obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel de Kwakel
markmart
Ik kijk ook ieder dag, maar zie daar nog geen activiteiten, mij gaat het er om dat het loopt volgens de medewerker en daar moet ik dan maar op vertrouwen, hij heeft het allemaal nog even nagekeken voor mij, ik had het alleen net zo goed vandaag pas kunnen aanvragen i.p.v. een jaar van te voren.
 
willempie

Quote

ik had het alleen net zo goed vandaag pas kunnen aanvragen i.p.v. een jaar van te voren.


Ja dat maakte de opmerking van een andere forum bezoeker ook al duidelijk ….
 
Caiway Webcare
Beste gebruikers,

Momenteel zit er geen structuur in het verwerken van de glasvezelaanvragen. Het kan dus voorkomen dat een klant eerder het pakket ontvangt, terwijl deze later aangevraagd is. Wij willen dit graag uitzoeken, daar hebben wij NAW gegevens voor nodig. Onze vraag is om deze te sturen in een prive bericht richting ons. Wij zetten dit uit bij onze abonnee administratie om dit op te pakken en te verwerken.

Alvast bedankt!

Jan
Handtekening
Caiway Webcare Team
 
willempie
Je hebt een PM
 
willempie
Zojuist het volgende bericht ontvangen;

Ik kan bij deze melden dat jouw abonnement 22-06 is verwerkt volgens de track & Trace kan je het pakket vandaag verwachten.
 
markmart
@caiway webcare, Ik heb een pb gestuurd.
 
markmart

Quote

willeme schreef:

Zojuist het volgende bericht ontvangen;

Ik kan bij deze melden dat jouw abonnement 22-06 is verwerkt volgens de track & Trace kan je het pakket vandaag verwachten.

Nu ben ik benieuwd of de aansluiting dan ook gelijk voor je werkt of dat je nu weer een paar dagen moet wachten.
Je bent in ieder geval verder dan ik ondanks je late aanvraag, persoonlijk vindt ik het wel jammer dat het zo gaat, normaal zou dat geen probleem zijn maar ik wacht al zolang op glasvezel dat dat laatste beetje geduld moeilijk op te brengen is, zeker als je verwacht door vroeg aan te vragen ook eerder je spullen te krijgen.
 
willempie
Ik blijf posten tot het werkt :-) en het grijs worden van mijn caiway is dus een indicatie dat er iets gaande is. 22/6 is zondag, dus het lijkt er ook op dat caiway er met man en macht aan werkt.
 
willempie
Zoals beloofd :-) Glasvezel pakket werd om +/- 19:50 afgeleverd en gelukkig was er iemand thuis. De brief waarin staat dat je 5 dagen na dagtekening kan activeren komt per separate post binnen. Modem uitgepakt en aangesloten, er licht 1 groene led op en 1 groene led knippert, er horen er 3 aan te zijn volgens de beschrijving, maar ja de 5 dagen zijn ook nog niet voorbij. De dagtekening van de brief is 22/6, dus einde van de week zou het moeten werken. wordt vervolgd.
 
markmart
Klinkt goed, bij mij is bij mijn abonnement nog niks gewijzigd, en dan nog het modem versturen, dus ben bang dat ik op zijn vroegst volgende week aan de beurt ben, ondanks dat mijn aanvraag al een jaar loopt, ik hou het hier netjes maar ik ben wel behoorlijk teleurgesteld in deze handelswijze, ik hoop maar dat Webcare wat voor mij kan betekenen.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel de Kwakel', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel Internet + DVB-C Abonnementen : 1 26 apr 2024
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
DVB-C via Caiway glasvezel? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 4 10 nov 2021
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 11 24 sep 2021
Advertentie