obey-robots.txt
Oplevering bedrijventerrein De Gadering I Rotterdam

Na een geslaagde samenwerking met lokale ondernemers is het nieuwe glasvezelnetwerk van CBizz op de Gadering I in gebruik genomen.

Alle 250 bedrijven op de Gadering zijn inmiddels door CBizz voorzien van een (kosteloze) glasvezelaansluiting. De aannemer heeft haar werkzaamheden inmiddels afgerond. De meeste ondernemingen hebben inmiddels hun glasvezelverbinding in gebruik genomen. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos worden voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat men daadwerkelijk gebruik gaat maken gaan bedrijven er pas geld voor betalen.

De Gadering is het laatste bedrijven terrein wat in 2017 in gebruik genomen is. Het totaal aantal van verglaasde terreinen in 2017 komt nu op zeven stuks, wat conform de planning is. Op dit moment zijn er diverse terreinen in diverse stadia van aanleg. Samen met het CBizz investeringfonds wordt er in 2018 minimaal 1 bedrijventerrein per maand operationeel gebracht. De huidige verglazingstrajecten zijn zeer succevol en de verwachting is dan ook dat dit aantal in 2018 aanzienlijk hoger zal zijn.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op bedrijventerrein de Gadering is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."

Kijk voor het actuele aanbod internetabonnementen over glasvezel in Hoogvliet.
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.