obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Alle Rekam (Digitale) RTV gerelateerde klachten, ervaringen, storingen en vragen kunnen hier geplaatst worden.
 Onderwerp afdrukken
Marktaandeel Rekam-kabel verder gedaald.
Adios
http://www.digitalekabeltelevisie.nl/..._d_1.shtml

Jaar op jaar gaat dit maar door!.
Hoelang doet Caiway nog de oogkleppen ophouden?
De klachten over het Rekam netwerk zijn talrijk.
De tarieven van de interetpakket onverantwoord duur als je deze vergelijkt met UPC en Ziggo.
De snelheden van het internet zijn antiek laag!

Hoeveel marktaandeel willen Rekam en Caiway nog verliezen? De Rekam heeft het laagste marktaandeel van alle kabelaars.

Zoveel signalen van alle kanten en niemand doet wat !!
 
ReBr
Rekam doet er wel iets aan, hun tarief hebben ze weer met 1 euro per maand verhoogd, uitgerekend over het aantal klanten wat weggegaan is, hebben ze zelfs hun inkomen nog kunnen verhogen...in 2 jaar tijd van 6,60 naar 8,95 zonder ook maar enigszins wat te verbeteren / toe te voegen (wat coax betreft)

Ja, wel HD toegevoegd, maar dit zat allemaal al op de kabel (via caiway), hun eigen pakket uitgeschakeld (analoog en digitaal) en meeliften op de FTA caiway zenders.
Dit laatste is eigenlijk wel begrijpelijk, en een goede zet ook, waarom dubbele verspreiding, als je de zenders ook delen kan, dit levert weer wat ruimte op, op het rekam net.

Zelf heb ik een tijdje tv en internet van caiway gehad (waarvan het laatste jaartje de alles in 1combi) wat eigenlijk te duur was, voor wat je er voor terug kreeg, dit kon je niet caiway aanrekenen, aangezien hier het kabelnet flinke problemen had.
Flinke tijd mee bezig geweest (kastje muur) en uiteindelijk alles maar opgezegd, vervolgens is er een graaf / lasploeg op de hoek van de straat aan de gang gegaan en alles werkte perfect! dus het kan wel, ook bij Rekam, alleen heel veel geduld vereist.

Maar had al opgezegd, en telfort internet (VDSL) genomen, dit werk nu al een jaar perfect, en stukken goedkoper (17,50 per maand) televisie had ik weer via Rekam (werkt ook perfect) en sinds kort weer over op basis televisie van Caiway (1 jaars actie, 8,75 per maand) uiteraard tevreden nu.

Voor mij was het in ieder geval duidelijk, nooit meer een combi van alles in 1, zeker niet via coax van Rekam, prima voor televisie diensten, maar meer niet.

Het verlies van marktaandeel is erg jammer ja, hopelijk is daar nog verandering in te brengen, breng de (caiway) prijzen wat meer op normaal niveau (of meer acties), zorg dat het kwalitatief in orde is, en er is nog zeker ruimte voor meer marktaandeel (IPTV is ook nog niet alles..)

Mis soms toch nog wel de oude rekam tijd, altijd een nette lage prijs, had altijd een prima zenderaanbod (zeker in de analoge periode, waaronder Eurosport, Sportnet, MTV, MCM, TMF, de BBC's enz, nieuwe niche zenders werden ook direct toegevoegd), en makkelijk telefonisch bereikbaar (wat ze nu nog steeds zijn)
 
Adios
Hoe kan je nou de oude Rekam tijd missen? De kwaliteit van het analoge signaal was ook om te huilen. Ze hadden daar de analoge zenders zo op elkaar gepropt, dat ze elkaar bijna stoorden.

Ruisvrij analoog beeld was praktisch onmogelijk in Gouda.


Caiway
is gewoon veel te duur met zijn coaxinternet prijzen. De Gouwenaren lopen niet voor niks massaal weg. Rekam verwaarloost zijn netwerk al heel erg lang en gaat hier rustig mee door. Op de naar 45 procent marktaandeel !!
 
ReBr
Met het Goudse kabelnet had ik toen niets te maken, woonde in Stolwijk, en nu in Berkenwoude, daar was, en is het gelukkig niet zo slecht als in gouda. (Toen had je op dorp nog een eigen kopstation, nu een glasvezel aanvoer)

Over de prijs en kwaliteit zijn we het wel eens, die gaat de verkeerde kant op, wat zich vertaald in het dalende marktaandeel, hier zouden ze inderdaad eens wat aan moeten doen..
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Marktaandeel Rekam-kabel verder gedaald.', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Kabel tv vs. interactieve tv Interactieve TV, Pay Per Event : 2 20 aug 2020
Één utp kabel met switch voor tv en internet Eigen netwerk : 3 14 apr 2020
UTP kabel van modem naar Entone ontvanger CaiWay kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 5 24 dec 2018
Delta begint met aanbieden 1Gbit/s-abonnement via kabel voor 125 euro per maand Algemeen : 2 30 nov 2018
Eigenaar van Delta kabel wil Caiway kopen Nieuws van CaiWay : 12 06 okt 2017