obey-robots.txt
Advertentie
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Signaalversterker voor TV'S
MartinG
Na de installatie van het glasvezelpakket heb je op één tv signaal via de glasvezelkabel, veelal in de woonkamer. Andere tv's in huis kunnen gewoon op de coaxkabel blijven.

Ik ben op zoek naar een signaalversterker voor die andere tv's. Het signaal op de verste tv (22 meter kabel) blijkt bij verschillende zenders te laag. Dat was het overigens ook al toen we coax-internet hadden. Maar omdat ik nu toch overal met alle kabels en verbindingen bezig ben, pak ik deze ook meteen aan. Welke versterker raden jullie me aan??

Let op het gaat alleen om het tv-signaal, want internet gaat via de glasvezel.

Zo is de installatie nu:
Ik heb vanuit een splitter in de meterkast (op de binnenkomende coaxdraad) een draad van 12 meter naar de woonkamer (nog voor digitale radio, en voor noodgevallen de tv) en 20 meter naar slaapkamer 1. Daarnaast van uit de splitter nog eens 15 meter naar een tweede splitter en van daaruit tweemaal 7 meter naar andere slaapkamers. (Die tweede splitter is natuurlijk niet goed, maar wat oudere tv's kunnen dat wel aan lukt het nog net...)

Graag jullie adviezen.

MartinG
 
dekokjes
Ik heb nu ongeveer 2 jaar deze versterker, super ding. We hebben in totaal 5 tv's in huis vanaf beneden naar zolder en allemaal perfect signaal. Let wel op dat je een goede coax kabel gebruikt, liefst ook Hirschmann.
Succes
LEx
https://www.klusspullen.nl/a/260340/antenne-telefoon/antenneversterkers/hirschmann-antenne-versterker-1x-in-4x-ui?gclid=CJKc-fGysrwCFQ3JtAodDwoAGg
 
data-full-width-responsive="true">
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Signaalversterker voor TV'S', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Speciale decoder voor HD programma's Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. : 2 18 mrt 2019
Afstandsbediening zwart voor estone CaiWay Glasvezel modem : 2 28 jan 2019
Caiway introduceert per 2-10-2017 ''Internet Only'' voor € 39,95 CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 17 19 jan 2019
Delta begint met aanbieden 1Gbit/s-abonnement via kabel voor 125 euro per maand Algemeen : 2 30 nov 2018
Volgens de consumentenbond is KPN de beste aanbieder voor alles in één. Algemeen : 4 24 okt 2018