obey-robots.txt
CBizz start uitrol glasvezel bedrijventerreinen Elzenburg en De Geer in Oss

Na de succesvolle verglazing van andere terreinen in Oss en Malden, start CBizz in samenwerking met haar partners een intekencampagne op de bedrijventerreinen in Oss. Zo´n 400 ondernemingen gevestigd op de bedrijventerreinen komen in aanmerking voor het speciale aanbod van CBizz. Dit actieaanbod bestaat uit de eenmalige aansluitkosten van EUR 475,- voor een 1Gb glasvezelaansluiting, waarna de ondernemer een keuze kan maken uit diverse pakketten.

De prijs van het instap-fiber-abonnement 50/50Mb inclusief telefonie bedraagt slechts EUR 99,-. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk. Dit is het CBizz all-in tarief, dus de ondernemer is geen vastrecht of kosten aan andere partijen meer verschuldigd. Zoals gebruikelijk bij de initiatieven van CBizz wordt het bedrijventerrein volledig verglaasd, dus ook ondernemingen die nu (nog) geen gebruik wensen te maken van een  glasvezelverbinding krijgen kosteloos een aansluiting in hun pand.

Bij voldoende aanmeldingen zullen ondernemers die hun keuze hebben gemaakt, na de zomer aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

De dienstverlening van CBizz op deze terreinen kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil  ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerreinen in Oss is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.