obey-robots.txt
Start aanleg glasvezel op drie bedrijventerreinen gemeente Halderberge - CBizz

De aanleg van glasvezelnetwerken door CBizz op bedrijventerreinen Oudlandsedijk/De Gorzen en Industrieweg e.o. in de gemeente Halderberge gaat door. Na een succesvolle verglazing van de Bosschendijk, worden nu alle andere terreinen voorzien van glasvezel. Met de steun van enkele lokale ondernemers, het OKH (Ondernemerskring Halderberge) en de gemeente Halderberge heeft CBizz het initiatief succesvol afgerond. Reeds de aankomende week start de aannemer met de graafwerkzaamheden om daarna alle adressen in het planningsgebied te voorzien van een glasvezelaansluiting.

Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos worden voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat men daadwerkelijk gebruik gaat maken gaan bedrijven er geld voor betalen.

Strootman group
De komst van glasvezelinternet wordt met open armen ontvangen door de ondernemers uit Oudenbosch. Strootman Group Directeur Peter Strootman is ambassadeur: "Het gebruik van glasvezel levert ons alleen voordelen op. Wij zijn steeds meer afhankelijk van informatie. Dat eist van ons dat we dit in kwantiteit en kwaliteit zo goed mogelijk aanleveren. Zonder haperingen. De aanleg van glasvezel, aan ons adres, maar uiteraard ook voor de omliggende bedrijven, is zeer welkom. Hierdoor zijn we voor lange tijd gewaarborgd van een extreem goede en stabiele internetverbinding en verkeer via een solide toekomstbestendig netwerk."

Ook glasvezel op Korenweide te Oud Gastel
Er is nog meer goed nieuws voor de ondernemers in de gemeente Halderberge. Naast de bovenstaand genoemde aanleg is CBizz en haar partners met een vraagbundeling begonnen op bedrijventerrein Korenweide in Oud Gastel. Wanneer voldoende bedrijven zich committeren, via het afsluiten van een abonnement op glasvezelinternet, zal ieder adres op het bedrijventerrein voorzien worden van een aansluiting op het razendsnelle glasvezelnetwerk van CBizz. Met de steun van enkele lokale ondernemers en de gemeente Halderberge gaat CBizz nu de straat op om de bedrijven op Korenweide te mobiliseren en activeren. "CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een servicegerichte aanpak. Daarom gaan we persoonlijk alle bedrijven langs om ze te informeren over de voordelen en mogelijkheden", aldus CBizz directeur Sikko de Graaf.

De uitrol van glasvezel op Korenweide is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz en een verrijking voor het bedrijventerrein. Het netwerk kent een open infrastructuur en ondernemers kunnen kiezen uit verschillende abonnementen, inclusief telefonie. CBizz rekent voor alle glasvezelabonnementen een all-in tarief.
Bron: CBizz
CBizz versterkt managementteam met de aanstelling van Dennis Bos - CBizz

Dennis Bos treedt op 1 maart 2018 in dienst bij glasvezelprovider CBizz als Manager Commercie. Zijn benoeming is in lijn met de ingezette Buy & Build strategie. Met deze uitbreiding van het management team versterkt CBizz zijn organisatie en de focus op verdere groei.

Dennis Bos (44) wordt binnen CBizz verantwoordelijk voor de operationele sales activiteiten. Met de komst van Dennis Bos kan de uitrol van glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen nog verder versneld worden.

Innovatie
"Onze groei vraagt om een slagvaardige en commerciële bedrijfsvoering", aldus CBizz CEO Sikko de Graaf. "Dennis heeft vanuit diverse leidinggevende, commerciële en technische functies, binnen onder meer Casema, Ziggo Zakelijk en CAIW, veel ervaring in de markt dit met een proven trackrecord". Daarnaast neemt Dennis, naast brede kennis, meer dan 20 jaar ervaring binnen de kabel- en telecommarkt mee.
Bron: CBizz
Oplevering bedrijventerrein Sandeling - CBizz

Alle bedrijven op de Sandeling zijn inmiddels door CBizz voorzien van een (kosteloze) glasvezelaansluiting.  De aannemer heeft haar werkzaamheden inmiddels afgerond. De meeste ondernemingen hebben inmiddels hun glasvezelverbinding in gebruik genomen. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos worden voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat men daadwerkelijk gebruik gaat maken gaan bedrijven er pas geld voor betalen.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op bedrijventerrein de Sandeling is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz