obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel de Kwakel
willempie
1424AR -
 
willempie
Hmm inderdaad, per 1 juli leverbaar - http://www.klaarvoorglasvezel.nl - en duurder als caiway.nl :-(
 
Adios
Geloof maar niet wat die man zegt. Drie jaar geleden zou het glasvezelnetwerk in Krimpen open gaan. De ene na de andere leugen heeft Caiway in Krimpen over ons uitgestort.
 
willempie
12 Maart 2014
Laatste kans: GRATIS glasvezelaansluiting - Henk van Wijk
Vol trots vertel ik u dat er ondertussen bijna alle woningen in Uithoorn zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk dat ik samen met mijn collega’s heb aangelegd. Dat vind ik nou goed nieuws… maar voordat die woningen hun glasvezelverbinding ook daadwerkelijk kunnen gebruiken, krijgen diegenen die zich nog niet hebben opgegeven voor een glasvezelverbinding nog een laatste kans!

Maak nog snel een afspraak De laatste kans geldt voor iedereen zich nog niet heeft opgegeven. Heeft u zich wel opgegeven, maar zijn we gewoon nog niet in uw straat geweest? Maakt u zich dan vooral geen zorgen, want we komen zeker nog bij u langs. Zijn we echter wel al bij u in de straat geweest, maar was u een aantal malen niet thuis toen we bij u aangebeld hebben, geef u dan alsnog op!

Wel doen hoor… Anders zijn we weg! Bel voor de laatste kans naar: 088 243 3882
 
willempie
Medio Juni is veranderd in medio Juli, voorbereiden lijkt niet CAIWAY's sterkte kant te zijn …. het glas is klaar voor gebruik sinds eind maart, waar wachten we nu weer op.
 
rayblo
@willeme, wat betreft Cbizz dat kan je vergeten, klanten in Aalsmeer Kudelstaart Uithoorn hangen het eerste jaar vast aan Caiway.
Daarna kan je zelf gaan kiezen.
En wat betreft de maand vertraging, glasvezel leggen is het punt niet alhoewel, maar goed, wel het inbouwen in een centrale kast. Duurde bij mij in Kudel ook een beste tijd, en dit is iets wat Caiway niet zelf doet maar een uitbesteding is
 
willempie
Ach, je zou toch verwachten dat een aantal activiteiten parallel lopen, ik zit zelf in de netwerk wereld en weet zo'n beetje wat er nodig is. Ik was sowieso voor een meer gefaseerde aanpak gegaan Smile we wachten maar weer af ...
 
Adios
Ohw, waar kan je dan uit kiezen als het jaar voorbij is? Wij hebben al jaren Caiway op de glasvezel en nog steeds kunnen we alleen maar kiezen uit Caiway, Caiway en Caiway.
 
markmart
Ik zag een advertentie in Het Witte Weekblad van Caiway dat het glasvezel vanaf half juni beschikbaar is in De Kwakel en in Uithoorn, dat zou erg fijn zijn. Cheer
 
willempie
eerst zien en dan geloven , de postcodecheck zegt nog steeds medio juli en caiway kennende wordt het dan eerder augustus als juni.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel de Kwakel', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 7 11 feb 2020
Caiway Glasvezel storing Westland eo Storing : 37 13 jun 2019
Fritzbox 7590 op Glasvezel met C5 DECT CaiWay Glasvezel telefonie problemen : 1 02 dec 2018
Glasvezel Rotterdam niet door EQT/CAIW? Algemeen : 19 15 aug 2018
Nieuwbouw glasvezel tv Digitale radio en televisie, tips & truuks : 5 03 mrt 2018