obey-robots.txt
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

KPN gaat koper uit faseren

« Ga naar bericht

Het bericht twee keer gelezen. Maar de voorwaarde voor afschakelen is wel dat er al glasvezel ligt. Maar daarnaast is het bericht duidelijk over wat men met koper wil: af laten zinken. Dus dan moet...

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 155
: 6
Bordewolf
21 feb 2020, 13:56

Beeld kamia 7x valt 2 seconden weg

« Ga naar bericht

Dank Jaco voor je reactie. Ik had inmiddels de ontvanger aangesloten op een 'normale' hdmi input en dat gaat een stuk beter. Zit niets anders op dan een nieuwe TV kopen :)

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
: 244
: 3
JPvG
17 feb 2020, 13:52

Tariefverhoging 2020

« Ga naar bericht

Ik reageer meestal op twitter als ik een vraag heb,de helpdesk is suck,heb ik gemerkt

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 1269
: 19
Bakstenen
15 feb 2020, 10:39

Wijzigingen 2020

« Ga naar bericht

Naar het zich laat aanzien nog voor het einde van deze maand een update van de software van Aria's en Kamai's die op het nieuwe platform zitten. Daarin wordt in elk geval het ondertitelingsproblee...

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 2572
: 25
Bordewolf
12 feb 2020, 19:33

TV op glasvezel loopt 25 seconden achter

« Ga naar bericht

De Kamai en de Aria's lopen 25 dec achter.

  Snelheid « Meer onderwerpen
: 464
: 7
Bordewolf
11 feb 2020, 17:26

Openstellen caiway glas voor andere providers

« Ga naar bericht

Geen idee, ik maak zelf geen gebruik van ITV behalve op m’n iPad.

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 2908
: 32
Murgen
10 feb 2020, 11:13

Apple AirPort Extreme plaatsen achter genexis 7840

« Ga naar bericht

Toevoeging: mijn airport staat in DHCP + NAT modus en verbindt via DHCP. Dat werkt gelijk goed met het Caiway modem. Ik heb natuurlijk wel goed gelezen, Jacco en omdat mijn Time Capsule ergens ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 443
: 8
Murgen
04 feb 2020, 17:36

Apple AirPort Extreme

« Ga naar bericht

Glasvezelmodem van eind 2012.

  CaiWay Glasvezel modem « Meer onderwerpen
: 345
: 3
Murgen
01 feb 2020, 19:31

Interactieve tv app

« Ga naar bericht

Ik ben overgestapt naar 75/75. De volgende dag al over, weer een dag later de Amino per postNL. De nieuwe interactieve app werkt niet slecht. Wel jammer dat je alle kleinere regionaaltjes op kanaal...

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 8290
: 49
Murgen
26 jan 2020, 12:22

Caiway versus Ziggo

« Ga naar bericht

Dan is het een abonnements-dingetje ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 684
: 9
Murgen
25 jan 2020, 16:32
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
CBizz sluit 600 bedrijven aan op een nieuw glasvezelnetwerk in Wateringse Veld

CBizz en haar partners zijn gestart met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Wateringse Veld, Zwethoven en WBC in het Westland. Op deze (gecombineerde) bedrijventerreinen in het Westland zijn 600 ondernemingen gevestigd. De aansluiting van al deze bedrijven is voor CBizz een nieuwe mijlpaal, het is voor CBizz het grootste succesvolle verglazingsinitiatief tot nu toe.

De afgelopen maanden zijn de voorbereidingen in gang gezet en de graafwerkzaamheden starten begin mei. Na de bouwvakvakantie deze zomer, zullen de bouwwerkzaamheden zijn afgerond en kunnen ondernemers gebruik maken van dit nieuwe hoogwaardige glasvezelnetwerk. De uitrol en de support aan de ondernemingen  voert CBizz uit in samenwerking met lokale ICT-partners uit het Westland: Simplexxion, Veneco, Grift-IT en ACS.

Gemeente Westland steunt het initiatief

Het Westland is een van de stuwende krachten achter de Nederlandse economie en die positie wil het graag behouden. Innovaties en ontwikkeling van nieuwe technologieën worden door de gemeente toegejuicht. Daar horen ook geavanceerde bedrijventerreinen bij met een hoogwaardig glasvezelnetwerk zoals hier gerealiseerd wordt. Wethouder Arne Weverling is daar blij mee: "Ondernemingen die het initiatief nemen, zoals op Wateringse Veld is gebeurd zijn een voorbeeld voor de gemeente. Zij maken het ook voor andere bedrijven mogelijk het maximale uit hun onderneming te halen en houden het vooruitstrevende ondernemersklimaat van het Westland op peil".

Kosteloze aansluiting

Zoals gebruikelijk bij de initiatieven van CBizz worden bedrijventerreinen volledig verglaasd. Dus ook ondernemingen die nu (nog) geen gebruik wensen te maken van een glasvezelverbinding krijgen kosteloos een aansluiting in hun pand.

Ook voor kleine ondernemingen

CBizz glasvezel is ook haalbaar voor de wat kleinere ondernemingen, er is al een instap fiber abonnement 50/50MB inclusief telefonie, beschikbaar voor slechts EUR 99,- per maand. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb-koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk. Dit volgens het CBizz all-in tarief, de onderneming is geen verder vastrecht of kosten aan andere partijen, meer verschuldigd.

De dienstverlening door CBizz op deze terreinen kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie- en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk ook open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerreinen in Wateringen is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.