obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel Hendrik-Ido-Ambacht
JanP
typefoutje of niet. Ik stel voor dat we massaal nu een aanvraag inschieten voor de Watermunt! Wellicht helpt het om de business case voor het aanleggen rond te krijgen!
 
gerhard
Dat had ik al gedaan vanmorgen. Ik ben benieuwd!
 
HIAklant

Quote

4K schreef:

Je kan toch het glaspakket nemen zonder IPTV? Het internet over de glasvezel is uitstekend.


Ik wacht het nog ff af, gewoon geen vertrouwen in de diensten van Caiway. Ik zie zo vaak mensen met de brakke Entone klagen. Nu adsl 30Mbit en dat bevalt prima, nooit storing. Voor mij is internet belangrijker dan tv. Dus voorlopig tv blijven kijken via de coax. En dan 2,50 moeten betalen voor veilig internet? Wat bedoelen ze daarmee? Is het internet van Caiway standaard onveilig dan?

De prijs van Caiway basis-TV en adsl-abonnement samen ligt ook op 40 Euro per maand, via glas zou de prijs gelijk uitkomen bij het glas-startpakket, dus de prijs is voor mij niet de bottelnek.

Ik kijk het wel een tijdje aan en volg de ervaringen van gebruikers in Hendrik Ido Ambacht, als het een jaar stabiel blijft dan zal ik opnieuw overwegen eerder niet.
Handtekening
 
JanP
Ben bang dat mijn bestelling niet is aangekomen?
Kreeg de volgende error…..


This is the mail system at host cardassian.caiw.net.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

: host srv2.flexfilter.nl[62.84.240.181] said: 550
62.45.45.125 is not allowed to send mail from boss-it.nl. Please see
http://www.openspf.net/Why?scope=mfrom;identity=caiway@boss-it.nl;ip=62.45.45.125
(in reply to end of DATA command)
Reporting-MTA: dns; cardassian.caiw.net
X-Postfix-Queue-ID: C83A028707
X-Postfix-Sender: rfc822; caiway @boss-it.nl
Arrival-Date: Mon, 3 Mar 2014 10:17:46 +0100 (CET)

Final-Recipient: rfc822; forms@eleven.nl
Original-Recipient: rfc822;forms@eleven.nl
Action: failed
Status: 5.0.0
Remote-MTA: dns; srv2.flexfilter.nl
Diagnostic-Code: smtp; 550 62.45.45.125 is not allowed to send mail from
boss-it.nl. Please see
http://www.openspf.net/Why?scope=mfrom;identity=caiway @boss-it.nl;ip=62.45.45.125
 
HIAklant
Mijns inziens heeft de Gemeente HIA hier een cruciale fout begaan. Bij het onderhandelen cq verlenen van vergunning aan de glasboeren had de Gemeente HIA haar poot stijf moeten houden. Elke woning glas of helemaal niet, zo doe je dat. Nu heeft de glasboer zelf bepaalde delen van HIA uit kunnen sluiten omdat het voor de glasboer commercieel niet aantrekkelijk is. Dit soort glasboeren moet je niet toelaten in de infrastructuur. Het uitsluiten van bepaalde straten slaat werkelijk als een tang op een varken. Dat is ook nooit zo geweest met coax-tv en telefoonkabel van KPN met uitzondering van afgelegen woningen in de polder o.i.d. Ik vind dit een grote schande waarvan de schuld bij de Gemeente HIA ligt, gewoon niet goed onderhandeld.
Handtekening
 
gerhard

Quote

JanP schreef:

Ben bang dat mijn bestelling niet is aangekomen?
Kreeg de volgende error…..





Waar ging het bij jou dan fout? Ik heb ook een opdrachtbevestiging gekregen van CAIW. Ik heb ook de Alles in 1 Instap geselecteerd. Misschien is dat het verschil?
 
JanP
Ik heb wel een bevestiging. Als ik de error goed lees probeert het bestelformulier namens mijn emailadres iets te versturen. Ik heb spf-records op mijn domein en dan kan het formulier dat dus niet doen…. Overigens raar geprogrammeerd bestelformulier…
 
gerhard
Ik ben benieuwd of ik dan het "Tijdelijk Alles-in-1 Instappakket" ga krijgen, zolang ze geen glas kunnen leveren. Het zou een stapje in de goede richting kunnen zijn.

Het is wel een stuk goedkoper dan de reguliere Coax pakketten die ze aanbieden. Hierin zie je duidelijk het verschil tussen de prijzen als er glas aanwezig is (lees concurrentie) en waar er alleen coax is en er geen concurrentie is.

Dit pakket standaard niet zichtbaar op de website en heeft alleen als doel om klanten zo snel mogelijk aan CAIW te binden, voordat men in zee gaat met andere aanbieders.
gerhard voegde bij, bestand:

Registreer en/of log in voor toegang tot deze bijlage.
 
bulsing
Het is toch triest om te zien dat geen enkele partij zich hard kan en wil maken om de glasloze straten te voorzien van glas omdat óf te duur óf te lastig is ?

Alsof de oude kern van Ambacht van glas voorzien zo'n makkie is en niets kost.

Ik heb met mijn eigen ogen gezien dat het glas opgerold en al aan het begin van de Amandelgaarde (t.h.v. Bongerd) in de grond ligt. Dat het nu opeens zo'n groot project is geeft al aan dat er geen enkele intentie is om het (versneld) aan te leggen. Een hele dorpskern levert nou eenmaal veel meer op dan een kleine 431 en 276 woning die nog aangelegd moeten worden.

En de wethouder is helemaal een man met erg slappe knieën. Hij is vanaf het begin altijd op de hoogte geweest van de afwezigheid van glas in deze gebieden. Zowel bij Reggefiber als nu CIF had hij z'n poot stijf moeten houden door te eisen dat ook deze straten van glas voorzien hadden moeten worden alvorens een vergunning afgegeven zou worden.

Een citaat uit de eerdere mail die ik van hem heb mogen ontvangen aangaande het CAIHIA drama waar toen ook al bekend had moeten zijn dat er geen glasvoorbereiding lag (zoals hij zelf ook aan 'gerhard' laat weten)

dd. 19-09-2012

"...Als wethouder grondzaken beantwoord ik uw vragen en opmerkingen over de CAI.

Allereerst is het goed om te melden dat de CAI een zelfstandige stichting is, waar de gemeente en ik als verantwoordelijk wethouder slechts een zijdelingse rol in speel(t). Die rol ligt met name op het bestuurlijke vlak. De dagelijkse gang van zaken en de techniek horen niet bij de verantwoordelijkheid van de gemeente, maar vallen onder de verantwoordelijkheid van de stichting zelf.

Tot zover het formele antwoord.

In de praktijk hebben we natuurlijk wel regelmatig contact met het bestuur van de stichting. We hebben het dan over bestuurlijke vraagstukken, maar bespreken dan uiteraard ook de klachten die ook de gemeente bereiken, over het produkt wat de CAI op dit moment levert en daaraan gekoppeld de toekomstvisie van de CAI..."
Gewijzigd door bulsing op 03 maart 2014, 18:32
 
Adios
Was Caihia zo'n ramp dan ?
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel Hendrik-Ido-Ambacht', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel Internet + DVB-C Abonnementen : 1 26 apr 2024
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
DVB-C via Caiway glasvezel? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 4 10 nov 2021
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 11 24 sep 2021
Advertentie