obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Algemeen, maar niet gemeen.
 Onderwerp afdrukken
Storing TV - Reeuwijk
Marchidde
@Caiway

Sinds afgelopen week heb ik opeens op een groot aantal zenders last van blokvorming in het beeld en hapering van het geluid op de televisie. Signaalwaarden zijn echter ongewijzigd gebleven: minimaal 50% signaal sterkte en 100% kwaliteit. Alle decoders zijn up to date.

Problemen doen zich o.a. voor op Ned1, SBS6, Veronica:

caiwayned1

caiwaysbs6

caiwayveronica

Maar op veel andere zenders niet, o.a. Ned2 en Ned3:

caiwayned2

caiwayned3

Signaalwaarden op Ned1 met storing:

caiwaysingaal

Vandaag (25 februari) heb ik om 11:32 contact opgenomen met de helpdesk. Daar ben ik verschikkelijk lomp te word gestaan. Deze dame viel mij meermaals in de rede en wist mij te vertellen dat het aan mijn eigen apparatuur lag, ook al blijven de problemen zich voordoen als ik de coax kabel vanaf de decoder direct op de binnenkomende coax-aansluiting aansluit. Waarschijnlijk lag het aan mijn splitter zei zij... ik heb haar geprobeerd uit te leggen dat als ik hem direct aansloot op de binnenkomende kabel er dus geen splitter meer tussen zat, dit begreep zij helaas niet.

Caiway, vanwege mijn werk heb ik de technische kennis om te weten dat dit probleem zich buiten mijn deur afspeelt, en dus niet aan mijn apparatuur ligt. Omdat ik hier in huis 5 tv's aangesloten heb betaal ik al voor 2 tv abonnmenten + alle extra smartcard kosten. Ik verwacht dat ik voor alle kosten die ik maak als trouwe klant van Caiway beter en met meer respect geholpen word.

Ik hoop spoedig een passende oplossing aangeboden te krijgen.

Postcode: 2811CR
Huisnummer: 7
 
Ener
Laatste foto geeft een BER die niet gelijk is aan 0, dit geeft aan dat het inkomende signaal fouten bevat. Als je de ontvanger rechtstreeks op de AOP hebt zitten en zeker bent van de kwaliteit van de gebruikte kabel is dit een probleem binnen het CAI netwerk, ik ga er hierbij wel vanuit dat je het probleem op alle TVs hebt anders kan het ook nog aan je Humax ontvanger liggen

Ener
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Storing TV - Reeuwijk', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
COMMUNICATIE bij STORING Klacht over Caiway : 3 14 sep 2020
Storing Beeld coax Almelo Digitale radio of televisie storing : 3 08 mrt 2020
Na storing 01-08-2019 doet VPN het niet meer Eigen netwerk : 4 11 sep 2019
Opneem storing entone Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. : 5 20 jun 2019
Caiway Glasvezel storing Westland eo Storing : 37 13 jun 2019