obey-robots.txt
28 Juli 2016, 12:22
Navigatie
Ledenenquête
Caiway Multiscreen TV app ondersteunt Lollipop niet.

Hey CaiWay update de TV app en rap wat!
Ledenenquête: Caiway Multiscreen TV app ondersteunt Lollipop niet. Hey CaiWay update de TV app en rap wat! 83% [19 stemmen]
83% [19 stemmen]

Lollipop? Koop lekker een IOS gsm.
Ledenenquête: Caiway Multiscreen TV app ondersteunt Lollipop niet. Lollipop? Koop lekker een IOS gsm. 17% [4 stemmen]
17% [4 stemmen]

Stemmen: 23
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 jul 2015

Enquête-archief
Steun ons
VyprVPNYearlyProSpecial
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag. Daarnaast is het CaiWay WebCare team aanwezig om u te helpen, zie overzicht

Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
CaiWay Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »CaiWay Forum«. CaiWay Forum Volg Forum CaiWay via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

verhoging tarief internationaal bellen met 1200 procent

« Ga naar bericht

Wij roepen al jaren dat Caiway slecht en gebrekkig communiceert naar zijn klanten, maar het helpt blijkbaar geen snars!! In Naaldwijk zijn ze nog net zo verbaasd als een paar jaar terug.

  CaiWay Glasvezel telefonie problemen « Meer onderwerpen
207 5 H D R
28 jul 2016, 09:04
Geen nieuwe berichten

multi screen

« Ga naar bericht

Ik krijg nu ook als ik gewoon op de WIFI zit de melding "het is niet mogelijk om video af te spelen vanaf dit netwerk". Erg vreemd allemaal.

  Algemeen « Meer onderwerpen
427 7 H D R
28 jul 2016, 09:02
Actief onderwerp

Toekomstbeeld: Kabel is 'vol' - betalen per zender???

« Ga naar bericht

Ik ben niet zo voor kleinere basispakket, zolang Caiway zo gierig is met aantal smartcards per abonnement. Tevens moet je dan ook toeslag betalen per smartcard. Dan is je voordeel van een kleiner b...

  Welke zender wil je er nog bij hebben? « Meer onderwerpen
2669 13 H D R
28 jul 2016, 08:59
Actief onderwerp

FOX Sport eist zijn voetbalkanaal in basispakket

« Ga naar bericht

Hier nog meer erover te lezen. http://www.teleco...s--1155198 http://www.teleco...n--1155175

  Welke zender wil je er nog bij hebben? « Meer onderwerpen
1270 19 H D R
28 jul 2016, 08:46
Actief onderwerp

Wifi-snelheid

« Ga naar bericht

Feitelijk heb ik zeer veel te maken met deze vorm van conclusie. Ik kan Wi-Fi rondom en in het huis bouwen die ver boven verwachting zitten als ik hem nameet. De omringende apparatuur moet wel van ...

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
2006 29 OPTIMIZER.CO
28 jul 2016, 01:11
Actief onderwerp

Multiscreen App Ipad/iphone icm jailbreak.

« Ga naar bericht

Bij mij werkt de caiway-app wel i.c.m. de jailbreak.*yeah* Het werkt echter niet met de nieuwste versie van de app. Ik heb via iexplorer op de pc een oudere versie van de app op de ipad gezet. 1....

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
2555 27 pollo226
27 jul 2016, 21:03
Actief onderwerp

Newbee glasvezel

« Ga naar bericht

Beste Jan, Ik ben er elke dag mee bezig dat ''het beter'' kan. Aard van het beestje als perfectionist. Iedereen houdt van duidelijkheid en eerlijkheid. Snuffel maar eens over onze website www....

