obey-robots.txt
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Genexis Hybrid LIVE

« Ga naar bericht

Op dit moment maak ik gebruik van een een Genexis Platinum 6840 Modem en aangezien ik storing (beeld freeze) blijf houden willen ze het modem opmruilen voor een Genexis Hybrid LIVE modem. Dit is he...

  CaiWay Glasvezel modem « Meer onderwerpen
: 28
: 1
puccini
27 mrt 2020, 18:40

Wijzigingen 2020

« Ga naar bericht

Hoi, Via interactief / glasvezel zal het idd wel beter zijn (kan ik al zien via de screenshots op tv.caiway.nl en dan live kiezen) Alleen krijgen wij (coax klanten) geen toegang in deze portaal...

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 4225
: 41
ReBr
27 mrt 2020, 17:09

HD-Homerun - Tvheadend - OScam - Emby

« Ga naar bericht

Omdat ik in huis een aantal TV's heb waar ik om TV te kijken of meerdere kaarten bij moest kopen, of een externe tuner moest aanschaffen heb ik gezocht naar een andere oplossing. Ik ben al sind...

  Decoders van derden voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 34
: 1
roru69
27 mrt 2020, 10:08

Poorten open zetten Genexis Platinum 7840 werkt maar gedeeltelijk.

« Ga naar bericht

Goedemorgen Ik krijg mijn Genexis modem vandaag pas, maar onderstaande zou moeten werken als de configuratie van de Genexis het toelaat. Als ik de mail goed lees hebben ze het in het meervoud ov...

  Instellingen software « Meer onderwerpen
: 428
: 2
roru69
27 mrt 2020, 08:20

Tijdelijk meer zenders

« Ga naar bericht

Wel lachen, mijn vrouw vroeg een paar dagen geleden op FB aan Caiway, of ze meer zenders erbij konden doen, in deze tijd, dit was hun antwoord, "Begrijpelijk dat je hierom vraagt. Het belangrijkste...

  Nieuws van CaiWay « Meer onderwerpen
: 272
: 3
Bakstenen
20 mrt 2020, 22:44

TV-beeld freeze

« Ga naar bericht

Jammer, ik had het graag gelezen en kan het niet vinden.

  CaiWay Glasvezel internet verbindings problemen « Meer onderwerpen
: 749
: 12
Macs
20 mrt 2020, 21:26

Genexis 7840 en FritzBox 7930

« Ga naar bericht

Ter info: Ik heb een Alleen Internet abonnement van Caiway genomen, en daarbij een Genexis 7840 gekregen. Omdat ik de functionaliteit van mijn FritzBox niet wil verliezen, heb ik die achter de G...

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
: 132
: 1
ednes
18 mrt 2020, 14:06

Interactieve tv app

« Ga naar bericht

De interactieve TV-app bevriest zo af en toe. Op IPad/Wifi en via MAC/UTP. Is er in de instellingen iets aan buffering te doen?

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 8906
: 50
Murgen
13 mrt 2020, 12:07

Netflix geeft via wifi geen surround

« Ga naar bericht

Beste Joep, ja we hebben er lang over gesproken, ook wat betreft de verschillende protocollen van 4K tot Dolby Atmos etc. die soms wel en niet goed lopen via de ''ARC'' ism een ''oudere'' receiver....

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
: 622
: 15
Jaco Hage
11 mrt 2020, 21:45

Storing Beeld coax Almelo

« Ga naar bericht

Ik denk dat het aan het distributiecentrum ligt, het signaal ging tijdens het kijken op alle zender wel met bijna 10 procent omlaag gedurende een half uur.

  Digitale radio of televisie storing « Meer onderwerpen
: 296
: 3
Roesem
08 mrt 2020, 18:51
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
Start aanleg glasvezelnetwerk bedrijventerrein Leehoven
CBIZZ START AANLEG GLASVEZELNETWERK OP BEDRIJVENTERREIN LEEHOVEN IN DE LIER - 21 april 2015

Leehoven De Lier
Na een geslaagd vraagbundelingstraject start CBizz met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein Leehoven in De Lier. Op bedrijventerrein Leehoven zijn ongeveer 150 ondernemingen gevestigd. De afgelopen maanden heeft CBizz intensief contact gehad met deze ondernemers. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijk aanbod waar ondernemers gebruik van maken.

