obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Zijn er meldingen op de website van CaiWay. Zo ja wat wordt er gemeld.
 Onderwerp afdrukken
Werkzaamheden donderdag 19 + vrijdag 20 november 2009 Pijnacker en Delfgauw
magicwizz
Donderdag 19 november 2009 en vrijdag 20 november 2009 zullen er tussen 00:00 uur en 07:00 uur door uw kabelexploitant werkzaamheden worden uitgevoerd aan centrale netwerkcomponenten.

Als gevolg van deze werkzaamheden zullen er op beide dagen in diverse wijken onderbrekingen plaatsvinden aan de diensten Caiway Internet en Caiway Voice, alsmede het RTV/DTV signaal van uw kabelexploitant.
 
magicwizz

Quote

arjanenyolanda schreef:
Beste beheerder,

Wij hebben sinds ruim een week geen goede digitale ontvangst meer. Met name nederland 1, 2 en 3 geven geen beeld meer en kunnen we alleen nog analoog bekijken. Onnodig te zeggen dat dat niet hetzelfde is.
Kan dit door de werkzaamheden komen?

Alvast bedankt voor uw reactie.


Hoi,

De werkzaamheden zullen al opgelost moeten zijn aangezien de datum.
Geeft de ontvanger een bepaalde foutmelding op de zenders ned. 1, 2 en 3?
Je geeft ook al aan dat het met 'name' op deze nederlandse zenders is, zijn er nog andere zenders die het niet doen? Wat je ook eens kan doen is bij de buren vragen of ze misschien ook dit probleem hebben (Doe ik ook altijd Wink ) Als ze het daar wel doen kan het ook wel eens helpen om de ontvanger een keer te resetten en daarna eventueel ook de zenders een keer opnieuw op te zoeken.

Het resetten kun je doen door de ontvanger even kort van de stroom te halen en na ongeveer 10 seconde weer opnieuw op de stroom te plaatsen.

Voor de rest zal ik eens in de mailing duiken om te zien of ik nog wat kan vinden over werkzaamheden in Pijnacker Smile.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Werkzaamheden donderdag 19 + vrijdag 20 november 2009 Pijnacker en Delfgauw', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Ziggo Sport Alle 6 zenders in HD in november Algemeen : 6 31 jul 2016
werkzaamheden A.v.Hensbeeksingel, Gouda Werkzaamheden : 2 04 apr 2014
Na (niet geplande) werkzaamheden geen enkele dienst meer! Digitale radio of televisie storing : 5 28 mrt 2014
TV Storing sinds laatste werkzaamheden Gouda Digitale radio of televisie storing : 4 27 mrt 2014
Werkzaamheden vrijdag 17 januari 2014 - Glasvezel van Caiway CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 1 16 jan 2014