obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Klacht over Caiway? Post hier je Caiway klacht over b.v. een storing met internet, telefonie, televisie of je modem. Grof taalgebruik is echter niet toegestaan!
 Onderwerp afdrukken
Entone werkt niet sinds oplevering
kschweins
Op 3 juli heb ik mijn alles-in-1 glaspakket (totaal) geïnstalleerd, na de nodige problemen werkt telefonie en internet.
Helaas gaf de Entone module steeds de melding "netwerkfout", om er zeker van te zijn dat de Cat5 kabel in orde was heb ik deze verwisseld met die van de internetlijn, alles was oké.

Nu komt mijn grootste frustratie, ik ben a.s. woensdag (31 juli) precies 4 weken bezig om de Entone werkend te krijgen, meermalen gebeld met de klantenservice, soms zelfs dagelijks, maar ik krijg geen antwoord op mijn vraag wanneer het nu wel gaat werken. De ene keer ligt het bij Caiway, dan weer bij het NOC, niemand geeft uitsluitsel. Meermalen is mij beloofd dat er contact opgenomen wordt met mij binnen een afgesproken tijd, maar dat gebeurd niet! Op verstuurde mail via dewebsite [10% korting op eerste aankoop tot 01-12-20 met code: FIVERRAUTUMN10]" rel="nofollow" target="_blank"> website wordt ook niet gereageerd.

Ik weet niet waar ik aan toe ben en vind het eigenlijk schandalig hoe je als klant behandeld wordt. Nu krijg ik zojuist de factuur binnen maar heb weinig behoeft om deze te betalen. Eerst wil ik een werkend pakket.

Hoeveel dagen/weken gaat het nu nog duren, is er iemand bij Caiway die mij het verlossende antwoord kan geven dat alles werkt?!

Caiway los het op!
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Entone werkt niet sinds oplevering', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
snelheid niet stabiel Storing : 5 21 mei 2020
Poorten open zetten Genexis Platinum 7840 werkt maar gedeeltelijk. Instellingen software : 2 27 mrt 2020
Welke tv,of Entone Digitale radio en televisie, tips & truuks : 5 26 dec 2019
Problemen met doorspoelen Entone Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. : 3 24 dec 2019
Kan Gesproken Ondertiteling niet uitzetten Algemeen : 2 18 dec 2019