obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
In het onderdeel Glasvezel algemeen van CaiWay/Delta kun je eigenlijk alles posten. Zoals waar beschikbaar, wat zijn de ervaringen, welke techniek wordt gebruikt, welke abonnementen, welke diensten.
 Onderwerp afdrukken
Glasvezel IJsselstein
Winkie 56
Dank je wel zoef40, ga dit gelijk proberen. Geschiednis is nu leeg...misschien tot zo..met een positief antwoord via glasvezel internet...
 
Clive
Wat ik bij jou trouwens wel apart vind is dat het voor jou 5 werkdagen is Winkie 56, bij mij bijvoorbeeld 10 werkdagen. Misschien dat dit bij jou ook het geval is en dat ze een (duur) foutje gemaakt hebben.
 
zoef40
activeer via : https://ikgavoorglas.nl/activeren

En ik adviseer je dit tijdens werkdagen te doen, als er dan wat is kan je gelijk bellen. In het weekend heb je geen support voor dit soort zaken.
Overigens verwacht ik mijn pakket ook deze week, uiterlijk volgende week. Afgezien van wat activeringsperikelen zie ik alleen maar positieve dingen. Ben benieuwd.
Gewijzigd door zoef40 op 30 juni 2013, 13:34
 
Winkie 56
zoef40, de activatie is dank zij jouw doorgestuurde tips van Optimizer.co gelukt en ben ik nu glasvezel verbonden. Bedankt Optimizer.co !
 
zoef40
Mooi Man. Ik heb in dit forum zitten struinen en de voor mij nuttige tips gekopieerd in een documentje incl. de installatiehandleiding in pdf formaat, zodat ik goed voorbereid ben. Dit blijkt dus goed te werken Wink
 
Winkie 56
zoef 40 en als de verbinding het doet, dan gaat het ook retesnel: zojuist twee speedtests uitgevoerd: >170mbit down and >120Mbit up via DLink N Router (wel bedraad). DE WiFi snelheid zal een stuk beperkter zijn, maar nog steeds zeer goed te noemen. Thumbs Up
 
zoef40
Dat zijn mooie waardes voor het 150mb pakket wat ik ook heb besteld! Ik heb zelf een D-LINK DIR855 router die dit allemaal aan zou moeten kunnen (300N). Als ik de caiway glasvezel speedtest uitvoer met mijn huidige abbo (35mb down, 4 mb up), dan haalt zowel mij vaste PC (bedraad) als mijn laptop middels wifi die snelheid zonder problemen. Alleen die upload is wel instabiel middels de coax, ik verwacht dat dat met glasvezel een stuk stabieler is.
 
rhuijben
Ik heb nog geen signaal...

Het modem laat sinds afgelopen woensdag alleen power + een knipperend signaal (<>) lampje zien.
Gewijzigd door rhuijben op 30 juni 2013, 23:42
 
rhuijben
@optimizer

Intussen brandt het lampje met de twee pijltjes en het status lampje, maar de activatie kon blijkbaar niet via de pagina op http://ikgavoorglas.nl/activatie. De pagina gaf expliciet de opdracht om te bellen ipv een mogelijkheid om zelf iets te doen.

Ik heb vandaag via twitter contact gehad met caiway webcare (Thanks!) (@caiway <-> @berthb ) en ook maar met de telefoon om alles direct kort te sluiten. Ik vermoed dat het niet handig is als jij ook nog in de loop blijft, maar ik zal jullie op de hoogte houden.


Bedankt voor het aanmelden van het probleem bij Caiway. Ik vermoed dat dit de reden is dat ik nu stappen verder ben en vermoedelijk ook later vandaag nog online ben.

Bye-happy
 
rhuijben
De status hier is nog steeds.

cif-activatie-storing

Caiway heeft aangegeven dit vandaag nog op te lossen door een handmatige activatie. We wachten af.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Glasvezel IJsselstein', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Glasvezel Internet + DVB-C Abonnementen : 1 26 apr 2024
Kan mijn modem( glasvezel) niet activeren. Wel internet CaiWay/Delta kabel modems, Motorola, Arris, etc. : 2 11 feb 2023
Fritz!Box 5490 instellingen voor Delta glasvezel Hardware instellingen : 4 31 mei 2022
DVB-C via Caiway glasvezel? CaiWay/Delta Glasvezel digitale ontvangers : 4 10 nov 2021
TV op glasvezel loopt 25 seconden achter Snelheid : 11 24 sep 2021
Advertentie