obey-robots.txt
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Wijzigingen 2020

« Ga naar bericht

Ik sta op het standpunt lievere een goede update dan 10 waardeloze. Laat ze het maar goed doortesten zodat er iets goeds uit komt.

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 1703
: 22
Bordewolf
27 jan 2020, 17:13

Interactieve tv app

« Ga naar bericht

Ik ben overgestapt naar 75/75. De volgende dag al over, weer een dag later de Amino per postNL. De nieuwe interactieve app werkt niet slecht. Wel jammer dat je alle kleinere regionaaltjes op kanaal...

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 7680
: 49
Murgen
26 jan 2020, 12:22

Caiway versus Ziggo

« Ga naar bericht

Dan is het een abonnements-dingetje ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 563
: 9
Murgen
25 jan 2020, 16:32

Caiway introduceert per 2-10-2017 ''Internet Only'' voor € 39,95

« Ga naar bericht

Er wordt heel nadrukkelijk gesteld dat coax niet bij het 'Internet only' pakket is inbegrepen. Maar probeer het eens, zou ik zeggen. ;)

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 3286
: 20
Murgen
23 jan 2020, 10:41

webmail

« Ga naar bericht

Ik wel echter alleen wijzigingen in de voorwaarden.

  Storing « Meer onderwerpen
: 236
: 3
Bordewolf
21 jan 2020, 18:58

Openstellen caiway glas voor andere providers

« Ga naar bericht

In veel dorpen is KPN niet meer begonnen aan pair bonding. Daar ligt nog ouderwets koperdraad. Dat zal in zijn geval niet anders zijn. Veelal lost KPN dit wel op door 4G uit te leveren, maar dat is...

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 1509
: 17
Bordewolf
19 jan 2020, 10:42

Decoder vu+ uno 4k se

« Ga naar bericht

Hallo, Heeft iemand ervaring of weet iemand of de “vu+ uno 4k se” decoder werkt op de kabel van caiway? Als vervanger voor de humax 5200c.

  Decoders van derden voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 121
: 1
fmrama
11 jan 2020, 14:05

Op en aanmerkingen Amino TV kastjes

« Ga naar bericht

Volgens mij gaat het al lang niet meer om de updates en de verbeteringen die nog op de Aria worden doorgevoerd. De Amino7x kan wel native UHD, dat wist Caiway vorig jaar al omdat zusje Delta dez...

  Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 952
: 11
Bordewolf
11 jan 2020, 10:29

wifi versterker toevoegen aan modem genexis platinum 7840

« Ga naar bericht

Het gaat inderdaad zo niet werken.... Het Caiway modem werkt standaard op 192.168.1.254 als inlog. Je router kun je dan niet benaderen op 192.168.2.xxx Je hebt het over een versterker en over ee...

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
: 227
: 2
Jaco Hage
09 jan 2020, 23:01

Abonnement

« Ga naar bericht

Ik geloof nooit dat KPN in de glasvezelgebieden van Caiway ook nog zelf gaan graven voor Glasvezel. Ik denk niet dat het de bedoeling is dat straks elke provider hun eigen schuttersputjes gaan grav...

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 590
: 8
Louwrens
09 jan 2020, 19:13
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
CBizz Start aanleg glasvezelnetwerk Seggelant - CBizz

16 april 2019

Op bedrijventerrein Seggelant in Brielle is CBizz begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk voor hoogwaardige verbindingen. Na een intensief voorbereidingstraject, in samenwerking met Ondernemersvereniging Seggelant Brielle, sluit CBizz de aanwezige bedrijven in snel tempo aan.

Ondernemersvereniging Seggelant koos na uitvoerig onderzoek voor CBizz vanwege haar ruime ervaring met het verglazen van bedrijventerreinen en de aantrekkelijke geprijsde abonnementen.

"We zijn verheugd dat met de eerste schop in de grond het bedrijventerrein Seggelant ontsloten gaat worden door een hoogwaardig, open glasvezelnetwerk. Hiermee wordt het voorzieningenniveau van het terrein op peil gebracht en is het wat betreft internetcapaciteit klaar voor de toekomst", aldus Theo Fransen voorzitter van de ondernemersvereniging.

Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos van een glasvezelaansluiting worden voorzien. Pas op het moment dat bedrijven daadwerkelijk gebruik gaat maken van het netwerk, gaan deze ervoor betalen.

De heer Dennis Bos, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Bovendien is de uitrol van glasvezel op het bedrijventerrein in Brielle een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."

CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen en het aanbieden van verbindingen en diensten hierover. Met de beschikking over een eigen core netwerk, servicedesk en 24×7 bemand Network Operation Center levert CBizz hoogwaardige zakelijk verbindingen door heel Nederland.

Meer informatie over de aanleg is te vinden op de projectpagina van bedrijventerrein Seggelant.
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.