obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel Hendrik-Ido-Ambacht
bulsing
Beste mensen en volgers. Er is bijna een mijlpaal gehaald

Op het moment van schrijven zijn er bijna 298 (digitale) handtekeningen genoteerd. We kunnen dus stellen dat het wel zeker leeft in onze wijk.

Prachtig resultaat. Maar we zijn er nog niet. 300 is een mooi begin, maar het kan nog veel meer worden. Alleen zo ziet Reggefiber dat ze eigenlijk niet om ons heen kunnen.

Dus spoor je buren, als je dat niet al gedaan hebt, nogmaals aan om de petitie te tekenen.

Als Reggefiber besluit om toch glasvezel aan te leggen, komen er veel meer mogelijkheden beschikbaar dan dat het arrogante Caiway/CIF nu wil bieden via de ouderwetse Caiway/CIF kabel.

Denk aan:

- met stip op een: meer snelheid voor minder geld
- minder storingen
- sneller internet zowel download, maar zeker de upload.
- meer digitale diensten (o.a live tv pauzeren)

En nog veel meer voordelen die Caiway gewoon niet wil aanbieden.

http://www.eindelijkglasvezel.nl/hend...fl/art/474

Kijk hier voor welke partijen er momenteel al diensten aanbieden op het glasvezelnetwerken van Reggefiber:

http://www.eindelijkglasvezel.nl/hend...-ik-kiezen
Kies hier wel een postcode en huisnummer die al in het Reggefiber gebied liggen.


Dus teken de petitie op: http://glasvezelvolgerlanden.eu/teken...de-petitie
Handtekening
Kijk voor onze prostestpagina op de onderstaande link

http://www.glasvezelvolgerlanden.eu
 
Adios
Dit is een reclameplaatje van Reggefiber. Bieden ze meer al wat er staat vergeleken met Caiway?

Ik geloof daar niks van.
Het televisiepakket heeft helaas nog een mindere beeldkwaliteit als wat Caiway biedt op de coax en glasvezel.

Wel bieden veel aanbieders voordeelbundels die Caiway niet kan bieden door het gebrek aan mobiele telefoniediensten. Ook TV op tablets is bij Caiway nog onderontwikkeld met slechts tien zenders ofzo.

De enige echte kabelaar die constant is meegegaan met het opwaarderen van zijn diensten om de glasvezelaanbieders geen voorsprong te geven is UPC. Interactief, on demand, je volledige pakket op tablets. UPC biedt het allemaal!

Als Caiway geen mobiele telefonie gaat bieden, moeten ze wel andere diensten aanzienlijk uitbreiden vind ik.
 
jj1987
Dat caiway beeld goed is, is een feit.
Kpn staat erom bekend slechte streams te hebben voor iptv. Ondanks de aanpassingen die zij laatst hebben ondergaan.
Of je nu a/vdsl hebt of glas, t is dezelfde stream. Ook providers als Tele2 gebruiken diezelfde stream. Mijn buren hebben Tele2 en dat is om te janken. En dan nog beweren dat ze hd kijken. Zelfs een vhs band is scherper.
Cif gaat zoiezo geen glas aanleggen in de volgerlanden. Dus nogmaals overhalen heeft geen nut. Cif mag daar niet aanleggen omdat een groot gedeelte volgerlanden al Reggefiber glas heeft.
Mijn voorkeur voor glas is Reggefiber omdat de keus dan vrij is.
Voordeel van caiway glas is gratis coax signaal. Maarja dezelfde rotte klantenservice en diensten. Dan prefereer ik toch kpn.
 
erickiel
Klantenservice kan idd beter als ik het zo lees, de keren dat ik contact gehad heb ben ik 100% tevreden.

Beeld via de entone is goed sinds ik de nieuwe heb had eerst de 400 serie nu de 515 pas een keer een vastloper gehad terwijl bij de 400 twee a drie keer per dag, dit via forum van caiway doorgegeven netjes volgende dag gebeld en hebben de entone gemonitord en vrij snel een andere toegestuurd gekregen, kortom ik ervaar klantenservice gewoon goed.

Wat men kan en mag verbeteren straks zijn HD kanalen die nu verdwijnen toch weer terug en HBO, FILM1 en Fox enz enz gewoon in HD doorgeven we betalen er ook voor en verwacht/hoop ook snel de GO diensten te mogen zien
 
jj1987
Ik kijk liever via dvb-c via de tv zelf.
Al die losse kastjes, om gek van te worden. En als je de kabel erbij hebt is t zonde ook al heb je glas snelheid te gebruiken om tv te kijken.
En coax ligt er meestal al.
 
bulsing
Met het DVB-C van Caiway is ook niets mis. Ook internet is, als het werkt, niets mis.
Echter is dat het enige wat voor ons momenteel de mogelijkheid is en blijft en daar is juist Reggefiber wél een luisterend oor voor ons.

