obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Gebruik je een router/modem, post hier je ervaringen.
 Onderwerp afdrukken
n router download traag
2fast4u
heb zelf TP link goedkoop en goed maar prober speedtest hier

https://www.caiway.nl/site/nl/interne.../speedtest

soms bij speedtest.net zijn de servers overbelast of halen de snelheid niet
 
jj1987
Heb Jaco er ook al over gemaild. Ben zeker geen leek. Maar dacht misschien tips. Maar denk dat hij t erg druk heeft... Ben geen fan van Asus. Heb een Tplink access point van 3 jaar oud. Was 45 euro. Bereik tot aan t end van de straat. Stabiele 65mb download. De nieuwe asus bij mijn ouders van dik 130 euro haalt 40mb download en bereik is na 5 meter al beroerd. Voor mij geen asus iig. Het is zelfs zo dat ik er een oude tplink router als access point bij heb gezet voor wat bereik. In de achtertuin door 2 muren en hr++ glas was de snelheid met de asus 2mb. Ben helaas buiten de 2 weken termijn om hem terug te sturen. Anders had ik hem retour afzender gedaan en een tplink gehaald. Bedraad is trouwens wel alles prima, maarja daar koop je geen dure wireless router voor.
Je schijnt ook nog te kunnen upgraden naar dat Merlin firmware gebeuren maar hoe dat in elkaar steekt en waar ik dat vandaan haal is me nog niet duidelijk. Buiten dat vind ik t bizar dat je voor zo'n redelijk duur geprijsde router met alternatieve firmware moet gaan lopen k*tten.
 
Migow
Ik heb dan ook een asus en dezelfde dan je ouders en ervaar die problemen totaal niet. Draadloos haal ik op me laptop het maximale. En router laptop staan op 5 mtr van elkaar. Temperatuur is vd processor router 54 graden en voor de rest vind ik het bere stabiel. Via tablet haal ik rond de 70 mb op slaapkamer. Das meter of 10 van router. En 130 euro? Ben je behoorlijk afgezet.ga eens spelen met je kanaalsetting en kies het beste kanaal op 2.4 band en 5 band.
 
bertbadkuip
Inmiddels na updaten nog beter Bekijk het resultaat van mijn Ookla Speedtest. Hoe snel is uw internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/1348689590
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'n router download traag', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
fritzbox 7490 blijven gebruiken achter Genexis Platinum router Algemeen : 1 11 sep 2020
Advies welke WiFi-router achter glasmodem? Eigen netwerk : 51 25 apr 2020
Router instellen Hardware instellingen : 5 03 jan 2020
EIgen Router DMZ en Interactieve TV Eigen netwerk : 3 29 nov 2019
Eigen modem of alleen router? CaiWay Glasvezel modem : 40 22 okt 2019