obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van CaiWay" posten.
 Onderwerp afdrukken
Zenderwijzigingen per 27 juni 2011
Highway
Discovery Travel & Living wordt Investigation Discovery

Discovery Networks zal vanaf 27 juni 2011 de digitale zender Discovery Travel & Living een nieuw gezicht geven, met een compleet nieuwe programmering, een nieuw logo en een nieuwe naam: Investigation Discovery. De zender is bij Caiway te ontvangen in het Delight pakket op voorkeuze 113.

Investigation Discovery kruipt in de huid van een politierechercheur of forensisch expert en volgt ze op hun speurtocht naar de waarheid. Duistere moordzaken, vermissingen, misdrijven die muurvast lijken te zitten en drama’s die hele families ontwrichtten. Investigation Discovery laat zien wat er nodig is om een moordzaak op te lossen. Geen fictionele detectiveverhalen, maar waargebeurde zaken die veelal onschuldige levens verruïneerden en waarbij de dader niet ongestraft weg mag komen. Investigation Discovery duikt in zaken die recent plaatsvonden en kijkt naar historisch interessante cases. Programma’s waar het draait om details, precisie, mensenkennis en gedegen sporenonderzoek. En waarbij men alleen tevreden kan zijn als de zaak is opgelost.

The Hallmark Channel komt te vervallen op de Nederlandse markt

Per 27 juni is The Hallmark Channel niet meer beschikbaar voor de Nederlandse markt. De zender komt per deze datum te vervallen bij Caiway. The Hallmark Channel was te ontvangen via het Delight pakket op voorkeuze 109.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Zenderwijzigingen per 27 juni 2011', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Eurosport 2 Zender van de maand juni Welke zender wil je er nog bij hebben? : 1 09 jun 2015
Nieuwe glasvezelpakketten per 11 juni 2013. 10 euro p/m goedkoper. CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 21 08 aug 2013
Nog hogere snelheden op de glasvezel bij Caiway vanaf juni 2013 CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) : 31 07 jun 2013
Verhoogt Caiway zijn snelheden nog dit najaar 2011 ? Algemeen : 25 18 sep 2012
Werkzaamheden regio Gouda 14 & 15 September 2011 Werkzaamheden : 1 18 sep 2012