obey-robots.txt
CBizz en Zakelijk Glasvezel Oss bundelen krachten - CBizz

In 2016 heeft de coöperatie Zakelijk Glasvezel Oss het initiatief gestart om te komen tot de ontwikkeling van een eigen glasvezelnetwerk op Elzenburg. Door een samenloop van omstandigheden Zakelijk Glasvezel Ossliep dit initiatief gelijk op met het verglazingsinitiatief van CBizz op Elzenburg, dit na een succesvolle uitrol door CBizz op o.a. Danenhoef. Het doel van beide partijen is het realiseren van een betaalbaar en hoogwaardig glasvezel netwerk voor de ondernemers op Elzenburg. CBizz en de coöperatie zijn verheugd u te kunnen mededelen, dat de beide initiatieven nu hun krachten hebben gebundeld.

Als ondernemer heeft men het voordeel van de garanties van de coöperatie en de voordelen van het uitgebreide aanbod en snelle uitrol van CBizz.

  • Het standaard abonnement via Zakelijk Glasvezel Oss 100/100Mbps blijft van toepassing voor EUR 180, - per maand.
  • Er is al een all-in instap abonnement 50/50Mbps voor EUR 99, -.
  • De coöperatie prijsgarantie is van toepassing. (de 1e 10 jaar na afsluiten contract zullen prijzen van afgesloten abonnement niet verhoogd worden).
  • Alle abonnementen zijn inclusief gratis CBizz basis telefonie (2 lijnen/nummers).
  • Eenmalige activeringskosten gaan omlaag naar EUR 475, -.
  • Aanleg glasvezel is al gestart. U kunt naar verwachting in april/mei dit jaar beschikken over een glasvezelverbinding.
  • Alle adressen in het planningsgebied worden kosteloos aangesloten, ook als men nog geen abonnement wil afsluiten. De aannemer legt dan een glasvezelkabel naar het pand en monteert deze af in de meterkast.Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.