obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Ideeën over welke zender in welk pakket moet. Of welke ontbrekende zenders er nog bij moeten kommen. Dit de plek om erover te discussiëren.
 Onderwerp afdrukken
FOX Sport eist zijn voetbalkanaal in basispakket
Murgen
Belachelijke eis van Fox. Niet aan mee doen.
 
Adios
Je kunt nu een soort enquête hierover invullen bij de Telegraaf wat je van het idee van Fox Sport vindt.



http://www.telegraaf.nl/watuzegt/2629...eem__.html
 
Bordewolf
Ook Caiway heeft net als Ziggo en KPN alvast de verhoging doorgevoerd. Dus stop aub met zeuren die verhoging heb je al gehad.

Voor de buhne wordt er nog even een spel gespeeld door o.a. Caiway en KPN, maar het gaat toch wel door.

In de basis ben ik het overigens ook niet eens met de gang van zaken. Wanneer de zenders zelf gaan uitmaken of men in het basispakket komt en wat dat gaat kosten dan is het einde zoek.
Wie is de volgende? Film1? HBO?

Dit moeten we met zijn allen niet willen. Waarom kan Fox niet in het plus of extrapakket? De kans dat men dat ene kanaal afneemt in zo'n pakket (waar je toch al veel voor betaald in verhouding tot wat je ontvangt!) is groter en veel eerlijker dan dat Fox Sports 1 in het basispakket moet worden opgenomen.

De verlaging die men nu gaat doorvoeren lijkt me overigens meer dan terecht. Fox Sports was veel te duur en wordt helemaal duur nu bijvoorbeeld het Engels voetbal er niet meer in zit. Het 6e kanaal kan ook best verdwijnen.
We wachten deze soap serie af, ik vind wel dat men een hele kromme oplossing heeft willen kiezen. Je kon er vergif op innemen dan heel Nederland hier tegen in opstand komt.

Kan Caiway wel even duidelijkheid geven hoe het per 1 augustus gaat worden? Krijgen de Fox Sports Eredivisie klanten nu de andere zenders er bij? Wordt de prijs alvast verlaagd? Of gaat alles op zwart?
En komt nu eindelijk alles in HD op COAX?
Gewijzigd door Bordewolf op 27 juli 2016, 20:45
 
jj1987
Snap het aan de ene kant wel. Wat voor mij wenselijk zou zijn is als ze 1 film 1 zender in het basispakket zouden mikken en 1 fox sport. Dan krikt t de waarde van het basispakket wat op en is er misschien meer animo voor het afnemen voor aanvullende zenderpakketen oa fox sport of filmpakket.
 
Adios
Hier nog meer erover te lezen.


http://www.telecompaper.com/commentaa...s--1155198

http://www.telecompaper.com/nieuws/ac...n--1155175


Tele 2 heeft alvast een stelling ingenomen :


https://forum.tele2.nl/actuele-inform...ngen-57325
Gewijzigd door Adios op 28 juli 2016, 19:31
 
Adios
KPN heeft het kort geding tegen Fox Sports verloren.

http://uitspraken.rechtspraak.nl/inzi...:2016:4343
 
Bordewolf
Ik juich de situatie waarin Fox Sports in het basispakket beland toe. Caiway is al de duurste met het basispakket dus nog eens verhogen lijkt me echt complete onzin (ook omdat er inmiddels 4 zenders zijn verdwenen).

Verder blijkt uit het nieuws dat het premium pakket van Fox vervolgens verlaagd wordt naar € 12,50 voor alle 5 overige zenders. Dat is een mooie verlaging.

Dat men de doorgiftevergoeding belachelijk vind, daar ben ik het mee eens. Ziggo heeft zelf een gratis sportkanaal in beheer en kan het op deze manier doen.. Enige concurrentievervalsing is er dus wel.
Fox zou voor dit "gratis" reclamekanaal een lage vergoeding moeten berekenen. De inkomsten moeten immers komen uit de andere kanalen.
 
breaker
FOX Sport1 in het basic pakket dan moet ik 2 euro meer betalen om de voetbal fans tevreden te stellen. Ik kijk nooit naar voetbal en ben niet bereikt om 2 euro meer te betalen voor iets wat ik niet naar kijk. Is wel even 24 euro per jaar.

Ik bang als Caiway zegt Fox Sport1 in het basis pakket dat er veel mensen bij Caiway weg gaan. Ik denk dat ik dit zelf ook gaat doen.

Ik snap dat niet sport rechten gewoon niet het wordt allemaal duurder en duurder om naar sport te kijken.

http://www.totaaltv.nl/nieuws/23616/f...ze-is.html Hier staat dat de kabelaars eigenlijk geen keuze hebben. Typische Amerikaans.

Hulden voor Tele2 geeft vanaf 1 augustus Fox Sport niet meer door.
http://www.totaaltv.nl/nieuws/23622/t...zwart.html
 
V2

Quote

Roberto schreef:

Lees ook even het verhaal van Bordewolf. Caiway had al een forse verhoging gedaan met daarmee de duurste kabelaar van Nederland. Er zijn meerdere zenders die zijn vervallen en/of komen te vervallen. Fox Sports zou dus prima in het basispakket kunnen zonder verhoging van de prijs.


En jij gelooft dat Caiway dat gaat doen? Droom lekker verder...
On topic: Als Caiway aan dit soort chantage praktijken toe gaat geven, dan is het hek van de dam en gaan er meer volgen. Het is nu zaak de rug recht te houden en niet toe te geven aan deze dievenbende.
Laat ze maar kapot gaan. Dan hadden ze maar beter na moeten denken voordat ze een contract van 1 miljard afsloten voor de uitzendrechten. Die ga ik NIET voor ze betalen.
 
Adios
We hebben dit jaar al een flinke prijsverhoging gehad van Caiway en er zijn alleen maar zenders afgegaan. De prijsverhoging die Caiway van Caiway is wat mij betreft dan ook totaal niet gerechtvaardigd. Temeer omdat bij de meeste aanbieders BBC First HD is toegevoegd in het basispakket, maar Caiway heeft alleen maar een daling aan content kosten gehad denk ik.

Ik zou dan ook beslist niet accepteren als er een tweede prijsverhoging komt dit jaar ten behoeve van Fox Sports. Dat kan je niet maken als 90 procent van je abonnees geen zier om die zender geeft.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'FOX Sport eist zijn voetbalkanaal in basispakket', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
TV5 weer terug in het basispakket! Welke zender wil je er nog bij hebben? : 1 23 jan 2023
Wat zijn nou eigenlijk de juiste POP-instellingen? Instellingen software : 4 09 aug 2022
Kan geen Ziggo Sport kijken op de website en in de app. CaiWay/Delta Glasvezel modem : 3 07 jul 2021
Ziggo Sport happert ook via ZiggoSportTotaal app Storing : 13 05 aug 2018
Geen Fox Sport Storing : 2 04 mrt 2018
Advertentie