obey-robots.txt
Goedkope oplossing voor digitale tv-ontvangst nu bij Caiway.
Goedkope oplossing voor digitale tv-ontvangst nu bij Caiway.


Kabelexploitant Caiway gaat op 10 oktober 2010 helemaal digitaal. Om ten volle te kunnen genieten van de digitale zenderpakketten met inmiddels flink wat HD-programma's adviseert Caiway een digitale kabelontvanger (DVB-C). Maar er is nu ook een goedkope oplossing voor de extra tv-toestellen in huis. Deze digitale ontvanger is voor € 19,90 te koop in de Caiway Shop en via www.kabelteleshop.nl. Hiermee zijn alleen de 21 meest populaire tv-zenders te ontvangen in digitale kwaliteit (DVB-T).

Caiway kondigde eerder aan de klanten zorgvuldig te begeleiden bij de overgang naar volledige digitalisering. Als oplossing speciaal voor diverse huishoudens met moderne televisies die voorzien zijn van een DVB-logo een selectie van de 21 meest populaire tv-zenders ook in DVB-T via de kabel beschikbaar gemaakt. Nieuwere televisies zijn vak uitgerust met een DVB-T ontvanger en de modernste zijn ook voorzien van een DVB-C ontvanger. Ook portables en computerkaarten zijn vaak uitgerust met een DVB-T ontvanger. Nu de meest populaire zenders ook in DVB-T beschikbaar zijn, is op deze toestellen zonder extra kosten na de volledige digitalisering op 10 oktober 2010 een selectie van de 21 meest populaire tv-zenders te ontvangen.
Voor televisies die nog niet voorzien zijn van een ingebouwde digitale ontvanger (DVB-C of DVB-T) is de losse digitale DVB-T ontvanger voor € 19,90 te koop in de Caiway Shop. Hiermee is analoge apparatuur in staat om de meest populaire zenders in digitale kwaliteit te ontvangen. Met een DVB-T ontvanger kunnen de zenders uit onderstaand overzicht worden ontvangen. Toestellen die reeds voorzien zijn van een ingebouwde DVB-C ontvanger, ontvangen het volledig digitale aanbod uit het Basic pakket.Zenderoverzicht :

Nederland 1
Nederland 2
Nederland 3
RTL4
RTL5
SBS6
RTL7
Disney XD / Veronica
Net 5
RTL 8
Nickelodeon / Comedy Central
TMF
MTV NL
Eén
Ketnet / Canvas
Discovery Channel
Animal Planet
National Geographic Channel
CNN International
Journaal 24
Eurosport
Caiway informatie

Over DVB-T en DVB-C
Digitale televisie en radio bestaat in verschillende DVB-varianten. Veel toegepast wordt DVB-C voor de kabel, DVB-T voor etherontvangst en DVB-S voor satellietontvangst. DVB-C is het platform waarover Caiway zenders doorgeeft; ook in HD. Via DVB-T biedt Caiway nu een parallelle doorgifte van een (beperkt) aantal kanalen.

Bron : Caiway.nl
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.