obey-robots.txt
CBizz en Fresh Park Venlo tekenen samenwerkingsovereenkomst

CBIZZ EN FRESH PARK VENLO TEKENEN EEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST VOOR DE LEVERING VAN HOOGWAARDIGE VERBINDINGEN OP HET INTERNE GLASVEZEL NETWERK VAN FRESH PARK - 21 juli 2015

news-fresh-park-venlo-logoFresh Park Venlo heeft het glasvezelnetwerk dat Fresh Park ook gebruikt  voor haar eigen diensten, ter beschikking gesteld aan CBizz. In deze samenwerking verzorgt het aannemersbedrijf  Spitters de aanleg van het glasvezelnetwerk en het layer 1-beheer en kan CBizz haar dienstverlening aan de klanten verder uitbreiden.

De heer A Franken, Fresh Park Venlo: “Fresh Park Venlo stimuleert de economische ontwikkeling van de op het terrein gevestigde bedrijven en ziet de ontwikkeling van breedbandinfrastructuur als een goede impuls daarvoor,  dit door een op glasvezel gebaseerde telecommunicatie-infrastructuur in haar complex te realiseren en deze ten behoeve van bestaande en potentiële nieuwe huurders en gebruikers aan te bieden. Wij zijn blij dat we dit in samenwerking met CBizz kunnen realiseren.”

De heer S. de Graaf, CBizz: “De samenwerking met Fresh Park Venlo past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat met een persoonlijke-  en servicegerichte aanpak. De samenwerking met Fresh Park Venlo stelt CBizz in staat dit nieuwe fijnmazige glasvezelnetwerk te gebruiken. Dit is een is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur en dienstverlening van CBizz.”
Bron: CBizz

No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.