obey-robots.txt
19 Maart 2019, 07:47
Navigatie
Ledenenquête
Caiway Multiscreen TV app ondersteunt Lollipop niet.

Hey CaiWay update de TV app en rap wat!
Ledenenquête: Caiway Multiscreen TV app ondersteunt Lollipop niet. Hey CaiWay update de TV app en rap wat! 88% [50 stemmen]
88% [50 stemmen]

Lollipop? Koop lekker een IOS gsm.
Ledenenquête: Caiway Multiscreen TV app ondersteunt Lollipop niet. Lollipop? Koop lekker een IOS gsm. 12% [7 stemmen]
12% [7 stemmen]

Stemmen: 57
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 jul 2015

Enquête-archief
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
CaiWay Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
Een ieder mag hier "Nieuws van CaiWay" posten.
 Onderwerp afdrukken

De meeste HD-zenders van Nederland vanaf 14 oktober bij Caiway

Highway
Doordat Caiway op 10 oktober 2010 stopt met de doorgifte van het analoge tv-signaal ontstaat ruimte op de kabel die meteen benut wordt om nog meer (HD-)zenders toe te voegen. Zo lanceert Caiway op 14 oktober 2010 Arte HD, Eredivisie Live HD 2, 3 en 4, Nat Geo Wild HD, Food Network Channel HD, ARD Das Erste HD, ZDF HD, Mezzo Live HD, Luxe HD. Caiway is de eerste Nederlandse kabelexploitant die deze zenders opneemt in het zenderaanbod. Met de toevoeging van deze zenders is Caiway tevens de aanbieder van de meeste HD-zenders in Nederland.

Ook het radio aanbod wordt uitgebreid. Per 14 oktober 2010 maken Efteling Radio en een aantal radiokanalen van de NPO deel uit van het Basic pakket. De zenders van de NPO die toegevoegd worden, zijn: Radio2 Liedkunst.nl, Radio2 in Concert, Radio2 Sterren.nl, 3FM Serious Talent, 3FM Live, 3FM Mega Top 50, 3FM Alternative, Radio4 Musica Religiosa, Radio4 Eigentijds, Radio4 Jong Klassiek, Radio6 Jazz Jong en FunX Hip Hop.

Aart Verbree, Algemeen directeur CAIW: "We zijn er trots op dat we op 14 oktober een gevarieerd aanbod zenders in de hoogste kwaliteit kunnen toevoegen aan ons aanbod. Een aantal HD-zenders zullen in het Basic pakket beschikbaar komen (de HD-simulcast varianten van bestaande SD-kanalen). Een aantal nieuwe HD-zenders komen beschikbaar in het HD-pakket."

Arte HD
De Frans Duitse cultuurzender ARTE HD betekent volop genieten van kunst, cultuur en muziek in High Definition. De zender maakt deel uit van het Enjoy pakket (€ 5,65 per maand) op voorkeuze 221. Een abonnee op het Enjoy pakket die kijkt via een HD-ontvanger, zal meteen de HD variant van Arte HD zien op de normale voorkeuze.

Eredivisie Live HD
Het 1e kanaal van Eredivisie Live geeft CAIW sinds de start van het nieuwe voetbalseizoen al door in HD (simulcast). Per 14 oktober zijn ook de voetbalkanalen 2, 3 en 4 alle vier in HD te ontvangen. Een abonnee op Eredivisie Live die via een HD-ontvanger kijkt, zal meteen de HD variant van Eredivisie Live zien op de normale voorkeuzes. Hiermee is CAIW de eerste kabelexploitant in Nederland die Eredivisie Live helemaal in HD doorgeeft (simulcast).

Nat Geo Wild HD
Nat Geo Wild HD zorgt voor een ervaring van de indrukwekkendste ontmoetingen met de natuur in al haar facetten, zoals eerder nog niet mogelijk was op televisie. Ontdek alle dimensies in ongelooflijk detail, met adembenemende kleuren en superieur geluid. De zender is op voorkeuze 416 te ontvangen met een abonnement op het HD pakket (€ 9,95 per maand).

Food Network Channel HD
Food Network Channel HD staat voor een sterke programmering in High Definition. Food Network Channel toont topkoks zoals Nigella Lawson, Tyler Florence en Ina Garten. De zender biedt smakelijke programma's zoals 'Iron Chef', 'Chopped', '30 Minute Meals' en 'Tyler's Ultimate' die tot ieders verbeelding spreken. De zender is op voorkeuze 418 te ontvangen met een abonnement op het HD pakket (€ 9,95 per maand).

