obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Gaat het basicpakket achter de smartcard op de coaxkabel?
Adios
http://www.caiway.nl/site/nl/overcaiw/overcaiw/nieuws/nieuws/caiwaysteltnetwerkopenvoorrekam

Kabelexploitant Caiway stelt zijn netwerk open voor aanbieder Rekam. Caiway en Rekam hebben daartoe eerder deze week de intentie uitgesproken. Consumenten in het verzorgingsgebied van Caiway krijgen medio 2012 de mogelijkheid om televisieprogramma’s van Rekam in plaats van Caiway af te nemen. Rekam zal het basis rtv-pakket en andere diensten van Caiway gaan wederverkopen en daarnaast ook een gunstig geprijsd Rekam-rtv-basispakket aanbieden.

Rekam (Gouda en omgeving) en het van oorsprong Westlandse Caiway werken al jaren samen aan een onderscheidend aanbod voor hun klanten via een open kabelnetwerk. In het netwerk van Rekam kon men al kiezen uit het televisiepakket van Rekam of dat van Caiway. Nu kunnen ook consumenten in het netwerk van Caiway gaan kiezen voor het aanbod van Rekam in plaats van dat van Caiway.

Het Rekam-rtv-basispakket met een omvang van circa 30 zenders zal worden aangeboden via het glasvezelnetwerk van Caiway en waar mogelijk ook via de coaxkabelaansluiting. Ook de klanten van Rekam in het Caiwaynetwerk kunnen tv-zenders die in HD (Hoge Definitie) kwaliteit worden uitgezonden binnen hun basisabonnement zonder meerprijs bekijken. Daarbij kan men zich tevens abonneren op extra zenders zoals Eredivisie Live en Film1/Sport1.

Ik kan geen andere manier bedenken om het kijken naar het Caiway basicpakket te voorkomen als het goedkopere Rekam aanbod erbij komt op de coaxkabel, dan het coderen van het Caiway pakket.

Dus einde oefening op een onbeperkt aantal toestellen naar het Caiway basicpakket kijken?
 
Marchidde
Wacht even... Deze situatie is toch al tijden zo voor Caiway klanten in omgeving Gouda? Voor ons verandert er dus volgens mij niets...

Hier in Reeuwijk betalen we voor elke extra tv smartcard kosten. Sterker nog, ik heb thuis zelf 5 tv's aangesloten, en omdat je maar 3 tv's per basic abbo kunt aansluiten neem ik dus ook nog eens 2 maal een basic abbo af.

Per maand betaal ik dus voor:
- 4 extra smartcards
- 1ste basic pakket
- 2e basis pakket

En daar komt internet dan natuurlijk nog bovenop. Frown

!!! Wacht is, natuurlijk doen ze dit. Voorwaarde van de overname van Caiway door KPN is o.a. dat er geen monopolie ontstaat. Door Rekam toe te laten op het kabelnetwerk van Caiway (wat dus eigenlijk het netwerk van CIF is) voldoen CIF en KPN meteen aan de eis dat er meerdere kabelaars toegelaten moeten worden op hun netwerk !!!
 
Adios
Jawel, maar dan mag Caiway eerst weleens de toeslag per extra smartcard laten vervallen. Bij Ziggo kan je vijf smartcards krijgen voor je hele pakket zonder dat het je een cent extra kost. Bestaande Caiwayabonnees waar nu het basispakket ongecodeerd is, zijn straks op vier of meer toestellen opeens veel duurder uit. Een kleine ramp dus voor de klant.

Automatisch samengevoegd met vorige post op: december 28 2011 21:30:11:
Het is toch raar dat de klannten in bijna alle Caiway gemeenten op een onbeperkt aantal toestellen naar het basicpakket kunnen kijken voor 16,95 per maand. De Krimpenaren betalen exact hetzelfde maar moeten opeens op het vierde toestel basicpakket weer een nieuw abonnement afsluiten voor de volle mep. Als codering van het basicpakket onvermijdelijk is, geef de Krimpenaren dan in ieder geval een onbeperkt aantal smartcards voor het basicpakket zodat ze voor hetzelfde geld, hetzelfe kunnen als de andere Caiwayklanten.

Wat Caiway nu doet is toch krommer dan krom ?
Gewijzigd door Adios op 28 december 2011, 21:30
 
data-full-width-responsive="true">
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Gaat het basicpakket achter de smartcard op de coaxkabel?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
TV ontvanger achter een switch plaatsen is dat mogelijk? CaiWay Glasvezel modem : 21 31 mei 2019
NPO gaat het WK 2018 in 4K beschikbaar stellen voor aanbieders Algemeen : 59 17 jun 2018
FIFA gaat wedstrijden WK voetbal 2018 opnemen in 4k-resolutie en HDR Algemeen : 13 01 nov 2017
Samsung TV gaat naar verkeerde HDMI port Algemeen : 2 08 mrt 2017
Advies welke WiFi-router achter glasmodem? Eigen netwerk : 46 05 aug 2016
Advertentie