obey-robots.txt
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

KPN gaat koper uit faseren

« Ga naar bericht

Het bericht twee keer gelezen. Maar de voorwaarde voor afschakelen is wel dat er al glasvezel ligt. Maar daarnaast is het bericht duidelijk over wat men met koper wil: af laten zinken. Dus dan moet...

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 228
: 6
Bordewolf
21 feb 2020, 13:56

Beeld kamia 7x valt 2 seconden weg

« Ga naar bericht

Dank Jaco voor je reactie. Ik had inmiddels de ontvanger aangesloten op een 'normale' hdmi input en dat gaat een stuk beter. Zit niets anders op dan een nieuwe TV kopen :)

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
: 264
: 3
JPvG
17 feb 2020, 13:52

Tariefverhoging 2020

« Ga naar bericht

Ik reageer meestal op twitter als ik een vraag heb,de helpdesk is suck,heb ik gemerkt

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 1288
: 19
Bakstenen
15 feb 2020, 10:39

Wijzigingen 2020

« Ga naar bericht

Naar het zich laat aanzien nog voor het einde van deze maand een update van de software van Aria's en Kamai's die op het nieuwe platform zitten. Daarin wordt in elk geval het ondertitelingsproblee...

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 2605
: 25
Bordewolf
12 feb 2020, 19:33

TV op glasvezel loopt 25 seconden achter

« Ga naar bericht

De Kamai en de Aria's lopen 25 dec achter.

  Snelheid « Meer onderwerpen
: 473
: 7
Bordewolf
11 feb 2020, 17:26

Openstellen caiway glas voor andere providers

« Ga naar bericht

Geen idee, ik maak zelf geen gebruik van ITV behalve op m’n iPad.

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 2925
: 32
Murgen
10 feb 2020, 11:13

Apple AirPort Extreme plaatsen achter genexis 7840

« Ga naar bericht

Toevoeging: mijn airport staat in DHCP + NAT modus en verbindt via DHCP. Dat werkt gelijk goed met het Caiway modem. Ik heb natuurlijk wel goed gelezen, Jacco en omdat mijn Time Capsule ergens ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 455
: 8
Murgen
04 feb 2020, 17:36

Apple AirPort Extreme

« Ga naar bericht

Glasvezelmodem van eind 2012.

  CaiWay Glasvezel modem « Meer onderwerpen
: 347
: 3
Murgen
01 feb 2020, 19:31

Interactieve tv app

« Ga naar bericht

Ik ben overgestapt naar 75/75. De volgende dag al over, weer een dag later de Amino per postNL. De nieuwe interactieve app werkt niet slecht. Wel jammer dat je alle kleinere regionaaltjes op kanaal...

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 8354
: 49
Murgen
26 jan 2020, 12:22

Caiway versus Ziggo

« Ga naar bericht

Dan is het een abonnements-dingetje ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 692
: 9
Murgen
25 jan 2020, 16:32
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
CBizz versnelt aanleg glasvezelaansluitingen op bedrijventerreinen - CBizz

CBizz versnelt aanleg glasvezelaansluitingen op bedrijventerreinen

Glasvezelprovider CBizz meldt dat het de aanleg van glasvezelaansluitingen voor ondernemingen op bedrijventerreinen gaat versnellen. In de afgelopen periode  zijn er 6 bedrijventerreinen door CBizz volledig verglaasd. Voor de komende 6 maanden staan er weer 6 bedrijventerreinen op het programma.

In 2018 gaat CBizz meer dan 1 bedrijventerrein per maand verglazen volgens haar totaal verglazingsconcept waarbij bij elke onderneming kosteloos tot in de meterkast een kwalitatief hoogwaardige zakelijke glasvezelaansluiting wordt aangelegd. Pas bij daadwerkelijk gebruik gaat de ondernemer abonnementskosten maken.

Glasvezelprovider CBizz werkt sinds begin 2016 samen met een investeringsfonds gemanaged door Capitalmind. Door de Buy & Build strategie versneld uit te rollen wil het bedrijf meer ondernemers voorzien van hoogwaardige glasvezelaansluitingen en daarmee de groeikansen voor ondernemers en de positie van CBizz binnen de glasvezelmarkt verder vergroten. 

Uitwerking ingezette Buy & Build strategie

CBizz heeft de afgelopen periode, in nauwe samenwerking met het investeringsfonds dat gemanaged wordt door Capitalmind, gewerkt aan de uitvoering van haar Buy & Build strategie. Naast de overname van het in WDM-connectiviteit gespecialiseerde Your Fiber heeft CBizz in de afgelopen 12 maanden 6 bedrijventerreinen volledig verglaasd. Het gaat om terreinen in Hardinxveld-Giessendam, de vestigingsplaats van CBizz en om terreinen in Goor, Hapert, Oss, Vlaardingen en Lunteren.

De Buy & Build strategie houdt in dat CBizz zich met behulp van het investeringsfonds richt op het aankopen van een aantal middelgrote internetbedrijven met een focus op glasvezel. Ook wordt de bouw en uitrol van eigen glasvezelnetwerken op voornamelijk bedrijventerreinen verder versneld. Het fonds is mede-eigenaar van CBizz en investeert in het bedrijf.

Voor de komende maanden staan er 6 nieuwe bedrijventerreinen op het programma die in samenwerking met huisaannemer BAM Infra Telecom volledig worden verglaasd . Ook deze terreinen liggen verspreid over Nederland. In 2018 gaat CBizz meer dan 1 bedrijventerrein per maand verglazen volgens haar totaal verglazingsconcept. In dit concept wordt bij elke onderneming kosteloos tot in de meterkast een kwalitatief hoogwaardige zakelijke glasvezelaansluiting aangelegd waarover onder meer internet, voice en tv-diensten mogelijk zijn. Pas bij daadwerkelijk gebruik gaat de ondernemer voor het gebruik van de aansluiting betalen. Daarnaast verglaasd CBizz bedrijventerreinen via de netwerken van CIF. Ook is CBizz actief in het Mabib initiatief van CIF in Noord-Brabant met haar concept van totaal verglazing.

`Glasvezel slecht toegankelijk voor zakelijke markt´
Het investeringsfonds dat is opgezet door Capitalmind bestaat uit zo´n 15 particuliere investeerders, waaronder veel ondernemers. Ron Belt, managing partner van Capitalmind: "De investeerders zien dat glasvezel een serieuze markt is, geloven er in dat dit het internet van de toekomst is en dat het uitrolmodel dat CBizz heeft ontwikkeld werkt. Sommige investeerders ondervonden als ondernemer zelf hoe slecht glasvezel toegankelijk is voor de zakelijk markt, in tegenstelling tot de particuliere markt. Dit terwijl snel en veilig internet juist voor ondernemers enorm belangrijk is."

Integraal verglazen bedrijventerreinen
"Met het versneld uitrollen van eigen glasvezelnetwerken versterken wij onze positie op de glasvezelmarkt" aldus CBizz CEO Sikko de Graaf. "Het unieke aan ons uitrolmodel is dat wij bedrijventerreinen integraal verglazen. Wij sluiten iedereen aan, ongeacht of ze gelijk gebruik willen maken van het glasvezelnetwerk. Wij geloven zo in ons product dat we ervan overtuigd zijn dat ook ondernemers die zich niet direct aanmelden, dit op korte termijn alsnog zullen doen. De behoefte aan snelle data-uitwisseling neemt de komende jaren enorm toe in het bedrijfsleven, door bijvoorbeeld vanuit huis en in de Cloud te werken.  Moderne bedrijfsvoering in vrijwel alle branches  kent een hoog ICT-gehalte en vraagt om innovatieve veilige internetoplossingen, met goede SLA´s en toegesneden op de snel groeiende databehoeftes van een hedendaagse onderneming".

Over CBizz
CBizz is actief in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. Dit doen zij momenteel op ruim honderd bedrijventerreinen. Daarnaast levert CBizz eigen maatwerk internetverbindingen aan bedrijven die vanaf meerdere locaties werken, zich in afgelegen gebieden bevinden of een specifieke internetbehoefte hebben. Ook levert CBizz internet en aanverwante diensten als telefonie over de kabel en glasvezel aan ondernemers in heel Nederland.

Over Capitalmind
Capitalmind is een onafhankelijk corporate finance bedrijf, opgericht in 1999 met een focus op mid-market deals tot 250 miljoen euro. Het bedrijf heeft vier kantoren in Europa en een Europees team, bestaande uit ruim zestig ervaren professionals. Zij adviseren mid-market bedrijven, corporates, ondernemers en investeerders bij het kopen en verkopen van bedrijven, management Buy-Out´s, groeifinancieringen en debt finance.

https://www.capitalmind.com/nl/about-us/
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.