obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
CaiWay/Delta Gebruikers Groep - Experts helpen klanten » CaiWay/Delta verbindingsproblemen » Storing
Geen verbinding met internet. Meld hier storingen. Zo kunnen storingen inzichtelijk gemaakt worden.
 Onderwerp afdrukken
Storing Monster en s Gravenzande
Highway
Monster en s Gravenzande

Als gevolg van een stroomstoring is het, voor een deel van de abonnees van Caiway wonend in Monster en s Gravenzande, op dit moment niet mogelijk gebruik te maken van de diensten van Caiway.
Handtekening
Wink
 
magicwizz

Quote

Highway schreef:
Monster en s Gravenzande

Als gevolg van een stroomstoring is het, voor een deel van de abonnees van Caiway wonend in Monster en s Gravenzande, op dit moment niet mogelijk gebruik te maken van de diensten van Caiway.


Toevallig is de stroomstoring weer opgelost en kunnen abonnees weer het internet op. De stroomstoring is vanmiddag geweest vanaf 14.45u tot ongeveer 4 á half 5. Wink
 
magicwizz
Nou ben je klaar mee.. Las net een artikel op de site van de plaatselijke westlandse krant wat de oorzaak van de storing was:

13-jarige zaagt 10.000 volt leiding door

De politie is zaterdagmiddag op zoek geweest naar een jongen, die kort na 15.00 uur een electriciteitskabel op een bouwterrein aan de Michiel de Ruyterstraat geprobeerd had door te zagen en hiermee vermoedelijk een stroomstoring in Ter Heijde veroorzaakte.

Rond 15.15 uur kreeg de politie de melding dat er een stroomstoring in Ter Heijde was. Een medewerker van Westland Infra, de netbeheerder die direct met de storing aan de slag ging, informeerde de politie kort daarna over het feit dat een getuige de jongen op het (afgesloten) bouwterrein in de weer had gezien met een handzaag. Nadat deze getuige geknetter hoorde, zag hij de jongen met een kromgetrokken, zwartgeblakerde zaag wegrennen.

Volgens de netbeheerder stond er 'op de kabel' 10.000 volt. Het beveiligingssysteem van het net heeft er vermoedelijk voor gezorgd dat de jongen niet ernstig of zelfs dodelijk getroffen werd. Omdat er echter niet uitgesloten kon worden dat de jongen toch een flinke elektriciteitsschok had gehad en hiermee mogelijk een aanzienlijk gezondheidsrisico liep, ging de politie naar hem op zoek. In de omgeving stelden agenten een buurtonderzoek in en spraken zij met getuigen. Hieruit onstond een duidelijk signalement van de jongen.

Daarnaast controleerden agenten of iemand zich bij een ziekenhuis had gemeld. Deze controle bleek een schot in de roos, de moeder van de 13-jarige jongen had zich bij één van de ziekenhuizen gemeld. Op zijn huisadres werd hij uitgebreid gecontroleerd door de GGD en wonderbaarlijk genoeg lijkt de jongen niets aan het incident te hebben over gehouden. Zijn gezondheid wordt nog wel in de gaten gehouden.

Bron: wos.nl
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Storing Monster en s Gravenzande', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Langdurige storing doorgifte BBC 4 op TV-kanaal 139 Storing : 1 22 mrt 2024
Werkzaamheden Caiway veroorzaakt storing met dubbel NAT probleem Werkzaamheden : 17 24 aug 2023
storing wordt maar niet opgelost Storing : 1 24 jan 2023
Internet Storing Glasvezel Lunteren 28 sept 2020 18.00-24.00 Storing : 17 01 dec 2020
Frequent storing - balken - blokjes etc. Storing : 4 22 sep 2020
Advertentie