  Algemeen « Meer onderwerpen
959 17 OPTIMIZER.CO
26 jul 2016, 23:29
Actief onderwerp

NPO 101 niet in het basic pakket

« Ga naar bericht

Caiway is niet in zijn eerste leugentje gestikt. Laat ik het daar maar bij houden :)

  Welke zender wil je er nog bij hebben? « Meer onderwerpen
751 13 H D R
25 jul 2016, 20:55
Actief onderwerp

HD IN ALBRANSWAARD

« Ga naar bericht

Los van de harmonisatie is het ronduit bezopen dat Caiway die ontbrekende HD- en regionale zenders er niet bij prikt. Wel zo eerlijk. Bij Ziggo hadden we ze gehad voor dezelfde prijs (en zelfs meer...

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
1151 20 Bordewolf
25 jul 2016, 17:28
Actief onderwerp [Enquête]

DNS servers Caiway of 3rd party

« Ga naar bericht

Dat is mooi! Als je t mij vraagt ben je toch wel te "pakken" mochten ze je zoeken. Mocht je toch "rare" dingen doen.

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
1029 12 jj1987
23 jul 2016, 17:25
Deze button CaiWay Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
Gezocht redacteur voor nieuws over CaiWay.
Wil jij de media in de gaten houden voor nieuws over CaiWay?
Of schrijven over trends en ontwikkelingen op internetgebied?
Of een stukje humoristische proza produceren?
Laat het me weten, dan staat deze ruimte hieronder tot je beschikking!
Peter Veerman nieuwe COO CBizz - CBizz

Zijn benoeming is in lijn met de ingezette Buy & Build strategie. Met deze uitbreiding van de directie versterkt CBizz zijn organisatie en de focus op verdere groei. Peter Veerman (33) wordt binnen CBizz verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de bedrijfsvoering en projectuitvoering. De Buy & Build strategie die het glasvezelbedrijf onlangs inzette, houdt in dat er de komende tijd verschillende internetbedrijven met een focus op glasvezel aangekocht worden en dat de uitrol van glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen flink versneld wordt. CBizz streeft ernaar op korte termijn tientallen terreinen per jaar te verglazen.

Innovatie
"Onze groei vraagt om een slagvaardige en efficiënte bedrijfsvoering", aldus CBizz CEO Sikko de Graaf. "Peter heeft veel ervaring met glasvezeltechniek en projectmatig werken. Hij is sterk gericht op innovatie en het gebruik van nieuwe toepassingen." Bij CBizz gaat Veerman zich richten op de verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering en projectuitvoering, netwerkregistratietoepassingen en het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties. Ook wordt hij verantwoordelijk voor het aansturen van de helpdesk, het NOC en de verschillende projecten.

Groot netwerk
Veerman was hiervoor Manager Operations bij zakelijk telecomprovider dean one (voorheen OneXS). Daarvoor is hij ruim tien jaar werkzaam geweest bij Caiway in verschillende leidinggevende functies, waar hij is opgeleid door Aart Verbree en Ruud Wielaard (voormalig CEO en CTO van Caiway). Sinds 2014 is Veerman bestuurslid van The Society for Broadband Professionals (SCTE), een non-profit organisatie die zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van breedbandtechniek binnen de telecommunicatie. Als bestuurslid van SCTE Benelux beschikt hij over een groot relationeel netwerk in de glasvezelwereld.
Bron: CBizz
CBizz start uitrol glasvezel bedrijventerreinen Elzenburg en De Geer in Oss

Na de succesvolle verglazing van andere terreinen in Oss en Malden, start CBizz in samenwerking met haar partners een intekencampagne op de bedrijventerreinen in Oss. Zo´n 400 ondernemingen gevestigd op de bedrijventerreinen komen in aanmerking voor het speciale aanbod van CBizz. Dit actieaanbod bestaat uit de eenmalige aansluitkosten van EUR 475,- voor een 1Gb glasvezelaansluiting, waarna de ondernemer een keuze kan maken uit diverse pakketten.

De prijs van het instap-fiber-abonnement 50/50Mb inclusief telefonie bedraagt slechts EUR 99,-. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk. Dit is het CBizz all-in tarief, dus de ondernemer is geen vastrecht of kosten aan andere partijen meer verschuldigd. Zoals gebruikelijk bij de initiatieven van CBizz wordt het bedrijventerrein volledig verglaasd, dus ook ondernemingen die nu (nog) geen gebruik wensen te maken van een  glasvezelverbinding krijgen kosteloos een aansluiting in hun pand.

