obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel de Kwakel
2fast4u
bij ons is de glasvezel gelegd sinds maart! Maar moest nog alles gecontroleerd worden is niet zo als ze bij jou binnen glasvezel brengen dat je er ook meten op kan.. er zijn ook andere huizen en de centrales overal dus dat duurt even.. En ik hoorde ook dat de hele wijken in een keer aangesloten moet worden en niet ieder zelf is niet adsl. Staat voor mijn postcode dat Medio Juni is gebeld naar Caiyway word Juli. 6581AR te Malden. Terwijl de Gemeente als enigste in Nederland zelf voor glasvezel betaald om te legen toch zitten we vast aan caiway een jaar daarna is vrij kiezen! Maar ja 400/400 en tv en VoIP voor 62.50 euro! Kom je nergens goedkoper. Dus ik denk ik wacht en kijk hoe het ermee gaat.
 
markmart
Goed nieuws voor Uithoorn en De Kwakel, de levering van glasvezel begint zoals de advertentie al had gemeld inderdaad in juni, dit staat ook inmiddels op de Caiway site vermeld.
Ik hoor graag hier als mensen al schrijven hierover hebben ontvangen van Caiway.
 
willempie
Het is veranderd van medio Juli naar medio Juni, echter binnen mijn caiway omgeving kan het nog steeds niet veranderd worden.
 
markmart
Dat lukt mij ook logisch, dat gebeurd pas als je hele abonnement is omgezet.
 
willempie
Niet echt, je moet toch de mogelijkheid hebben om je abo te veranderen …. of dan gewoon het bestellen formulier invullen en dan maar hopen dat ze door hebben dat je al een abo hebt dat je om wilt zetten.
 
markmart

Quote

willeme schreef:

Niet echt, je moet toch de mogelijkheid hebben om je abo te veranderen …. of dan gewoon het bestellen formulier invullen en dan maar hopen dat ze door hebben dat je al een abo hebt dat je om wilt zetten.


Bijna precies zoals je het zegt, gewoon de aanvraag invullen en dan zie je vanzelf wel dat je kan invullen dat je een bestaande klant bent, de rest wijst zich vanzelf.
 
willempie
En dat heb jij (ook al) gedaan ?
 
markmart
Ja al maanden terug, maar ik heb het pas wel laten omzetten naar het G400 abonnement, omdat ik dat een betere prijs vindt, de rest gebruik ik toch niet echt.
 
willempie
Ohh, ok heb je al een definitieve bevestiging wanneer eea gaat werken
 
markmart
Nee, alleen bevestiging van de aanvraag, voor de rest kan ik alleen maar hopen binnenkort bericht te ontvangen dat ze mijn aanvraag aan het verwerken zijn.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel de Kwakel', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 7 11 feb 2020
Caiway Glasvezel storing Westland eo Storing : 37 13 jun 2019
Fritzbox 7590 op Glasvezel met C5 DECT CaiWay Glasvezel telefonie problemen : 1 02 dec 2018
Glasvezel Rotterdam niet door EQT/CAIW? Algemeen : 19 15 aug 2018
Nieuwbouw glasvezel tv Digitale radio en televisie, tips & truuks : 5 03 mrt 2018