obey-robots.txt
Start aanleg glasvezel op drie bedrijventerreinen gemeente Halderberge - CBizz

De aanleg van glasvezelnetwerken door CBizz op bedrijventerreinen Oudlandsedijk/De Gorzen en Industrieweg e.o. in de gemeente Halderberge gaat door. Na een succesvolle verglazing van de Bosschendijk, worden nu alle andere terreinen voorzien van glasvezel. Met de steun van enkele lokale ondernemers, het OKH (Ondernemerskring Halderberge) en de gemeente Halderberge heeft CBizz het initiatief succesvol afgerond. Reeds de aankomende week start de aannemer met de graafwerkzaamheden om daarna alle adressen in het planningsgebied te voorzien van een glasvezelaansluiting.

Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos worden voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat men daadwerkelijk gebruik gaat maken gaan bedrijven er geld voor betalen.

Strootman group
De komst van glasvezelinternet wordt met open armen ontvangen door de ondernemers uit Oudenbosch. Strootman Group Directeur Peter Strootman is ambassadeur: "Het gebruik van glasvezel levert ons alleen voordelen op. Wij zijn steeds meer afhankelijk van informatie. Dat eist van ons dat we dit in kwantiteit en kwaliteit zo goed mogelijk aanleveren. Zonder haperingen. De aanleg van glasvezel, aan ons adres, maar uiteraard ook voor de omliggende bedrijven, is zeer welkom. Hierdoor zijn we voor lange tijd gewaarborgd van een extreem goede en stabiele internetverbinding en verkeer via een solide toekomstbestendig netwerk."

Ook glasvezel op Korenweide te Oud Gastel
Er is nog meer goed nieuws voor de ondernemers in de gemeente Halderberge. Naast de bovenstaand genoemde aanleg is CBizz en haar partners met een vraagbundeling begonnen op bedrijventerrein Korenweide in Oud Gastel. Wanneer voldoende bedrijven zich committeren, via het afsluiten van een abonnement op glasvezelinternet, zal ieder adres op het bedrijventerrein voorzien worden van een aansluiting op het razendsnelle glasvezelnetwerk van CBizz. Met de steun van enkele lokale ondernemers en de gemeente Halderberge gaat CBizz nu de straat op om de bedrijven op Korenweide te mobiliseren en activeren. "CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een servicegerichte aanpak. Daarom gaan we persoonlijk alle bedrijven langs om ze te informeren over de voordelen en mogelijkheden", aldus CBizz directeur Sikko de Graaf.

De uitrol van glasvezel op Korenweide is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz en een verrijking voor het bedrijventerrein. Het netwerk kent een open infrastructuur en ondernemers kunnen kiezen uit verschillende abonnementen, inclusief telefonie. CBizz rekent voor alle glasvezelabonnementen een all-in tarief.
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.