obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
U kijkt naar wat u wilt. CaiWay/Delta heeft de mogelijkheid om op verzoek voetbalwedstrijden van Eredivisie Live comfortabel vanaf de bank te bekijken. U heeft wel een actieve smartcard en digitale ontvanger nodig.
 Onderwerp afdrukken
Kijken zonder kastje bij Caiway en Delta
Glasdion
Caiway breidt uit met ‘kijken zonder kastje’

In navolging van Delta heeft ook de tweede Delta Fiber-provider Caiway apps uitgebracht waarmee zonder een decoder te gebruiken naar tv kan worden gekeken.

Naast grote broer Delta heeft Caiway meerdere providers zoals Ziggo, KPN, T-Mobile en Online.nl moeten laten voorgaan met ‘kijken zonder kastje’. Hiermee wordt bedoeld dat er tv wordt gekeken zonder gebruik te maken van een bruikleendecoder van de provider. In plaats daarvan wordt een online mediaspeler of Smart TV gebruikt.

 
Welke apparaten?

In eerste instantie brengt Caiway net als Delta een app uit voor de platforms Android TV (Google TV) en Apple TV (iOS). Android TV wordt mede door de ondersteuning van een groot aantal merken en modellen mediaspelers in Nederland veel gebruikt. Daarnaast wordt dit platform door fabrikanten als Sony en Philips gebruikt voor hun premium Smart TV's. 

Bron: Totaal TV 17.11.2022
 
Glasdion
Heb de Caiway app op mijn smart TV geïnstalleerd.
Deze werkt perfect
 
MNLHGJ
Die app van Caiway op de AppleTV werkt beter dan die bruikleen decoder. Kan nu zonder problemen en gebruikersvriendelijk opnames bekijken. Voor snel terugkijken zonder reclame gebruik ik NLZiet.
 
toml83
Dat is een mooie optie.
Hoe heb je de installatie van de app voor elkaar gekregen?
Via de chromecast of via je eigen SmartTV?
 
MNLHGJ
Je kan hem standaard vinden in de AppStore van de Apple TV.
 
roma
En is het bekend wanneer deze komt voor lg tv? Btw beeld via Apple TV is 100x beter dan die van troep kastjes die je van de cai krijgt.
 
JoJuDaRo
Ik begrijp dat het geen probleem meer is als mijn dochter op haar studentenkamer inlogt met een account dat op een ander adres staat ingeschreven. Dat scheelt Ziggo kosten namelijk en ze heeft op haar nieuwe adres wel de beschikking over glasvezel.
 
JoJuDaRo
Ze krijgt nu toch een melding dat er alleen gekeken kan worden via het thuisnetwerk. Gechat met Caiway en een andere afdeling gaat het onderzoeken.
 
Bordewolf
De tv apps werken alleen thuis. De mobiele apps overal.
Dat werkt bij iedere provider zo. De tv app is een vervanging voor de decoder. De decoder kon je ook niet meenemen maar Klein Congo om daar tv te kijken.
Handtekening
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
 
Roger Beer
Waarom kan ik het signaal van de interactieve app op mijn telefoon niet streamen naar TV wanneer ik buitenhuis werk? Caiway zegt dat dit niet mogelijk is? Ziggo kan dit wel.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Kijken zonder kastje bij Caiway en Delta', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
Delta multiscreen app full screen? Algemeen : 2 04 dec 2023
Het kastje dat we niet hebben... CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 1 06 sep 2023
Advertentie