De arrogantie waarmee ze (Caiway/CIF) ons als welwillende glasvezel liefhebbers neerzetten is complete minachting wat mij betreft. Zelfs Webcare van Caiway moet nog terugkoppelen waarom wij hier geen glas krijgen. Nou is dat via via natuurlijk al lang bekend. Het kost te veel.
Maar een oude dorpskern waar grotendeels reformatisch volk woont, wat geen 'open' internet mag, is dan wel rendabel genoeg om glas aan te leggen. Helpless

Als glasvezel klant heb je bij Caiway ook inderdaad niet veel te klagen qua diensten gezien de prijs. Wat coax betreft is dat een heel ander verhaal. Daar krijg je echt alleen maar internet en tv. Niets meer ! Ook als zou je willen. En daar gaan de voorgaande pagina's over. Waarom kan of wil Caiway/CIF coax niet oprekken zoals een andere kabelaar dat wel kan ?

Alleen al het zinnetje van Martijn Betlem ik het krantenartikel laat al zien wat voor een enorme egocentrische klant onvriendelijke partij het is. "...Maar laten we wel wezen, er zijn nog zo'n 5 miljoen huishoudens in Nederland zonder glasvezel. Ze zijn niet de enigen..."

Nou beste meneer Martijn Betlem van Caiway/CIF: Het overgrote deel van die huishoudens hebben namelijk een UPC of Ziggo die digitale diensten, meer snelheid (zowel down- als up) en stabiliteit aanbieden voor een schappelijke prijs. Die hebben inderdaad geen glasvezel nodig. Als Caiway/CIF de bandbreedte èn upload nou eesn zouden opwaarderen en ook op coax digitale diensten ging aanbieden, dan hadden we glasvezel inderdaad niet nodig. Maarja Caiway en naar klanten luisteren of service bieden is nou niet echt iets wat in het business model van die partij staat.

Maar omdat Caiway/CIF enkel nog in glasvezel investeert en coax op een dood spoor heeft gezet is een prijs van een tv-belllen-internet pakket van slechts 50/4 Mbit voor E 70 nou niet echt een goede vergelijking met de snelheiden die échte kabelaars wel kunnen aanbieden.

Zowel Reggefiber als Caiway/CIF zijn commerciële bedrijven die nou eenmaal aan inkomsten denken. Daar is niets mis mee, maar als je als partij niet naar je klanten luister die graag een (nieuw) product van je af willen nemen, dan verdien je het niet om die klant te kunnen, wat zeg ik: mogen behouden.

Just my 2 cents...
Handtekening
Kijk voor onze prostestpagina op de onderstaande link

http://www.glasvezelvolgerlanden.eu
 
popmart1970
De monopolie positie is KILLING voor ons als Caiway-klanten !! Ze weten dat er in grote delen van hun verzorgingsgebied weinig tot geen alternatieven zijn.....dat is ook de enige reden dat ik voor Caiway heb gekozen! Met glasvezel wordt het wat prijsvriendelijker....maar daar moeten we in Schiedam nog wel ff op wachten!!!
Handtekening
Caiway....Iets moeten slikken is niet erg......behalve als het door je strot geduwd wordt!! Thumbs Up
 
Adios
Ik vind het ook belachelijk dat CIF na drie jaar nog steeds Caiway en voor de zakelijke klanten CBIZZ toelaat op de glasvezel.

Het is een zeer gesloten netwerk, dat glasvezeltje van CIF.

Blijkbaar mag dit allemaal in Nederland.
 
Migow
ja en dat blijft het voorlopig ook. als ik het contract lees wat de gemeente hier heeft getekend met cif staat dat het een open netwerk is. Jaja dus niet. Wellicht dat ze de 2e vezel wel willen geven aan een ander, maar ik denk dat die prijs zoooo hoog ligt dat geen enkele andere partij daar intrapt.
 
bulsing
Het is redelijk stil nu na het gesprek met Reggefiber. We hebben Reggefiber inmiddels gevraagd om een statusupdate.

Wel zijn we natuurlijk achter de schermen bezig om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor het achterwege blijven van de voorbereidingen toendertijd (of beter gezegd het leggen van loze buizen voor het later kunnen blazen van glasvezel)

Er zijn inmiddels gesprekken geweest met een aantal oud gemeente raadsleden en daar zijn een aantal opmerkelijke zaken bekend geworden die als de glasaanleg een feit is zeker een vervolg gaan krijgen.

Tipje van de sluier.: weer komen er een aantal bekende namen en partijleden bovendrijven die volgens zeggen a. zeggen maar b. doen. Ik ben inmiddels een aantal WOB verzoeken aan het voorbereiden om, als de tijd daarvoor rijp is, deze aan de gemeente te doen toekomen om de onderste steen eindelijk een boven water te krijgen.

Omdat het internet niets vergeet:
http://www.bul-it.nl/CAIHIA_glasvezel...elofte.png

Kijk ook even op http://caihia.woelmuis.nl/nieuws.php voor een oude kopie van de toenmalige CAIHIA en dan de knop 'CAIHIA in de toekomst' en dan de alinea 'Internet over glasvezel'
Handtekening
Kijk voor onze prostestpagina op de onderstaande link

http://www.glasvezelvolgerlanden.eu
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel Hendrik-Ido-Ambacht', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel Internet + DVB-C Abonnementen : 1 26 apr 2024
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
DVB-C via Caiway glasvezel? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 4 10 nov 2021
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 11 24 sep 2021
Advertentie