obey-robots.txt
Start aanleg glasvezelnetwerk bedrijventerrein Bosschendijk in Halderberge - CBizz

CBizz gaat samen met bedrijvenkring en de gemeente Halderberge bedrijven op bedrijventerrein Bosschendijk aansluiten op haar glasvezelnetwerk. De aanleg is inmiddels begonnen. De voorbereidingen zijn enkele maanden geleden gestart en deze maand kan een begin worden gemaakt met de graafwerkzaamheden. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in maart afgerond. Vanaf dat moment kunnen de ondernemers aangesloten worden op het nieuwe glasvezelnetwerk.

Woensdag staken accountmanager Frank Hertog van CBizz en Rien van Rijsbergen van het Oudenbossche bedrijf Techno Brabant symbolisch de eerste schop in de grond. ,,Wij wilden al veel langer van het trage kabelinternet af", zegt Van Rijsbergen, die onlangs het leegstaande kantoor van de woningstichting kocht. ,,De corporatie was wel aangesloten op glasvezel, maar wij als buren en de andere bedrijven niet. Daar komt gelukkig snel verandering in."

Ondernemers kunnen kiezen uit verschillende abonnementen, inclusief telefonie. CBizz rekent voor alle glasvezelabonnementen een all-in tarief. Het netwerk kent een open infrastructuur.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de Bosschendijk in Halderberge is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.