obey-robots.txt
Vrolijke aftrap aanleg glasvezel bedrijventerreinen Goor - CBizz

Met een grote glimlach gaf dit vijftal vanmiddag het symbolische startsein voor de aanleg van glasvezel op de bedrijventerreinen Zenkeldamshoek, Spechthorst en De Whee. Alle bedrijven uit Goor krijgen kosteloos glasvezel aangelegd. Dit initiatief van Herbert ter Morsche (directeur YourFiber, onderdeel van CBizz), Bart Aaldering van Reggestad en John Tiehuis van Ariane ICT wordt omarmd door de gemeente, die in de persoon van wethouder Harry Scholten was vertegenwoordigd bij de doop. Ook de kersverse Prins Carnaval Henri Tijhuis (Goor Collectief), Bart Aaldering (Reggestad) en John Tiehuis (Ariane ICT) waren getuige van de vuurdoop. "Zodra de gemeente de vergunning heeft goedgekeurd, beginnen we met de aanleg", laat Ter Morsche enthousiast weten. "Als de winter het toelaat hopen we aan het eind van eerste kwartaal in het nieuwe jaar operationeel te zijn."

Inmiddels is BAM in opdracht van CBizz al op verschillende plaatsen bezig met de aanleg van het open glasvezelnetwerk op dit Goorse bedrijventerrein. Op de bedrijventerreinen in Goor zijn ongeveer 300 ondernemingen gevestigd.

Binnen enkele maanden zal het hele netwerk actief zijn. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat ze alle panden kosteloos gaan voorzien van de aansluiting. Pas op het moment dat men daadwerkelijk gebruik gaat maken gaan bedrijven er pas geld voor betalen.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerreinen inĀ  Goor is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.