obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Antwoorden op vragen
Murgen
In maart hebben we in het gesloten gedeelte een aanal vragen gesteld die blijkbaar leven bij verschillende klanten van Caiway. Na wat aandringen de volgende antwoorden en de mededeling dat Caiway stopt met ht gesloten gedeelte. Jammer genoeg weinig concrete antwoorden en heel veel open einden.

Beste gebruikers,

Hierbij de antwoorden die wij vooralsnog kunnen geven:

Status HBO: wanneer en hoeveel gaat het kosten? -> op dit moment is Caiway in ondehandeling met HBO wanneer het pakket uitgezonden gaat worden en hoeveel dit gaat kosten is op dit moment onbekend.

- Entone Blue Light: pakt Caiway de display aan? -> dit is in ontwikkeling. Het is de bedoeling van klanten straks zelf kunnen kiezen of ze de blauwe display aan- of uitzetten. Er is nog geen datum bekend wanneer dit gerealiseerd wordt.

- Entone Harddisk probleem: zijn programma's nu stuk voor stuk te verwijderen? -> Ja, deze zijn stuk voor stuk te verwijderen.

- Entone: wordt het mogelijk een extra Harddisk aan te sluiten via USB? Dit is niet mogelijk. De Entone beschikt over een ingebouwde harde schijf.

- Uitzending gemist: nu in SD, komt het ook in HD kwaliteit en komen RTL en SBS ook beschikbaar? -> Hierover zijn we in gesprek met de diverse partijen. Er is nog geen datum te noemen.

- VOD: wanneer en van wie? -> We doen er alles aan om Pathé Thuis zo snel mogelijk goed werkend op te leveren. VOD wordt op dit moment getest door een testgroep. Wanneer Pathe Thuis werkend is opgeleverd, wordt de ontwikkeling van Moviemax op ons platform opgestart.

- Multiscreen app: komen er meer kanalen of kanalen op maat? En wanneer komt de Android versie? Voor meer kanalen is Caiway in gesprek met de leveranciers. Aan de Multiscreen- Android versie wordt hard gewerkt. Voor beide is nog geen datum te noemen.

- Status verschillende netwerken en gemeentes: waar staat Caiway in het gelijk trekken en is dat nog steeds het streven? -> op deze vraag komen we later terug.

- Coax als (gratis) bijproduct. Voor hoelang nog? Want nog steeds nodig met maar 1 IPTV. -> In al onze regio's waar wij onze diensten via glas leveren blijft het COAX signaal aan staan, tot een in de toekomst te bepalen tijdsstip.

- IPTV: wanneer komt de mogelijkheid extra IPTV's aan te sluiten? Deze mogelijkheid is in ontwikkeling. Er is nog geen datum te noemen wanneer dit uitgerold gaat worden.

- EPG -> Caiway is met de leverancier van EPG in onderling om tot een volledige doorgifte te komen.
 
Adios
ALLEMAAL AL IN DE PRULLENBAK BELAND IN NAALDWIJK !!!
 
cawul
oorspronkelijk bericht gewist...
(ging over ontwikkelingen en een voorstel voor Eurosport 2 NL, bla bla)

las net : Caiway stopt met gesloten gedeelte

echt jammer!

==
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Antwoorden op vragen', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Caiway Glasvezel vragen en vergelijk CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 69 16 dec 2014
meerdere vragen over G100 pakket CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 2 06 sep 2014
Aantal vragen (o.a. DVB-T) CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 2 03 sep 2013