obey-robots.txt
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Genexis Hybrid LIVE

« Ga naar bericht

Op dit moment maak ik gebruik van een een Genexis Platinum 6840 Modem en aangezien ik storing (beeld freeze) blijf houden willen ze het modem opmruilen voor een Genexis Hybrid LIVE modem. Dit is he...

  CaiWay Glasvezel modem « Meer onderwerpen
: 28
: 1
puccini
27 mrt 2020, 18:40

Wijzigingen 2020

« Ga naar bericht

Hoi, Via interactief / glasvezel zal het idd wel beter zijn (kan ik al zien via de screenshots op tv.caiway.nl en dan live kiezen) Alleen krijgen wij (coax klanten) geen toegang in deze portaal...

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 4225
: 41
ReBr
27 mrt 2020, 17:09

HD-Homerun - Tvheadend - OScam - Emby

« Ga naar bericht

Omdat ik in huis een aantal TV's heb waar ik om TV te kijken of meerdere kaarten bij moest kopen, of een externe tuner moest aanschaffen heb ik gezocht naar een andere oplossing. Ik ben al sind...

  Decoders van derden voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 34
: 1
roru69
27 mrt 2020, 10:08

Poorten open zetten Genexis Platinum 7840 werkt maar gedeeltelijk.

« Ga naar bericht

Goedemorgen Ik krijg mijn Genexis modem vandaag pas, maar onderstaande zou moeten werken als de configuratie van de Genexis het toelaat. Als ik de mail goed lees hebben ze het in het meervoud ov...

  Instellingen software « Meer onderwerpen
: 428
: 2
roru69
27 mrt 2020, 08:20

Tijdelijk meer zenders

« Ga naar bericht

Wel lachen, mijn vrouw vroeg een paar dagen geleden op FB aan Caiway, of ze meer zenders erbij konden doen, in deze tijd, dit was hun antwoord, "Begrijpelijk dat je hierom vraagt. Het belangrijkste...

  Nieuws van CaiWay « Meer onderwerpen
: 272
: 3
Bakstenen
20 mrt 2020, 22:44

TV-beeld freeze

« Ga naar bericht

Jammer, ik had het graag gelezen en kan het niet vinden.

  CaiWay Glasvezel internet verbindings problemen « Meer onderwerpen
: 749
: 12
Macs
20 mrt 2020, 21:26

Genexis 7840 en FritzBox 7930

« Ga naar bericht

Ter info: Ik heb een Alleen Internet abonnement van Caiway genomen, en daarbij een Genexis 7840 gekregen. Omdat ik de functionaliteit van mijn FritzBox niet wil verliezen, heb ik die achter de G...

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
: 132
: 1
ednes
18 mrt 2020, 14:06

Interactieve tv app

« Ga naar bericht

De interactieve TV-app bevriest zo af en toe. Op IPad/Wifi en via MAC/UTP. Is er in de instellingen iets aan buffering te doen?

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 8906
: 50
Murgen
13 mrt 2020, 12:07

Netflix geeft via wifi geen surround

« Ga naar bericht

Beste Joep, ja we hebben er lang over gesproken, ook wat betreft de verschillende protocollen van 4K tot Dolby Atmos etc. die soms wel en niet goed lopen via de ''ARC'' ism een ''oudere'' receiver....

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
: 622
: 15
Jaco Hage
11 mrt 2020, 21:45

Storing Beeld coax Almelo

« Ga naar bericht

Ik denk dat het aan het distributiecentrum ligt, het signaal ging tijdens het kijken op alle zender wel met bijna 10 procent omlaag gedurende een half uur.

  Digitale radio of televisie storing « Meer onderwerpen
: 295
: 3
Roesem
08 mrt 2020, 18:51
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
Informatie over wijziging bankrekeningnummers CBizz

Per 1 januari 2018 wijzigen de bankrekeningnummers van CBizz, SpeedXS en Your Fiber. Dit heeft gevolgen voor al onze klanten met betrekking tot betaling van de facturen. Klanten worden per brief en/of email geïnformeerd over de exacte gevolgen voor hen.

Waarom een ander rekeningnummer?
CBizz stapt over van bank. Na een jarenlange prettige samenwerking met Rabobank is het voor de expansie van de onderneming tijd om te kiezen voor een partner die ons verder helpt om onze ambities waar te maken. ING geeft ons de ruimte om verder te groeien en wij kijken dan ook uit naar een langdurige en professionele samenwerking.

Gevolgen voor overboekingen
Klanten die maandelijks het factuurbedrag voor het abonnement en het eventuele belverbruik overboeken, dienen goed op hun factuur te letten. Met ingang 1 januari 2018 zal deze voorzien zijn van het nieuwe ING-bankrekeningnummer voor de betalingen van onze diensten. Belangrijk hierbij is dat er niet routinematig naar het oude rekeningnummer wordt overgeboekt.

Om betalingen in de toekomst te vergemakkelijken is het ook mogelijk CBizz te machtigen de facturen voortaan via automatische incasso te incasseren. Klanten kunnen hiervoor contact opnemen onze administratie via 088 00 20 200 of direct het formulier voor doorlopende incasso downloaden.

Geen gevolgen voor automatische incasso
Klanten die gewend zijn hun factuur per automatische incasso te betalen hoeven geen actie te ondernemen. De betaalwijze blijft ongewijzigd. Wel incasseren wij met ingang van 1 januari 2018 via het nieuwe bankrekeningnummer.

SpeedXS en Your Fiber zijn onderdelen van CBizz B.V. en zullen daarom meeverhuizen naar de nieuwe bank en ook een nieuw rekeningnummer krijgen.
Bron: CBizz
CBizz wint openbare aanbesteding WAN dienstverlening Lentiz onderwijsgroep - CBizz

Het contract is het gevolg van een openbare aanbesteding die is gewonnen door CBizz. CBizz gaat de komende 5 jaar, maar mogelijk ook 10 jaar, hoogwaardige onderlinge WAN-verbindingen leveren tussen de 12 vestigingen van de Lentiz onderwijsgroep en diverse datacenters in Nederland. Met de ondertekening van de overeenkomst bevestigen beide partijen de samenwerking die de komende jaren gaat leiden tot een verdere succesvolle digitalisering van het onderwijsproces. De Infrastructuur en Service van CBizz is "state of the art" en geeft Lentiz onderwijsgroep de mogelijkheid om op basis van behoefte bij te schalen. De keuze voor CBizz is gemaakt op basis van flexibiliteit, stabiliteit, veiligheid, SLA en kostenefficiëntie.
Bron: CBizz
Oplevering glasvezelnetwerk bedrijventerrein Hapert

Alle 100 bedrijven op het bedrijventerrein in Hapert zijn door CBizz voorzien van een (kosteloze) glasvezelaansluiting. De aannemer heeft haar werkzaamheden inmiddels afgerond en de meeste ondernemingen hebben hun glasvezelverbinding in gebruik genomen. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos zijn voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat bedrijven er daadwerkelijk gebruik van gaan maken, betalen ze pas.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op bedrijventerrein Hapert is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."

Kijk voor het actuele aanbod internetabonnementen over glasvezel in Hapert.
Bron: CBizz