obey-robots.txt
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
CBizz en Fresh Park Venlo tekenen samenwerkingsovereenkomst

CBIZZ EN FRESH PARK VENLO TEKENEN EEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE LEVERING VAN HOOGWAARDIGE VERBINDINGEN OP HET INTERNE GLASVEZEL NETWERK VAN FRESH PARK - 21 juli 2015

news-fresh-park-venlo-logoFresh Park Venlo heeft het glasvezelnetwerk dat Fresh Park ook gebruikt  voor haar eigen diensten, ter beschikking gesteld aan CBizz. In deze samenwerking verzorgt het aannemersbedrijf  Spitters de aanleg van het glasvezelnetwerk en het layer 1-beheer en kan CBizz haar dienstverlening aan de klanten verder uitbreiden.

De heer A Franken, Fresh Park Venlo: “Fresh Park Venlo stimuleert de economische ontwikkeling van de op het terrein gevestigde bedrijven en ziet de ontwikkeling van breedbandinfrastructuur als een goede impuls daarvoor,  dit door een op glasvezel gebaseerde telecommunicatie-infrastructuur in haar complex te realiseren en deze ten behoeve van bestaande en potentiële nieuwe huurders en gebruikers aan te bieden. Wij zijn blij dat we dit in samenwerking met CBizz kunnen realiseren.”

De heer S. de Graaf, CBizz: “De samenwerking met Fresh Park Venlo past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat met een persoonlijke-  en servicegerichte aanpak. De samenwerking met Fresh Park Venlo stelt CBizz in staat dit nieuwe fijnmazige glasvezelnetwerk te gebruiken. Dit is een is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur en dienstverlening van CBizz.”
Bron: CBizz

Geen Nextflix maar Sexflix: onbeperkt erotische video’s kijken

Het Duitse Beate Uhse lanceert medio september 2015 hun project Sexflix. Sexflix is een nieuw digitaal platform waarop consumenten onbeperkt erotische films kunnen kijken voor een vaste, lage prijs. Het concept lijkt dus veel op Netflix en gaat minder dan tien euro per maand kosten. Niet alleen de enorme catalogus van het grootste erotiekconcern van Europa is thuis of onderweg te bekijken, maar ook de nieuwste blockbusters van de bekende studio’s zijn direct te zien.

Start uitrol glasvezeldiensten op bedrijventerreinen Lochter I, II en III in Nijverdal
IN SAMENWERKING MET COGAS IS DE INTEKENCAMPAGNE OP DE BEDRIJVENTERREINEN IN NIJVERDAL BEGONNEN. - 18 juni 2015

Nijverdal

Zo´n 450 ondernemingen gevestigd op de bedrijventerreinen komen in aanmerking voor het speciale aanbod van CBizz. Dit actie aanbod bestaat uit de eenmalige aansluit kosten van 750,- voor een 1Gb glasvezel aansluiting, waarna de ondernemer een keuze kan maken uit diverse pakketten.

Het instap fiber abonnement 100/100MB inclusief telefonie bedraagt slechts EUR 199, -.
Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk. Dit is het CBizz all-in tarief, dus de onderneming is geen vastrecht of kosten aan andere partijen meer verschuldigd. De actie loopt tot augustus, in het najaar zullen ondernemers die hun keuze hebben gemaakt, aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

CBizz’ dienstverlening op deze terreinen kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerreinen in Nijverdal is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz