bewoners van de club van Glasloos 3344 Grin
Gewijzigd door bulsing op 08 maart 2014, 14:29
 
jj1987
Goed te horen allemaal! We blijven ons inzetten. Heb Mw. Vogelaar ook een mail gestuurd.

Beste Mw. Vogelaar,

Onlangs heeft een groot gedeelte van Ambacht een kaart gekregen over de aanleg van glas.
Wij met de postcode 3344BG niet. Er zijn nog zo'n 750 huizen die niets hebben gekregen in de volgerlanden.
Nu zijn we al een tijd bezig om glasvezel te krijgen omdat de oude koperlijn slecht is qua snelheid van het internet. Wij halen met moeite 15mb snelheid. Ik heb een forum geopend met het hele glasvezel verhaal. Dit forum is al meer dan 5500x bekeken en er zijn al 9 pagina's volgeschreven door medebewoners en teleurgestelde mensen.
Wij zijn echt het vergeten hoekje in Ambacht. Als je caiway belt krijg je te horen dat ze niets kunnen doen en cif de planning maakt. Cif zegt niet te gaan aanleggen omdat de gemeente dit niet zou toestaan? Het glas wat er nu in de Volgerlanden ligt is van Reggefiber. Ook Reggefiber doet niets. En zegt Paul Hosselet van Reggefiber het wel te weten dat er een stuk volgerlanden geen glas heeft en dat dit ook niet in de planning ligt. Ook heeft dit volgens hem geen hoge prioriteit en is de planning bij Reggefiber aldus hem dit jaar vol.
Hoe kan de gemeente een stuk Volgerlanden overslaan met het voorzien in glas? Terwijl er langs de weg grote borden hangen met "Ambacht krijgt glas". Er zijn nu een hoop mensen zwaar teleurgesteld en boos. En hoe kan de gemeente een vergunning afgeven tot aanleg aan de aannemer GNH? En daarbij een 750 huizen overslaan?? Andre Flach laat weinig van zich horen, zeg gerust niets en dat als wethouder communicatie. Op de site van Caiway staat wel dat we glas krijgen nadat je de postcode check doet. Dit klopt niet, want als je een check doet van een postcode in de Volgerlanden waar zelfs al glas ligt van Reggefiber staat er ook dat er winter 2014 glas komt. Waar is Caiway mee bezig?? En waar is Ambacht mee bezig.
Er zijn nu mensen die door een postcode fout op de site van caiway een voorbestelling hebben gedaan en nu dus via de kabel kunnen internetten tot het glas er is. (Wat er dus niet komt). Echt belachelijk.
Ik hoop namens het vergeten stuk mensen in de Volgerlanden dat U zich in wil zetten en hard wil maken zodat wij ook glas gaan krijgen van Cif of Reggefiber.

Mag graag van U vernemen.


Ben benieuwdShock
 
jj1987
En zojuist al antwoord:

Goedenavond,

Bedankt voor uw mail .Ga dit in de fractie bespreken en neem daarna met u en
de heer van de Burg contact op.

Fijne zondag.

Groeten,

Marjet Vogelaar
 
bulsing
Ook hier een reply gehad:

On 08 Mar, 2014,at 10:34 PM, Marjet Vogelaar wrote:

Goedenavond,

Heb inmiddels mails ontvangen van de heer O. en van de B. ook over dit onderwerp. Zodra ik het in de fractie besproken heb nodigen we u allen uit om dit te bespreken.

Fijne zondag.

Groeten,

Marjet Vogelaar
 
jj1987
Nog geen uitnodiging gehad.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel Hendrik-Ido-Ambacht', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel Internet + DVB-C Abonnementen : 2 14 mei 2024
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
DVB-C via Caiway glasvezel? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 4 10 nov 2021
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 11 24 sep 2021
Advertentie