obey-robots.txt
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Beeld kamia 7x valt 2 seconden weg

« Ga naar bericht

Dank Jaco voor je reactie. Ik had inmiddels de ontvanger aangesloten op een 'normale' hdmi input en dat gaat een stuk beter. Zit niets anders op dan een nieuwe TV kopen :)

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
: 232
: 3
JPvG
17 feb 2020, 13:52

Tariefverhoging 2020

« Ga naar bericht

Ik reageer meestal op twitter als ik een vraag heb,de helpdesk is suck,heb ik gemerkt

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 1253
: 19
Bakstenen
15 feb 2020, 10:39

Wijzigingen 2020

« Ga naar bericht

Naar het zich laat aanzien nog voor het einde van deze maand een update van de software van Aria's en Kamai's die op het nieuwe platform zitten. Daarin wordt in elk geval het ondertitelingsproblee...

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 2559
: 25
Bordewolf
12 feb 2020, 19:33

TV op glasvezel loopt 25 seconden achter

« Ga naar bericht

De Kamai en de Aria's lopen 25 dec achter.

  Snelheid « Meer onderwerpen
: 448
: 7
Bordewolf
11 feb 2020, 17:26

Openstellen caiway glas voor andere providers

« Ga naar bericht

Geen idee, ik maak zelf geen gebruik van ITV behalve op m’n iPad.

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 2891
: 32
Murgen
10 feb 2020, 11:13

Apple AirPort Extreme plaatsen achter genexis 7840

« Ga naar bericht

Toevoeging: mijn airport staat in DHCP + NAT modus en verbindt via DHCP. Dat werkt gelijk goed met het Caiway modem. Ik heb natuurlijk wel goed gelezen, Jacco en omdat mijn Time Capsule ergens ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 431
: 8
Murgen
04 feb 2020, 17:36

Apple AirPort Extreme

« Ga naar bericht

Glasvezelmodem van eind 2012.

  CaiWay Glasvezel modem « Meer onderwerpen
: 339
: 3
Murgen
01 feb 2020, 19:31

Interactieve tv app

« Ga naar bericht

Ik ben overgestapt naar 75/75. De volgende dag al over, weer een dag later de Amino per postNL. De nieuwe interactieve app werkt niet slecht. Wel jammer dat je alle kleinere regionaaltjes op kanaal...

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 8247
: 49
Murgen
26 jan 2020, 12:22

Caiway versus Ziggo

« Ga naar bericht

Dan is het een abonnements-dingetje ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 670
: 9
Murgen
25 jan 2020, 16:32

Caiway introduceert per 2-10-2017 ''Internet Only'' voor € 39,95

« Ga naar bericht

Er wordt heel nadrukkelijk gesteld dat coax niet bij het 'Internet only' pakket is inbegrepen. Maar probeer het eens, zou ik zeggen. ;)

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 3495
: 20
Murgen
23 jan 2020, 10:41
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
CBizz lanceert FTTFF voor Floating Farm

Glasvezelprovider CBizz sloot op 31 maart een overeenkomst met de Rotterdamse Floating Farm. Het bedrijf gaat zakelijke glasvezelverbinding leveren aan deze innovatieve drijvende boerderij, die vanaf aanstaande zomer in de Merwehaven in Rotterdam komt te liggen. - 1 april 2016

Met een FTTFF (Fiber to the Floating Farm) verbinding van CBizz, geleverd over het moderne glasvezelnetwerk van CIF, krijgt de Floating Farm de beschikking over een kwalitatief hoogwaardige, zakelijke internetverbinding. Moderne bedrijfsvoering in de landbouw- en veeteeltsector kent een hoog ICT-gehalte en vraagt om innovatieve internetoplossingen, met goede SLA´s en toegesneden op de databehoeftes van een hedendaagse onderneming.

Wifi netwerk voor koeien

Met dit nieuwe FTTFF-concept van CBizz kan de Floating Farm haar bedrijfsvoering en educatieve doelstellingen optimaal gaan ontwikkelen. Onder andere de mogelijkheid voor een wifi-netwerk waarin alle veertig koeien worden opgenomen wordt onderzocht. Met de inzet van big data toepassingen en IoT technieken kan de veestapel dan dag en nacht gemonitord worden om bijvoorbeeld de gezondheid van de koeien scherp in de gaten te houden. Ook kan er stabilisatiebewaking van het platform worden ontwikkeld en kunnen bijvoorbeeld de viscositeit en het zoutgehalte van het havenwater en het drijfvermogen van het platform in de Merwehaven permanent worden bewaakt.

Innovatieve wereld

Zakelijk internetprovider CBizz geeft aan zich prima thuis te voelen in de innovatieve wereld van de kweek, veredeling en logistiek van flora en fauna. Het bedrijf heeft zijn wortels in het Westland en werkt graag mee aan het vernieuwende Floating Farm initiatief. Op de zelfvoorzienende, drijvende boerderij zal op een diervriendelijke en duurzame manier dagverse zuivel worden geproduceerd.

Partners

Samen met partner Speer IT, verantwoordelijk voor de registratie van dit nieuwe FTTFF-netwerk in het Cocon-systeem, en TechAccess voor het ontwikkelen van redundante radio-oplossingen, kan CBizz aan elke ondernemer een kwalitatief hoogwaardige glasvezeloplossing leveren. Recent heeft CBizz de Rotterdam Science Tower aan het Marconiplein redundant ontsloten via glasvezel. Met een hoogwaardige radioverbinding vanaf het Floating Farm platform naar de Marconitoren, moet het mogelijk worden om ook voor de Floating Farm een redundante verbindingsoplossing te realiseren.

Meer toepassingen

CBizz onderzoekt momenteel ook andere glasvezelproposities, waaronder FTTFFR (Fiber to the Floating Forest Rotterdam) en FTGTN (Fiber through GeoTermical Networks). Voor deze toepassingen wordt eveneens nauw samengewerkt met Speer IT en TechAccess.
Bron: CBizz

No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.