obey-robots.txt
Start uitrol glasvezeldiensten op bedrijventerreinen Lochter I, II en III in Nijverdal
IN SAMENWERKING MET COGAS IS DE INTEKENCAMPAGNE OP DE BEDRIJVENTERREINEN IN NIJVERDAL BEGONNEN. - 18 juni 2015

Nijverdal

Zo´n 450 ondernemingen gevestigd op de bedrijventerreinen komen in aanmerking voor het speciale aanbod van CBizz. Dit actie aanbod bestaat uit de eenmalige aansluit kosten van 750,- voor een 1Gb glasvezel aansluiting, waarna de ondernemer een keuze kan maken uit diverse pakketten.

Het instap fiber abonnement 100/100MB inclusief telefonie bedraagt slechts EUR 199, -.
Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk. Dit is het CBizz all-in tarief, dus de onderneming is geen vastrecht of kosten aan andere partijen meer verschuldigd. De actie loopt tot augustus, in het najaar zullen ondernemers die hun keuze hebben gemaakt, aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

CBizz’ dienstverlening op deze terreinen kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerreinen in Nijverdal is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.