obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Microsoft Windows 10 internet problemen oplossing
Jaco Hage
Ter Info:

Microsoft heeft een update uitgebracht die de recente problemen met de internetverbinding op Windows 10-systemen moet oplossen. De update wordt vanzelf geïnstalleerd, maar daarvoor is wel een werkende internetverbinding nodig.

De update draagt de naam KB3201845 en is sinds vrijdag beschikbaar. Microsoft legt in een blog uit hoe de update sneller geïnstalleerd kan worden. Nadat de internetverbinding is hersteld, moet de gebruiker naar de instellingen van Windows gaan, 'bijwerken en beveiliging' selecteren en op de knop 'naar updates zoeken' klikken.

Om het internet tijdelijk te laten werken, raadt Microsoft aan om de computer opnieuw op te starten en opnieuw verbinding te maken met het internet. Als dit niet helpt, raadt het bedrijf aan de opdrachtprompt te openen en daar het commando "ipconfig /renew" in te voeren. Eventueel kan het uitvoeren van de probleemoplosser voor de internetverbinding ook helpen.

Sinds maandag kampen sommige Windows 10-gebruikers na een update met problemen met hun internetverbinding. Aanvankelijk leek het probleem bij KPN te liggen, maar later bleken ook klanten van andere providers problemen te hebben.
Gewijzigd door Jaco Hage op 09 december 2016, 23:27
'' Verbinder in techniek & comfort bij optimizer.co.nl ''
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Microsoft Windows 10 internet problemen oplossing', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Caiway introduceert per 2-10-2017 ''Internet Only'' voor € 39,95 CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 18 12 jan 2020
Problemen met doorspoelen Entone Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. : 3 24 dec 2019
Problemen met verbinding tussen 2 caiway internet aansluitingen Eigen netwerk : 28 15 sep 2019
Problemen met sommige sites en email Algemeen : 3 19 jan 2019
Caiway internet geen tv meer Digitale radio en televisie, tips & truuks : 4 17 jan 2019