ARD Das Erste HD en ZDF HD
De zenders van de Duitse publieke omroep zijn nu ook in HD te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand). Een klant die kijkt via een HD-ontvanger, zal meteen de HD-variant van ARD en ZDF zien op de normale voorkeuze in het Basic pakket.

Luxe TV HD
LUXE.TV is het eerste internationale televisie netwerk dat exclusief gericht is op de wereld van luxe. Met productieteams over de hele wereld toont LUXE.TV de luxe industrie in al zijn diversiteit. Beelden in documentaire stijl zijn exclusief geschoten in Hoge Definitie. De programmering is ontwikkeld rond drie hoofd kijkervaringen: Excellence, Passion en Discovery en zijn ingedeeld rond de volgende vijf thema's: Arts & Crafts, Cars, Jets & Yachts, Jewellery & Watches, Dining & Hotels and Beauty & Fashion. De zender is op voorkeuze 418 te ontvangen met een abonnement op het HD pakket (€ 9,95 per maand).

Mezzo Live HD
Mezzo Live HD: 100% Full Native HD. Ervaar concerten alsof u er zelf bij bent. Mezzo Live HD bouwt verder op de expertise en ervaringen die Mezzo sinds 1993 heeft opgebouwd. Op Mezzo Live HD ziet u live evenementen en de grootste hedendaagse talenten zoals Roberto Alagna, Natalie Dessay, Rolando Villazon, Renaud Capucon, Daniel Barenboim en vele anderen. De zender is op voorkeuze 428 te ontvangen met een abonnement op het HD pakket (€ 9,95 per maand).

Efteling radio
De mooiste liedjes, sprookjes en interviews met al je favoriete Sprookjesbosbewoners hoor je op Efteling Radio. Met Efteling Radio haal je de wereld van de Efteling in huis. De zender is op voorkeuze 825 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 2 Liedkunst.nl
Radio 2 Liedkunst.nl is een 24-uurs themakanaal met cabaret, kleinkunst en Nederlandstalig luisterlied vanaf ca. 1950 tot heden. De zender is op voorkeuze 880 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 2 In Concert
Radio 2 In Concert is een 24-uurs muziekkanaal met concertregistraties van de beste nationale en internationale artiesten, van de swingende jaren '60 tot nu. Uitzending is waar mogelijk in surround sound. De zender is op voorkeuze 881 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 2 Sterren.nl
Radio 2 Sterren.nl is een 24-uurs themakanaal met populaire (Nederlandstalige) muziek van eigen bodem. De zender is op voorkeuze 882 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 3FM Serious Talent
Radio 3FM Serious Talent is een non-stop muziekkanaal met 100% nieuw Nederlands Poptalent. De zender is op voorkeuze 883 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 3FM Live
Radio 3FM Live is een non-stop muziekkanaal met 3FM live opnamen van concerten, festivals en bijzondere studio optredens. De zender is op voorkeuze 884 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 3FM Mega Top 50
Radio 3FM Mega Top 50 is een non-stop muziekkanaal met de nummers uit de wekelijkse Mega Top 50 op volgorde van chartnotering in carrousel. De zender is op voorkeuze 885 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 3FM Alternative
Radio 3FM Alternative is een non-stop muziekkanaal met de beste alternatieve platen en nieuwe ontdekkingen. De zender is op voorkeuze 886 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 4 Musica Religiosa
Radio 4 Musica Religiosa is een 24-uurs muziekkanaal met religieuze klassieke muziek. De zender is op voorkeuze 887 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 4 Eigentijds
Radio 4 Eigentijds is een 24-uurs themakanaal met hedendaagse en klassieke muziek uit de twintigste eeuw – gecomponeerd en geïmproviseerd, elektronische muziek eb cross-over. De zender is op voorkeuze 888 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 4 Jong Klassiek
Radio 4 Jong Klassiek is een 24-uurs themakanaal met een breed klassiek repertoire gemaakt door en met jonge muziekmakers. De zender is op voorkeuze 889 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Radio 6 Jazz jong
Radio 6 Jazz jong is een non-stop themakanaal met een breed repertoire aan jazz en wereldmuziek, gemaakt door en met jonge muziekmakers. De zender is op voorkeuze 890 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

FunX HipHop
FunX HipHop is een non-stop muziekkanaal met 100% Hiphop van eigen bodem, internationale artiesten en aankomend Nederlands Hiphop talent. De zender is op voorkeuze 891 te ontvangen in het standaardpakket van Caiway, Basic (€ 15,95 per maand).

Bron CaiWay
Highway

Sinds 14 februari 2015 abonnee bij Caiway omdat Cogas gestopt is met Ziggo in Twente.
HD ontvanger Humax 5300C is binnen, nog niet aangesloten. Glas G100 werkt prima, echter het ip adres verandert regelmatig. Telefonie werkt prima. TV ontvangst prima.

