obey-robots.txt
CBizz sluit 600 bedrijven aan op een nieuw glasvezelnetwerk in Wateringse Veld

CBizz en haar partners zijn gestart met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Wateringse Veld, Zwethoven en WBC in het Westland. Op deze (gecombineerde) bedrijventerreinen in het Westland zijn 600 ondernemingen gevestigd. De aansluiting van al deze bedrijven is voor CBizz een nieuwe mijlpaal, het is voor CBizz het grootste succesvolle verglazingsinitiatief tot nu toe.

De afgelopen maanden zijn de voorbereidingen in gang gezet en de graafwerkzaamheden starten begin mei. Na de bouwvakvakantie deze zomer, zullen de bouwwerkzaamheden zijn afgerond en kunnen ondernemers gebruik maken van dit nieuwe hoogwaardige glasvezelnetwerk. De uitrol en de support aan de ondernemingen  voert CBizz uit in samenwerking met lokale ICT-partners uit het Westland: Simplexxion, Veneco, Grift-IT en ACS.

Gemeente Westland steunt het initiatief

Het Westland is een van de stuwende krachten achter de Nederlandse economie en die positie wil het graag behouden. Innovaties en ontwikkeling van nieuwe technologieën worden door de gemeente toegejuicht. Daar horen ook geavanceerde bedrijventerreinen bij met een hoogwaardig glasvezelnetwerk zoals hier gerealiseerd wordt. Wethouder Arne Weverling is daar blij mee: "Ondernemingen die het initiatief nemen, zoals op Wateringse Veld is gebeurd zijn een voorbeeld voor de gemeente. Zij maken het ook voor andere bedrijven mogelijk het maximale uit hun onderneming te halen en houden het vooruitstrevende ondernemersklimaat van het Westland op peil".

Kosteloze aansluiting

Zoals gebruikelijk bij de initiatieven van CBizz worden bedrijventerreinen volledig verglaasd. Dus ook ondernemingen die nu (nog) geen gebruik wensen te maken van een glasvezelverbinding krijgen kosteloos een aansluiting in hun pand.

Ook voor kleine ondernemingen

CBizz glasvezel is ook haalbaar voor de wat kleinere ondernemingen, er is al een instap fiber abonnement 50/50MB inclusief telefonie, beschikbaar voor slechts EUR 99,- per maand. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb-koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk. Dit volgens het CBizz all-in tarief, de onderneming is geen verder vastrecht of kosten aan andere partijen, meer verschuldigd.

De dienstverlening door CBizz op deze terreinen kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie- en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk ook open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerreinen in Wateringen is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.