obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Geen brandende lampjes op modem
Hans001
Goedenavond,

Ik heb Hans en ik ben nieuw hier op het Forum,

De reden: Ik heb het Caiway Glasvezelles in 1&ued=https%3A%2F%2Fwww.ziggo.nl%2F" title="alles in 1" rel="nofollow" target="_blank"> alles in 1 pakket thuis gekregen en ben begonnen aan de installatie.

Maar gelijk al bij stap 3 bij het inpluggen van de modem op de stroom geeft de modem totaal
geen reactie. Er brandt geen enkel lampje.

Heeft iemand dit eerder mee gemaakt??
Is de modem misschien kapot??

1 ding is zeker, er zit stroom op het stopcontact.

Ik ben benieuwd en wacht jullie reactie af.

Met vriendelijke groet,

Hans
 
Bordewolf
Mag je al wel activeren?


Caiway
webcare twitteren is handiger.
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
 
Bakstenen
Even de handleiding lezen,of de brief daarin staat zoals Bor al laat weten je eerst moet activeren
 
Jaco Hage
Maak eens een foto van het modem als hij aangesloten zit op het witte FTU kastje en de adapter in het stopcontact? (zit overigens het zwarte adapterstekkertje diep genoeg in het modem?)

Zit de bovenkap van het modem goed vast geklikt op het grijze gedeelte?. (even met 2 duimen iets onder het midden aanduwen)
'' Verbinder in techniek & comfort bij optimizer.co.nl ''
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Geen brandende lampjes op modem', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Geen teletext meer via Aria 7X Storing : 3 03 jun 2020
modem met wifi aansluiten CaiWay Glasvezel modem : 3 10 mei 2020
Wel verbinding maar vaak kort geen internet Eigen netwerk : 2 06 mei 2020
Netflix geeft via wifi geen surround Hardware instellingen : 15 11 mrt 2020
wifi versterker toevoegen aan modem genexis platinum 7840 Hardware instellingen : 2 09 jan 2020