obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
CaiWay/Delta Gebruikers Groep - Experts helpen klanten » CaiWay/Delta verbindingsproblemen » Storing
Geen verbinding met internet. Meld hier storingen. Zo kunnen storingen inzichtelijk gemaakt worden.
 Onderwerp afdrukken
Nog steeds storing Gouda?
drau
M'n internet doet het weer niet, de monteur moet weer langs komen, en dat wordt dus weer ergens in de loop van de week...

Frown
 
DH64
Zojuist gemeten (gebied 2807)

1588414746

50437599
 
darkstalker
Damn, dat is erg. Doet me herinneren aan mijn verbinding eerder dit jaar. Zo kan je gewoon online niets doen, behalve simpelweg wat downloaden. Streamen en Gamen kan echt niet Sad
 
DH64
Hier dan nu ook een ingekakte lijn
Wat een ellende weer Sad

50451985
 
Adios
Dit heeft niks te maken met Caiway, maar door het slechte netwerk van de Rekam. Doordat de Rekam onverantwoord goedkoop is, moeten ze enorm beknibbelen op onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen. Dat doet de Rekam niet, met alle ellendige gevolgen van dien. Er zijn wijken in Gouda waar de abonnee die afgesloten moet worden, dit nog gebeurt in de wandcontactoos binnen in het huis. Dan weet je alles!!! een antiek rijgsysteem wat bij de meeste kabelnetten al tien jaar of langer niet meer bestaat.
Gewijzigd door Adios op 13 november 2011, 13:41
 
DH64

Quote

Fiber90 schreef:

Dit heeft niks te maken met Caiway, maar door het slechte netwerk van de Rekam. Doordat de Rekam onverantwoord goedkoop is, moeten ze enorm beknibbelen op onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen. Dat doet de Rekam niet met alle ellendige gevolgen van dien. Er zijn wijken in Gouda waar de abonnee die afgesloten moet worden dit nog gebeurd in de wandcontactoos binnen in het huis. Dan weet je alles!!! een antiek rijgsysteem wat bij de meeste kabelnetten al tien jaar niet meer bestaat.


Dan wordt het toch de hoogste tijd dat het hele Rekam kabel zooitje vervangen gaat worden door glasvezel.
Trouwens er ligt al glasvezel van Rekam tot aan de wijkkast, dus alleen het laatste stukje naar de woning is nog nodig, of zie ik dat verkeerd ?
 
DH64

Quote

frax schreef:

voor zover ik mij herinner is de TV van de Rekam nooit echt best geweest in Gouda altijd al her en der storing.

Ik ben er klaar mee iig ik betaal niet voor onvolledige service en misschien moet de caiway dat dan maar lekker verhalen op de Rekam vind niet dat de klant hier de dupe van mag zijn en de Caiway verkoopt de service wel als volledig en verteld mij ook keer op keer dat het verholpen word/is hetgeen wat blijkbaar dus niet gerealiseerd kan worden. De caiway is de provider en mede daardoor ook verantwoordelijk voor de service naar de klanten toe en als de service niet volledig geboden kan worden is het ook de taak van de caiway om de klanten hierover te informeren. Ik betaal de caiway en niet de Rekam dus de caiway hoort het te regelen, heb verders geen boodschap aan de Rekam.

Mijn ervaring is dat de telefoonlijn wel iets stabieler is maar ook die is hier in de wijk niet al te best, maar had toen ik internette via de telefoon lijn wel een stuk meer plezier van mn geld als nu....


Miscchien dat KPN en zijn partners binnenkort eindelijk hun VDSL2+ netwerk uit gaan rollen in onze stad dan gaan we er ten opzichte van DSL er flink op vooruit.
Waar ik woon is meer dan 7 mbit download speed via de telefoon lijn niet mogelijk. Ik had ooit ADSL van Telfort met 7 mbit (max. haalbaar, 3000 meter gelegen van ADSL centrale Boelekade-Gouda) plus Telfort telefonie, dat was helemaal een ramp. Downloaden, uploaden en telefoneren tegelijk was helemaal een fiasco als je met 3 actieve gebruikers bezig bent waarvan één regelmatig online gamed.

Automatisch samengevoegd met vorige post op: november 14 2011 19:13:24:
Storingen en onderhoudDit bericht is van belang voor alle abonnees van Caiway wonend in Gouda en omgeving


Donderdag 17 november 2011 zullen er tussen 00:00 uur en 03:00 uur werkzaamheden worden uitgevoerd aan centrale netwerkcomponenten.

Als gevolg van deze werkzaamheden kunt u, tussen de genoemde tijden, niet of nauwelijks gebruik maken van de diensten van Caiway.

Onze excuses voor het ongemak.



Caiway
Network Operations Center


Bron: Caiway Website
http://www.caiway.nl/site/nl/klantens...58446.html
Gewijzigd door DH64 op 14 november 2011, 19:13
 
drau
Wel flink balen allemaal. Bij mij is er blijkbaar ook een storing op het aansluitpunt, dus ik hoop dan wel dat die monteur deze week komt.

Ik deed bij m'n zus in R'dam even een speednet test... ik ben hier wel jaloers op: http://speedtest.net/result/159103926...039268.png..
 
DH64
Storingen en onderhoud

Dit bericht is van belang voor alle abonnees van Caiway wonend in Gouda en omgeving


Donderdag 17 november 2011 zullen er tussen 00:00 uur en 03:00 uur werkzaamheden worden uitgevoerd aan centrale netwerkcomponenten.

Als gevolg van deze werkzaamheden kunt u, tussen de genoemde tijden, niet of nauwelijks gebruik maken van de diensten van Caiway.

Onze excuses voor het ongemak.


Caiway Network Operations Center


Bron: Caiway Website http://www.caiway.nl/site/nl/klantens...58446.html
 
Requiem
Ik blijf ook last houden van een klapperende verbinding. regelmatig vroeg in de ochtend. Daarbij ook wel eens blokken op de tv. Nu is er 3 weken terug een monteur langs geweest en alles doorgemeten, het signaal kwam goed aan, de kabel van de splitter naar de tv was slecht. De splitter rammelde (zoals een kapotte gloeilamp) dus schijnbaar was die kapot. Dus nieuwe splitter gekocht (met een F-connector) en alle stekkers vervangen naar een f-connector) wat bleek dat er een stekker niet goed meer zat aan de kabel en dat verklaarde dus tijdens het meten tussen de kabel van de tv waarom het zo slecht was. Dus alles vervangen en 2,5 week ging het goed en nu WEER een klapperende internet verbinding(1-2x per dag dat internet eruit ligt). Soms is het maar paar 10-20 seconden.

In de 3 jaar dat ik nu in Gouda woon en caiway Ultra heb heeft het nog geen 2 maand zonder storing gedraait. (woon in postcode gebied 2802). Misschien moeten ze eens 48 uur komen meten.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Nog steeds storing Gouda?', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Langdurige storing doorgifte BBC 4 op TV-kanaal 139 Storing : 1 22 mrt 2024
Werkzaamheden Caiway veroorzaakt storing met dubbel NAT probleem Werkzaamheden : 17 24 aug 2023
storing wordt maar niet opgelost Storing : 1 24 jan 2023
Internet Storing Glasvezel Lunteren 28 sept 2020 18.00-24.00 Storing : 17 01 dec 2020
Frequent storing - balken - blokjes etc. Storing : 4 22 sep 2020
Advertentie