Bij voldoende aanmeldingen zullen ondernemers die hun keuze hebben gemaakt, na de zomer aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

De dienstverlening van CBizz op deze terreinen kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil  ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerreinen in Oss is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz
CBizz sluit 600 bedrijven aan op een nieuw glasvezelnetwerk in Wateringse Veld

CBizz en haar partners zijn gestart met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Wateringse Veld, Zwethoven en WBC in het Westland. Op deze (gecombineerde) bedrijventerreinen in het Westland zijn 600 ondernemingen gevestigd. De aansluiting van al deze bedrijven is voor CBizz een nieuwe mijlpaal, het is voor CBizz het grootste succesvolle verglazingsinitiatief tot nu toe.

De afgelopen maanden zijn de voorbereidingen in gang gezet en de graafwerkzaamheden starten begin mei. Na de bouwvakvakantie deze zomer, zullen de bouwwerkzaamheden zijn afgerond en kunnen ondernemers gebruik maken van dit nieuwe hoogwaardige glasvezelnetwerk. De uitrol en de support aan de ondernemingen  voert CBizz uit in samenwerking met lokale ICT-partners uit het Westland: Simplexxion, Veneco, Grift-IT en ACS.

Gemeente Westland steunt het initiatief

Het Westland is een van de stuwende krachten achter de Nederlandse economie en die positie wil het graag behouden. Innovaties en ontwikkeling van nieuwe technologieën worden door de gemeente toegejuicht. Daar horen ook geavanceerde bedrijventerreinen bij met een hoogwaardig glasvezelnetwerk zoals hier gerealiseerd wordt. Wethouder Arne Weverling is daar blij mee: "Ondernemingen die het initiatief nemen, zoals op Wateringse Veld is gebeurd zijn een voorbeeld voor de gemeente. Zij maken het ook voor andere bedrijven mogelijk het maximale uit hun onderneming te halen en houden het vooruitstrevende ondernemersklimaat van het Westland op peil".

Kosteloze aansluiting

Zoals gebruikelijk bij de initiatieven van CBizz worden bedrijventerreinen volledig verglaasd. Dus ook ondernemingen die nu (nog) geen gebruik wensen te maken van een glasvezelverbinding krijgen kosteloos een aansluiting in hun pand.

Ook voor kleine ondernemingen

CBizz glasvezel is ook haalbaar voor de wat kleinere ondernemingen, er is al een instap fiber abonnement 50/50MB inclusief telefonie, beschikbaar voor slechts EUR 99,- per maand. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb-koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk. Dit volgens het CBizz all-in tarief, de onderneming is geen verder vastrecht of kosten aan andere partijen, meer verschuldigd.

De dienstverlening door CBizz op deze terreinen kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie- en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk ook open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerreinen in Wateringen is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz
Goedemiddag bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
H D R00:59:43
Roberto03:19:39
Dazzling04:30:24
Migow07:19:54
Fredy07:27:27
jj198707:59:59
OPTIMIZER.CO10:37:37
Bordewolf14:16:46
romaa14:37:10
griffioen6614:53:35
Advertentie
www.optimizer.co.nl
Caiway Partner & preferred netwerk installateur.
Tel Nr. 0174-768333
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

01 juli 2016, 13:55
Caiway weg ermee, met wel zenders weghalen, geen zenders erbij!!!

28 juni 2016, 11:53
Dat is een gekke melding. Check de bestandsnaam (geen spaties) en de max grootte.

26 juni 2016, 22:52
Waarom kan ik geen foto aan mijn post toevoegen. Krijg de melding fakepath?

04 november 2015, 20:26
Op apple vandaag een nieuwe update voor multiscreen. Wanneer voor android. Dit is niet leuk meer

21 augustus 2015, 21:31
Iemad mij helpen? http://caiway.gebr
uikers.eu/forum/vi
ewthread.php?threa
d_id=1623