obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
‘CIF-consument wil naast Caiway, ook KPN of XS4ALL’
Adios
Die vijf euro per maand zie ik als een tegemoetkoming voor de benadeling door Caiway van de inwoners van Krimpen aan den IJssel, ten opzichte van de andere Caiway abonnees.

De andere Caiway glasvezelabonnees kunnen kiezen uit andere aanbieders, wij hebben deze mogelijkheid niet. Deze wordt ons ontnomen door het koppel Caiway/CIF.
 
Migow
Sorry maar solcon en fiber zijn toch geenconcurenten kom op zeg. Je hebt coax en glasvezel voor 65 euro. Kijk eens bij die andere 2 wat je kwijt bent voor 500/500 internet en tv. Dus ik snap nog steeds niet waarom korting dan. Jij hebt nog maanden geprofiteerd van 50/50 en onbeperkt bellen en alle tv kanalen!! De coaxklanten van gouda zouden voor die prutsnelheid compensatie moeten krijgen.
 
Migow
Weet ik roberto maar wat zou je betalen bij solcon of fiber met korting dan?? Is dat goedkoper dan?? En ik begrijp dat het belachelijk is dat jullie niet kunnen kiezen en cif houd ze mond en caiway zegt tjaa cif moet je zijn. Dat slaat nergens op maar met de keuze van alleen solcon of fiber vind ik het geen keuze ondanks dat ik die wel kan nemen!!
 
Migow
Tjaaa korte termijnvisie van cif/caiway geweest, want ze hebben het toch al een keer aangepast bij jullie?? Waarom ze het toen niet ineens hetzelfde gemaakt hebben?? Kostenplaatje??
 
Adios
Ik heb CIF ruim een maand geleden om opheldering gevraagd hierover.
Dit heb ik gedaan door middel van een e-mail.

Niemand van CIF heeft de moeite genomen mijn e-mail te beantwoorden.

Ik vind dat ronduit onbeschoft.
 
Migow
Onbeschoft is nog netjes uitgedrukt. Dat zegt genoeg hoe die graaiers zijn lijkt mij. Als caiway meeleest, en dat doen ze echt wel, dan zouden die eens duidelijkheid moeten geven. En niet zeggen dat je bij cif moet zijn. Jullie zijn klanten van caiway en niet van cif!!!! Dan zou het wel zo netjes zijn dat caiway jullie zouden beantwoorden!!!!!
 
Adios
Ik snap het niet. Caiway heeft in het verleden al veel weerstand en kritiek ondervonden in Krimpen aan den IJssel, vanwege de rare praktijken die ze wilden toepassen hier.

De coaxkabel zou volledig afgeschaft worden. Alle DVBC decoders konden in de Kliko. Toen dit na veel protest van de baan was, kwam het eigen Caiway aanbod op de coaxkabel, maar wel met een gecodeerd basispakket!! Dit terwijl er geen andere aanbieder op de coaxkabel aanwezig is.

Ook dit stuitte op veel woede, omdat voor iedere televisie een dure CI module moest worden aangeschaft voor alleen kijken naar het baisppakket.

Ook dit heeft Caiway na veel kritiek gelijk getrokken met de rest van zijn gebied en werd het basispakket ongecodeerd.

Maar de Krimpenaren zijn deze fratsen niet vergeten.
Caiway heeft veel moeten doen om klanten na alle commotie te terug te winnen.

Gezien deze geschiedenis snap ik niet dat de ellende nu weer opnieuw begint en Krimpen aan den IJssel door Caiway en CIF wordt benadeeld ten opzichte van de andere abonnees door geen andere aanbieders technisch mogelijk te maken.

Op het moment dat de Krimpenaren ter ore komt als in de toekomst elders op het glasvezelnetwerk KPN en Telfort mogelijk wordt, dan garandeer ik iedereen dat hier de pleuris weer uitbreekt.

Snap niet dat vooruitkijken zo moeilijk blijkt, keer op keer door CIF.
 
Migow
Goed verhaal, maar 1 ding begrijp ik niet. Jij kan toch ziggo kiezen?? En jij zegt dat er geen andere aanbieder op de coax zit. Dat kan ik niet rijmen of mis ik iets?
 
Adios
Ik heb twee coaxkabels in de meterkast. Twee abonnee overname punten.

Eén van Ziggo en één van Caiway.

Maar dat deze redelijke zeldzaamheid zich voordoet in onze wijk, doet niks af aan het feit dat er geen andere aanbieder op de CIF coaxkabel zit. Je moet beseffen dat maar twee kleine wijkjes in Krimpen aan den IJssel, twee coax kabelaansluitingen hebben in huis.
( oorspronkelijk; Eneco en stichting Kabeltelevisie Krimpen)
Beiden overgenomen en nu dus Ziggo en Caiway.

De rest van ons dorp heeft dus alleen maar Caiway.
 
Migow
Okeee snapum helemaal.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '‘CIF-consument wil naast Caiway, ook KPN of XS4ALL’', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Caiway slechte routes? Storing : 1 18 jan 2024
Amino aria 7x naar Caiway omzetten CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 1 22 dec 2023
Zender van de maand Caiway Interactieve TV, Pay Per Event : 122 11 dec 2023
Werkzaamheden Caiway veroorzaakt storing met dubbel NAT probleem Werkzaamheden : 17 24 aug 2023
Kijken zonder kastje bij Caiway en Delta Interactieve TV, Pay Per Event : 18 08 jul 2023
Advertentie