obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Openstellen caiway glas voor andere providers
fmrama
Hallo,
Weet iemand wanneer en of caiway zijn glasnetwerk open gast stennen voor andere (niet cif gerelateerde) providers?
 
Bordewolf
Voorlopig blijft het een drama met Solcon alleen als alternatief.

Delta
zie ik niet meer als alternatief, aangezien het product en de diensten gelijk zijn aan Caiway en vanuit hetzelfde pand worden aangeboden.

Ik zie het niet gebeuren. Dit overigens tegen alle beloftes van Cogas in dat er minimaal 5 providers beschikbaar zouden komen.

Ik tel daar als particulier de zakelijk niet in mee (en dat lijkt me logisch)
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
 
kellemes
Ik vind het mega teleurstellend.. had graag een beetje concurrentie gezien.. Nu zit ik voor mijn gevoel muurvast aan Caiway en dat bevalt me toch gewoon niet.
 
fmrama
Ik heb kabel tv van caiway. En internet van xs4all. Er zit een glasvezelaansluiting in se meterkast van caiway. Echter heb ik nav oa fora twijfels over het overstappen naar caiway voor internet glas, als xs4all stopt. (Overigens ben ik nu wel lid van freedom)
 
Bordewolf
Ik denk dat je de fora ook met een korreltje zout moet nemen. Door de bank genomen is de tv stabiel, internet retesnel. Caiway loopt soms wat achter, maar dat gaan ze nu toch wel inhalen lijkt me nu ze samen met Delta optrekken.
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
 
Roberto

Bordewolf wrote:

Ik denk dat je de fora ook met een korreltje zout moet nemen. Door de bank genomen is de tv stabiel, internet retesnel. Caiway loopt soms wat achter, maar dat gaan ze nu toch wel inhalen lijkt me nu ze samen met Delta optrekken.


Wat een onzin met je TV stabiel. Sinds ze met Delta optrekken is TV kijken één grote ellende. Foutcodes, vastlopers, opgepoft beeld en ook je opnames kan je niet meer bij de meeste zenders doorspoelen. Favorietenlijst kan je niet maken enz enz.
Durven mensen hier nog te beweren dat je beter niet naar Online, Solcon kan gaan omdat hun tv pakket/ontvangers zo slecht zijn.Whip

Nee fmrama ik zou niet overstappen als ik jou was.
 
fmrama
Ik wacht rustig af wat Freedom gaat aanbieden en wat kpn met het kopernetwerk gaat doen. Overigens kan caiway het met coax tv wel. Al 25 hier slechts 1 storing.
 
kellemes
De glasverbinding van Caiway ben ik trouwens wel tevreden mee.. alles in 1 250 mb.
Kan me niet herinneren dat ik daar ooit gedoe mee had.
Wel wil ik naar Internet only (of eigenlijk tv-deel weg), maar dan niet 150 of 450 mb.. zou iets tussen moeten zitten, voor onze situatie blijkt 250 ideaal.. verder vind ik het ruk dat ik bij downgraden naar Internet Only onze vaste lijn moet opgeven, daar wordt door sommige gezinsleden nog aan gehecht.
Concurrentie op glas lijkt me alleen maar goed, dan houden ze elkaar een beetje scherp, ook qua prijs moet het scherper, en heb je als consument wat te kiezen. Nu voel ik me locked-in en dat bevalt me niet..
 
fmrama
Ik zit even op .internetervaring.nl te kijken. Wat betreft caiway, wordt je niet echt blij van. Dus maar van de lijst strepen.
 
kellemes
Snap ik en je hebt gelijk.. de reviews zijn veelal ruk. Al is de mijne (qua betrouwbaarheid glas-Internet) wel goed vooralsnog.
Alleen ik zit hier met een gezin waar met enige regelmaat moeder-de-vrouw zit te Netflixen, de oudste zoon op de PC een multiplayer-game speelt met 10 vrienden tegelijk, de jongste zoon Youtube-filmpjes aan het kijken is en ik Borderlands 3 aan het spelen ben op Google Stadia, en dat allemaal tegelijk Wink Een zekere bandbreedte is gewenst dus..
Ik zie momenteel geen reëel alternatief voor glas hier in't dorp (De Kwakel), koper is simpelweg niet toereikend.
Gewijzigd door kellemes op 12 januari 2020, 18:24
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Openstellen caiway glas voor andere providers', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Nieuwe bedraad netwerk opzetten.(Caiway + IPTV) Eigen netwerk : 4 09 aug 2020
Caiway glasmodem met 2 externe routers voor alleen wifi (AP) Eigen netwerk : 2 09 aug 2020
T-Mobile kan het wel - Hoe ver Delta en Caiway achterlopen Algemeen : 1 20 jul 2020
Caiway Glasvezel - FiFa (FUT) en Gaming ervaringen Vs problemen Storing : 1 14 jun 2020
caiway en apple airport Algemeen : 4 19 mei 2020