obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Ideeën over welke zender in welk pakket moet. Of welke ontbrekende zenders er nog bij moeten kommen. Dit de plek om erover te discussiëren.
 Onderwerp afdrukken
Caiway als enige aanbieder nog geen akkoord over SBS9
Adios
[url]http://www.totaaltv.nl/nieuws/18560/caiway-als-enige-aanbieder-nog-geen-akkoord-over-sbs9.html
[/url]

Het is opvallend dat Caiway als laatste aanbieder op dit moment nog geen akkoord over doorgifte van SBS9 heeft bereikt. Tot enkele jaren geleden stond Caiway als meest innovatieve aanbieder van Nederland bekend. Als eerste werden nieuwe zenders doorgegeven en nieuwe uitzendtechnieken gebruikt. Sinds de aanbieder volledig eigendom van CIF is en – de inmiddels overleden – directeur Aart Verbree bij het bedrijf vertrok, is Caiway een andere koers ingeslagen. Eerder liet Caiway-woordvoerster Massela Post aan Totaal TV weten er constructieve onderhandelingen met SBS Broadcasting waren en dat Caiway hierbij een positief gevoel heeft. De aanbieder heeft echter nog maar drie dagen om een distributieovereenkomst voor SBS9 te sluiten en abonnees vanaf de eerste dag van de nieuwe zender te laten genieten.
 
erickiel
Hier had ik toevallig van de week over sinds Aart Verbree weg is bij caiway is er veel veranderd, ze zijn niet meer de eerste eerder de laatste me nieuwe zenders

Persoonlijk vind ik dit jammer

voor de rest wel tevreden over caiway
 
Adios
Caiway heeft zijn voorsprong in een paar jaar om weten te buigen in een achterstand. Het is dat ze glasvezel hebben en dus symmetrisch internet aanbieden, maar op televisiegebied is het al jaren een moeizaam verhaal bij Caiway.

Ik kan kiezen uit Caiway en Ziggo ( nu nog UPC) waar ik woon. (twee coaxaansluitingen)

Als Ziggo straks flexibeler omgaat dan Caiway met bepaalde dingen zoals op meer televisies je volledige TV pakket zien, ben ik weg.

Caiway heeft kansen genoeg gehad.
Gewijzigd door Adios op 28 december 2014, 20:21
 
Migow
Idd veel succes. En ik blijf wel aanmodderen met caiway en mijn entone. Wat zal dat een rust geven hier en op tweakers. Dan heb je niets meer te klagen wowwww Bye-happyBye-happyBye-happyBye-happyBye-happy
 
Adios
Ik ben nog niet weg.
 
Migow
Tjaa zijn de tijden van vroeger niet meer. Dan liep caiway echt voorop qua nieuwe zenders. En dit is weer zo'n voorbeeld. Noem Eurosport 2 Nederlands gesproken, Fox Sport GO HBO GO etc. Fox SportsGo wordt eindelijk ergens eind Maart/April 2015 geintroduceerd, maar ook daar zijn ze al maanden en maanden in onderhandeling. Tjaaaa onderhandelen schijnt moeilijk te gaan bij caiway.
 
Adios
Ik snap trouwens niet waarom KPN en alle andere glasvezelaanbieders SBS9 niet gelijk in HD aanbieden.
Ruimtegebrek speelt namelijk niet met IPTV.
In 2015 is HD meer dan standaard lijkt me.
 
Migow
Ze zijn nog steeds keihard aan het onderhandelen. Komt goed (ooit) hahaha
 
Adios
Ik heb Caiway vandaag gebeld. De kans is klein dat ze SBS9 op 1 januari 2015 gaan doorgeven.

De onderhandelingen zijn nog druk gaande ...

Op de opmerking dat ze zowat de enige van Nederland zijn die het nog niet doorgeeft werd niet ingegaan.
 
Migow
Nou vraag ik me echt af wie die onderhandelingen namens caiway voert. Zo zijn ze ook al maanden en maanden bezig voor fox go en hbo go etc. En die komen er dan eindelijk ergens eind maart, maar dat heeft volgens mij meer te maken met het cogas gebied en dat konden ze niet maken tov de oude klanten van ziggo. Het kan er bij mij echt niet in dat het aan SBS9 ligt, want elke andere aanbieder heeft wel een contract (jonaz en cambrium niet)
Het zijn echt de tijden van vroeger niet meer. Toen was caiway echt nog een pionier in tv land. Nu is het beschamend aan het worden.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Caiway als enige aanbieder nog geen akkoord over SBS9', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Nieuwe bedraad netwerk opzetten.(Caiway + IPTV) Eigen netwerk : 4 09 aug 2020
Caiway glasmodem met 2 externe routers voor alleen wifi (AP) Eigen netwerk : 2 09 aug 2020
T-Mobile kan het wel - Hoe ver Delta en Caiway achterlopen Algemeen : 1 20 jul 2020
Caiway Glasvezel - FiFa (FUT) en Gaming ervaringen Vs problemen Storing : 1 14 jun 2020
Geen teletext meer via Aria 7X Storing : 3 03 jun 2020