obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Overname KPN FttH Netwerkaansluitingen
Hano
De overname van Concepts ICT, XMS, Edutel en KickXL werd op 9 november 2011 aangekondigd en is nu dus goedgekeurd door de NMa. Dit betekent voor KPN 120.000 Fiber-To-The-Home aansluitingen erbij. Rekam werkt ook via FttH. Betekent dit dat ook het Rekam glasvezel netwerk is overgenomen? Zou fantastisch zijn om weer eens wat vaart in de aansluitingen in Gouda te krijgen!!
 
Adios
Volgens mij is er heel klein gebiedje waaronder Oudewater waar de Rekam FTTH gebruikt. Maar het grootste gedeelte is nog gewoon coax.

En Rekam heeft niks te maken met Reggefiber of KPN.
 
Hano
ik heb ongeveer een maand geleden intensief contact gehad met Rekam over glasvezel in onze wijk. Zij werken wel degelijk via de FttH oplossing in Gouda. Dus moet de overname door KPN van deze methodiek impact hebben bij Rekam. Kan ook zijn dat KPN de Rekam gewoon laat doorgaan, maar hoop wel dat zij meer druk op de ketel zet dan "we zijn er mee bezig" van de Rekam.

Rekam wacht totdat er ergens wordt opgehoogd en dan gaan ze mee met FttH. Gouda kennende kan dat nog jaren duren, gezien de budgettaire status.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Overname KPN FttH Netwerkaansluitingen', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
CAI Harderwijk koopt EQT uit en wordt volledig eigenaar van FTTH-netwerk Algemeen : 3 16 jan 2019
Overname Reggefiber door KPN vertraagt uitrol glasvezel! Algemeen : 6 05 mei 2017
FTTH-partijen Overijssel willen niet onderhandelen met CIF Algemeen : 21 02 mrt 2017
Kunnen de telefonietarieven nu weer omlaag nu de overname door KPN niet doorgaat? Eigen telefoon netwerk : 1 10 apr 2012
KPN blaast overname Caiway af Wat verandert er? : 1 10 apr 2012