De aanleg van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Leehoven past in de verdere verglazing van het Westland. De vraag naar dit soort hoogwaardige breedband B2B-verbindingen groeit zo snel dat nu ook de verglazing van dit bedrijventerrein kan worden gestart. Op korte termijn volgen ook andere bedrijventerreinen in het Westland.

Het glasvezelnetwerk kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot verglazing van het bedrijventerrein Leehoven past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De aanleg van het fijnmazige glasvezelnetwerk op Leehoven is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.”
Bron: CBizz
CBizz aanbieder glasvezeldiensten op 39 bedrijventerreinen in Twente!
CBIZZ EN COGAS TEKENEN SAMENWERKING TOT LEVERING VAN GLASVEZELDIENSTEN OP 39 BEDRIJVENTERREINEN BINNEN HET COGAS GEBIED. - 01 mei 2015

CBizz zal op deze terreinen zijn bestaande portfolio van diensten leveren en verder uitbreiden. Deze samenwerking is de volgende stap in de al bestaande samenwerking tussen Cogas en CBizz. CBizz zal haar diensten aanbieden in samenwerking met haar lokale ICT-partners in Twente.

CBizz wordt leverancier van glasvezeldiensten op de volgende terreinen:

Almelo: Ambachtstraat, Bedrijvenpark Twente, Bornsestraat, Buitenhaven, Business XL park, Dollegoor, Noordbroek, Turfkade Oost, Turfkade West, Twentelaan, Twentepoort Oost, Twentepoort West, Wendelgoor,Woonboulevard, Zeearend.
Den Ham: Vriezendijk.
Enter: Baanakkers, De Vonder, Elsmoat.
Goor: De Spechthorst, De Whee, Zenkeldamshoek.
Hardenberg: Broeklanden Hardenberg ,Bruchterweg, Haardijk, Haven.
Hengelo (OV): Campus.
Oldenzaal: Eekte-Hazewinkel, Elsmors, Hanzepoort, Het Hazewinkel,Jufferbeek Zuid,Over ´t Spoor.
Tubbergen: Boskamp, De Haar.
Vriezenveen: Almeloseweg, Weitzelpoort.
Vroomshoop: Linderflier, De Sluis, Vroomshoop-Oost.
Wierden: Hogelucht, Kluinveen, Violenhoek, Weuste-Noord.

Speciale aanbieding voor bedrijven in de actiegebieden:

Samen met Cogas heeft CBizz een aantal bedrijventerreinen als actiegebied gekenmerkt. CBizz levert haar diensten daar tegen zeer scherpe prijzen. De Best Business Deal voor EUR 199,-. CBizz levert hiervoor een 1Gigabit glasvezel aansluiting met 100/100Mbps zakelijk internet, inclusief telefonie, 2 lijnen twee nummers. Dit is een all-in prijs. CBizz is een fullservice provider dus ondernemers hebben één aanspreekpunt en factuurpartner en worden niet geconfronteerd met verborgen kosten. Het eenmalig aansluittarief op deze actieterreinen bedraagt eenmalig EUR 750,-.

Het actietarief is van toepassing op de volgende bedrijventerreinen:

Oldenzaal: Eekte-Hazewinkel, Elsmors, Hanzepoort, Het Hazewinkel, Jufferbeek Zuid,Over ´t Spoor.
Tubbergen: Boskamp, De Haar.
Vroomshoop: Linderflier, De Sluis, Vroomshoop-Oost.
Wierden: Violenhoek, Kluinveen, Hogelucht, Weuste-Noord.

In deze nieuwe samenwerking zal CBizz via haar Wholesale Ethernet Layer II Service deze footprint beschikbaar stellen aan haar collega ISP´s. Dit zoals ook al van toepassing is op andere gebieden van CBizz. Dit ter ondersteuning van de open netwerk visie van CBizz en Cogas. Zo´n 3000 bedrijven binnen Cogas gebied komen voor levering in aanmerking.