CaiWay niet uw provider?
Kijk dan op www.Gebruikers.eu of daar uw provider tussen staat.

Waterfox! Drop in replacement for Firefox and all your old plugins will work! Why? Firefox developers lost their minds.
 
Adios
Nu ARD en ZDF in HD in het basispakket komen, mag ik er dan ook op rekenen dat BBC1 HD in het basispakket komt binnenkort ?
 
david_meyer23
ARD is wel in HD en ZDF niet en Luxe TV HD heb ik niet en Arte HD ook niet en Food Network Channel HD en deze ook niet hier in Gouda.
 
Adios
Wij hebben in Krimpen aan den IJssel alleen Nederland 1,2,3 in HD. We betalen wel de prijs van het basicpakket, maar we krijgen veel minder !

Caiway vindt het blijkbaar normaal om op deze manier met zijn klanten om te gaan.
Gewijzigd door Adios op 15 oktober 2010, 09:59
 
magicwizz
Waarom ga je dan niet over op glas met alleen televisie??

http://www.caiway...sieenradio

Je kan voor die 15,95 per maand gewoon alle HD zenders zien maar dan zou je wel een Airties moeten hebben. Op Glasvezel ben je dus net zoveel kwijt als op coax signaal. En bij glas krijg je ook nog eens een airties bij je abonnement om de HD zenders te kunnen ontvangen.
 
Adios
Ik maak nu gebruik van mijn ingebouwde DVB-C tuner. Heb dus niks te maken met losse kastjes en meer afstandsbedieningen.

Het glasvezel van Caiway heeft nog geen oplossing om op meerdere toestellen digitaal te kunnen kijken.

Met glasvezel van Caiway kan je niet digitaal programma's opnemen.

Wil je nog meer redenen?
 
david_meyer23
ARD is wel in HD en ZDF niet en Luxe TV HD heb ik niet en Arte HD ook niet en Food Network Channel HD en deze ook niet hier in Gouda.

En ik heb ook nog steeds geen SBS6 HD en Veronica HD.
 
maanmist
david_meyer23 schreef:
ARD is wel in HD en ZDF niet en Luxe TV HD heb ik niet en Arte HD ook niet en Food Network Channel HD en deze ook niet hier in Gouda.

En ik heb ook nog steeds geen SBS6 HD en Veronica HD.


Ik moest op mijn Humax even via het menu alle zenders opnieuw opzoeken en daarna deed alles het weer.
 
david_meyer23
Dat doe ik elke keer maar dan als nog nikd.
 
Rood
een gekke vraag; welk gebied zit je?
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'De meeste HD-zenders van Nederland vanaf 14 oktober bij Caiway', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Caiway Glasvezel storing Westland eo Storing 36 13 maart 2019, 00:32
Caiway introduceert per 2-10-2017 ''Internet Only'' voor € 39,95 CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) 17 19 januari 2019, 15:21
Caiway internet geen tv meer Digitale radio en televisie, tips & truuks 4 17 januari 2019, 23:12
Caiway site onbereikbaar ? Storing 3 16 januari 2019, 21:22
lichte storingen tv caiway almelo Digitale radio of televisie storing 4 15 december 2018, 18:30
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| Highway00:09:17
| kareltjuh08:47:58
| erickiel10:55:11
| Tineke11:24:49
| Plaisier11:34:15
| flipje11:55:36
| Bordewolf11:57:16
| deboerenschuur15:12:22
| Willyvdh19:28:08
| fre20:32:13
Advertentie
www.optimizer.co.nl
Caiway Partner & preferred netwerk installateur.
Tel Nr. 0174-768333
Laatste Artikelen
| Eigen Email adressen...
| Dikke pluim
| Doek valt definitief...
| Goedkope oplossing v...
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

18 oktober 2018, 09:13
Probleem met Multiscreen App op iMac desktop vanwege nieuwe Safari versie

16 juni 2018, 22:24
Multiscreen:geeft al fout bij downloaden (handtekening) toch geinstalleerd.maar
werkt niet. Is het nu zo moeilijk voor een provider om een site fatsoenlijk te onderhouden en zorgen dat het werkt

03 februari 2018, 23:32
multiscreen viewright plugin geinstalleerd maar geen beeld? Geeft elke keer VR_15 fout aan???

10 april 2017, 19:18
Hallo Caiway, In Honselersdijk geen telefoonverkeer via de glaskabel? Wel internet. Graag herstellen ivm telefoonverkeer naar en van ziekenhuis

25 oktober 2016, 21:18
Caiway storing op storing met de email en nu ook ligt caiway.nl eruit.