obey-robots.txt
Nieuws Archieven - CBizz
Datum ArtikelenBron: CBizz
Wijziging COAX televisie- en internetabonnementen - CBizz

Vanaf 1 maart 2018 voert CBizz een aantal wijzigingen door in haar dienstverlening. We passen het tarief aan van televisie- en internetabonnementen over COAX. Ook zijn er meer zenders beschikbaar in Full HD in het basis televisieaanbod en bij extra zenderpakketten. Investeringen gecombineerd met de stijging van de kosten van producten en diensten zijn de redenen van de tariefswijziging op deze abonnementen.

Basic RTV

Per 1 maart aanstaande kost het CBizz Basic RTV-abonnement geen EUR17,31 per maand, maar EUR18,14 per maand. In Twente geldt een afwijkend tarief en gaan de abonnementskosten van EUR16,49 naar EUR17,31.

CBizz Office

Ook de kabelinternetabonnementen gaan in prijs omhoog. Alle CBizz Office (alles-in-1) pakketten zien per 1 maart een tariefstijging van EUR1,70 tegemoet. CBizz Kabelinternet en Rekam kabelinternet stijgen ieder met EUR1,-.

Meer HD-zenders

Per 1 maart 2018 zijn er 13 extra zenders in Full HD te zien in het basis TV-aanbod en in de extra zenderpakketten. In Twente brengen we het aantal analoge zenders met vier zenders terug. Dit is nodig om ruimte te maken voor de uitbreiding van de Full HD-zenders. De zenders zijn digitaal wel beschikbaar. In de regio Gouda wordt het aanbod HD-zenders niet uitgebreid, hier is het maximaal door te geven aantal zenders al bereikt.

Wil u alle veranderingen en tarieven nalezen? Op deze pagina hebben we ze voor u schematisch weergegeven.

Alle vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW
Bron: CBizz
Oplevering bedrijventerrein De Gadering I Rotterdam

Na een geslaagde samenwerking met lokale ondernemers is het nieuwe glasvezelnetwerk van CBizz op de Gadering I in gebruik genomen.

Alle 250 bedrijven op de Gadering zijn inmiddels door CBizz voorzien van een (kosteloze) glasvezelaansluiting. De aannemer heeft haar werkzaamheden inmiddels afgerond. De meeste ondernemingen hebben inmiddels hun glasvezelverbinding in gebruik genomen. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos worden voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat men daadwerkelijk gebruik gaat maken gaan bedrijven er pas geld voor betalen.

De Gadering is het laatste bedrijven terrein wat in 2017 in gebruik genomen is. Het totaal aantal van verglaasde terreinen in 2017 komt nu op zeven stuks, wat conform de planning is. Op dit moment zijn er diverse terreinen in diverse stadia van aanleg. Samen met het CBizz investeringfonds wordt er in 2018 minimaal 1 bedrijventerrein per maand operationeel gebracht. De huidige verglazingstrajecten zijn zeer succevol en de verwachting is dan ook dat dit aantal in 2018 aanzienlijk hoger zal zijn.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op bedrijventerrein de Gadering is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."

Kijk voor het actuele aanbod internetabonnementen over glasvezel in Hoogvliet.
Bron: CBizz