Piet Grootenboer, Directeur Cogas Kabel infra: “Cogas ziet de samenwerking_bt_cogas aanleg van een goede breedbandinfrastructuur op bedrijventerreinen als een stevige impuls voor de regionale, economische ontwikkeling. Voor steeds meer bedrijven is het een voorwaarde om zich te vestigen of te kunnen groeien. Voor het aanbieden van diensten, werken we samen met partners. We kennen CBizz al wat langer door de samenwerking op het FttH netwerk. We zijn blij dat we nu ook richting de zakelijke markt de krachten kunnen bundelen.

Sikko de Graaf, Directeur CBizz: “De samenwerking met Cogas past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat,  een persoonlijke-  en servicegerichte aanpak. De verdere  samenwerking met Cogas maakt het mogelijk dat CBizz gebruik maakt van het  fijnmazige glasvezel netwerk van Cogas en is een is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.

Kijk op cbizz.nl/cogas voor alle informatie.
Bron: CBizz
CBizz en Greenparc Bleiswijk tekenen een samenwerkingsovereenkomst
CBIZZ EN GREENPARC BLEISWIJK TEKENEN EEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE LEVERING VAN HOOGWAARDIGE VERBINDINGEN OP HET GLASVEZELNETWERK VAN GREENPARC BLEISWIJK - 18 mei 2015

Deze samenwerking is een volgende stap in de dienstverlening die CBizz al enkele jaren levert op dit terrein.

Greenparc Bleiswijk is gelegen te midden van degreenparc-bleiswijk-1 productietuinbouw van bloemen, planten en glasgroenten in Lansingerland, vlakbij mainport Rotterdam en luchthaven Rotterdam.  Het moderne bedrijventerrein geeft ruimte aan een concentratie van enkele tientallen bedrijven die direct of indirect een link hebben met de wereldwijde Agri&Food-sector. De activiteiten van de gevestigde bedrijven variëren onderling, maar vullen elkaar veelal perfect aan. Zo zijn er import- en exportbedrijven, distributeurs, verpakkers, gespecialiseerde opslagbedrijven (cold stores), dienstverleners en tuinbouwgerelateerde bedrijven. Greenparc Bleiswijk vervult een belangrijke rol in de internationale Agri&Food-sector.

greenparc-bleiswijk-2Met de ondertekening van de overeenkomst, in de sfeervolle setting van de historische kas bij Royal Lemkes, intensiveren beide partijen hun samenwerking. CBizz is al leverancier van IP-dienstverlening aan de klanten met eigen vestigingen op het terrein van Greenparc Bleiswijk.

Greenparc Bleiswijk heeft het glasvezelnetwerk dat het ook gebruikt  voor eigen diensten, ter beschikking gesteld aan CBizz. In deze samenwerking verzorgt het aannemers- bedrijf Elka Telematica uit Alphen a/d Rijn de aanleg van het glasvezelnetwerk en het layer 1-beheer en kan CBizz haar dienstenverlening aan de klanten verder uitbreiden.

De heer Ruben Peeters, voorzitter van de VVE Greenparc Bleiswijk: “Greenparc Bleiswijk stimuleert de economische ontwikkeling van de op het terrein gevestigde bedrijven en ziet de ontwikkeling van breedbandinfrastructuur als een goede impuls daarvoor, dit door een op glasvezel gebaseerde telecommunicatie-infrastructuur op het bedrijventerrein te realiseren en deze ten behoeve van bestaande en potentiële nieuwe huurders en gebruikers aan te bieden. Wij zijn blij dat we dit in samenwerking met CBizz kunnen realiseren.

De heer Jan Kastelein, directie CBizz: “De samenwerking met Greenparc Bleiswijk past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat met een persoonlijke- en servicegerichte aanpak. De samenwerking met Greenparc Bleiswijk stelt CBizz in staat dit nieuwe fijnmazige glasvezelnetwerk te gebruiken. Dit is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur en dienstverlening van CBizz.
Bron: CBizz