obey-robots.txt
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Beeld kamia 7x valt 2 seconden weg

« Ga naar bericht

Dank Jaco voor je reactie. Ik had inmiddels de ontvanger aangesloten op een 'normale' hdmi input en dat gaat een stuk beter. Zit niets anders op dan een nieuwe TV kopen :)

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
: 219
: 3
JPvG
17 feb 2020, 13:52

Tariefverhoging 2020

« Ga naar bericht

Ik reageer meestal op twitter als ik een vraag heb,de helpdesk is suck,heb ik gemerkt

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 1231
: 19
Bakstenen
15 feb 2020, 10:39

Wijzigingen 2020

« Ga naar bericht

Naar het zich laat aanzien nog voor het einde van deze maand een update van de software van Aria's en Kamai's die op het nieuwe platform zitten. Daarin wordt in elk geval het ondertitelingsproblee...

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 2529
: 25
Bordewolf
12 feb 2020, 19:33

TV op glasvezel loopt 25 seconden achter

« Ga naar bericht

De Kamai en de Aria's lopen 25 dec achter.

  Snelheid « Meer onderwerpen
: 440
: 7
Bordewolf
11 feb 2020, 17:26

Openstellen caiway glas voor andere providers

« Ga naar bericht

Geen idee, ik maak zelf geen gebruik van ITV behalve op m’n iPad.

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 2852
: 32
Murgen
10 feb 2020, 11:13

Apple AirPort Extreme plaatsen achter genexis 7840

« Ga naar bericht

Toevoeging: mijn airport staat in DHCP + NAT modus en verbindt via DHCP. Dat werkt gelijk goed met het Caiway modem. Ik heb natuurlijk wel goed gelezen, Jacco en omdat mijn Time Capsule ergens ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 427
: 8
Murgen
04 feb 2020, 17:36

Apple AirPort Extreme

« Ga naar bericht

Glasvezelmodem van eind 2012.

  CaiWay Glasvezel modem « Meer onderwerpen
: 333
: 3
Murgen
01 feb 2020, 19:31

Interactieve tv app

« Ga naar bericht

Ik ben overgestapt naar 75/75. De volgende dag al over, weer een dag later de Amino per postNL. De nieuwe interactieve app werkt niet slecht. Wel jammer dat je alle kleinere regionaaltjes op kanaal...

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 8210
: 49
Murgen
26 jan 2020, 12:22

Caiway versus Ziggo

« Ga naar bericht

Dan is het een abonnements-dingetje ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 667
: 9
Murgen
25 jan 2020, 16:32

Caiway introduceert per 2-10-2017 ''Internet Only'' voor € 39,95

« Ga naar bericht

Er wordt heel nadrukkelijk gesteld dat coax niet bij het 'Internet only' pakket is inbegrepen. Maar probeer het eens, zou ik zeggen. ;)

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 3480
: 20
Murgen
23 jan 2020, 10:41
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
Start aanleg glasvezel op drie bedrijventerreinen gemeente Halderberge - CBizz

De aanleg van glasvezelnetwerken door CBizz op bedrijventerreinen Oudlandsedijk/De Gorzen en Industrieweg e.o. in de gemeente Halderberge gaat door. Na een succesvolle verglazing van de Bosschendijk, worden nu alle andere terreinen voorzien van glasvezel. Met de steun van enkele lokale ondernemers, het OKH (Ondernemerskring Halderberge) en de gemeente Halderberge heeft CBizz het initiatief succesvol afgerond. Reeds de aankomende week start de aannemer met de graafwerkzaamheden om daarna alle adressen in het planningsgebied te voorzien van een glasvezelaansluiting.

Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos worden voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat men daadwerkelijk gebruik gaat maken gaan bedrijven er geld voor betalen.

Strootman group
De komst van glasvezelinternet wordt met open armen ontvangen door de ondernemers uit Oudenbosch. Strootman Group Directeur Peter Strootman is ambassadeur: "Het gebruik van glasvezel levert ons alleen voordelen op. Wij zijn steeds meer afhankelijk van informatie. Dat eist van ons dat we dit in kwantiteit en kwaliteit zo goed mogelijk aanleveren. Zonder haperingen. De aanleg van glasvezel, aan ons adres, maar uiteraard ook voor de omliggende bedrijven, is zeer welkom. Hierdoor zijn we voor lange tijd gewaarborgd van een extreem goede en stabiele internetverbinding en verkeer via een solide toekomstbestendig netwerk."

Ook glasvezel op Korenweide te Oud Gastel
Er is nog meer goed nieuws voor de ondernemers in de gemeente Halderberge. Naast de bovenstaand genoemde aanleg is CBizz en haar partners met een vraagbundeling begonnen op bedrijventerrein Korenweide in Oud Gastel. Wanneer voldoende bedrijven zich committeren, via het afsluiten van een abonnement op glasvezelinternet, zal ieder adres op het bedrijventerrein voorzien worden van een aansluiting op het razendsnelle glasvezelnetwerk van CBizz. Met de steun van enkele lokale ondernemers en de gemeente Halderberge gaat CBizz nu de straat op om de bedrijven op Korenweide te mobiliseren en activeren. "CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een servicegerichte aanpak. Daarom gaan we persoonlijk alle bedrijven langs om ze te informeren over de voordelen en mogelijkheden", aldus CBizz directeur Sikko de Graaf.

De uitrol van glasvezel op Korenweide is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz en een verrijking voor het bedrijventerrein. Het netwerk kent een open infrastructuur en ondernemers kunnen kiezen uit verschillende abonnementen, inclusief telefonie. CBizz rekent voor alle glasvezelabonnementen een all-in tarief.
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.