obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Communicatie problemen tussen je programma en CaiWay/Delta? Instellingen voor Email, POP, SMTP. P2P, emule, kazaa, edonkey poorten. Usenet/nieuwsgroepen instellingen voor Grabit, Newsleecher kun je hier naar vragen.
 Onderwerp afdrukken
Microsoft Windows 10 internet problemen oplossing
Jaco Hage
Ter Info:

Microsoft heeft een update uitgebracht die de recente problemen met de internetverbinding op Windows 10-systemen moet oplossen. De update wordt vanzelf geïnstalleerd, maar daarvoor is wel een werkende internetverbinding nodig.

De update draagt de naam KB3201845 en is sinds vrijdag beschikbaar. Microsoft legt in een blog uit hoe de update sneller geïnstalleerd kan worden. Nadat de internetverbinding is hersteld, moet de gebruiker naar de instellingen van Windows gaan, 'bijwerken en beveiliging' selecteren en op de knop 'naar updates zoeken' klikken.

Om het internet tijdelijk te laten werken, raadt Microsoft aan om de computer opnieuw op te starten en opnieuw verbinding te maken met het internet. Als dit niet helpt, raadt het bedrijf aan de opdrachtprompt te openen en daar het commando "ipconfig /renew" in te voeren. Eventueel kan het uitvoeren van de probleemoplosser voor de internetverbinding ook helpen.

Sinds maandag kampen sommige Windows 10-gebruikers na een update met problemen met hun internetverbinding. Aanvankelijk leek het probleem bij KPN te liggen, maar later bleken ook klanten van andere providers problemen te hebben.
Gewijzigd door Jaco Hage op 09 december 2016, 23:27
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Microsoft Windows 10 internet problemen oplossing', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Philips SmartTV plus internet Hardware instellingen : 1 29 nov 2023
Traag internet. CaiWay/Delta Glasvezel internet verbindings problemen : 1 28 mei 2023
Nokia modem en WiFi problemen [opgelost] CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 1 12 mrt 2023
Problemen met website, router port 443 Hardware instellingen : 4 11 feb 2023
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Advertentie