obey-robots.txt
Welkom op CaiWay/Delta Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de CaiWay Gebruikers Groep helpen u graag.

Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Caiway versus Ziggo

« Ga naar bericht

Ik dacht de de mediabox Next standaard bij alle pakketten wordt geleverd bij Ziggo.

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 355
: 6
Bordewolf
23 jan 2020, 17:18

Wijzigingen 2020

« Ga naar bericht

Brief ontvangen. Gewoon Slim wordt 2,50 euro p/m duurder. Van 63 naar 65,50. Die 500 Mbps stijging doet mij niets. Zo wordt het nieuwe pakket Slim weer een stuk interessanter. 250 Mbps en 61,50 p/m.

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 985
: 12
Murgen
23 jan 2020, 15:27

Caiway introduceert per 2-10-2017 ''Internet Only'' voor € 39,95

« Ga naar bericht

Er wordt heel nadrukkelijk gesteld dat coax niet bij het 'Internet only' pakket is inbegrepen. Maar probeer het eens, zou ik zeggen. ;)

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 3198
: 20
Murgen
23 jan 2020, 10:41

webmail

« Ga naar bericht

Ik wel echter alleen wijzigingen in de voorwaarden.

  Storing « Meer onderwerpen
: 217
: 3
Bordewolf
21 jan 2020, 18:58

Interactieve tv app

« Ga naar bericht

Caiway roept nu de brieven af te wachten, dus het lijkt concreter te worden. Ach jullie hebben geluk, jullie krijgen meteen een 4K-decoder. De oude klanten die zelf zijn overgestapt om nieuwe spu...

  Interactieve TV, Pay Per Event « Meer onderwerpen
: 7396
: 46
Bordewolf
19 jan 2020, 10:45

Openstellen caiway glas voor andere providers

« Ga naar bericht

In veel dorpen is KPN niet meer begonnen aan pair bonding. Daar ligt nog ouderwets koperdraad. Dat zal in zijn geval niet anders zijn. Veelal lost KPN dit wel op door 4G uit te leveren, maar dat is...

  CaiWay Glasvezel algemeen (waar beschikbaar, ervaringen) « Meer onderwerpen
: 1446
: 17
Bordewolf
19 jan 2020, 10:42

Decoder vu+ uno 4k se

« Ga naar bericht

Hallo, Heeft iemand ervaring of weet iemand of de “vu+ uno 4k se” decoder werkt op de kabel van caiway? Als vervanger voor de humax 5200c.

  Decoders van derden voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 107
: 1
fmrama
11 jan 2020, 14:05

Op en aanmerkingen Amino TV kastjes

« Ga naar bericht

Volgens mij gaat het al lang niet meer om de updates en de verbeteringen die nog op de Aria worden doorgevoerd. De Amino7x kan wel native UHD, dat wist Caiway vorig jaar al omdat zusje Delta dez...

  Decoders van CaiWay voor digitale radio en tv. « Meer onderwerpen
: 865
: 11
Bordewolf
11 jan 2020, 10:29

wifi versterker toevoegen aan modem genexis platinum 7840

« Ga naar bericht

Het gaat inderdaad zo niet werken.... Het Caiway modem werkt standaard op 192.168.1.254 als inlog. Je router kun je dan niet benaderen op 192.168.2.xxx Je hebt het over een versterker en over ee...

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
: 189
: 2
Jaco Hage
09 jan 2020, 23:01

Abonnement

« Ga naar bericht

Ik geloof nooit dat KPN in de glasvezelgebieden van Caiway ook nog zelf gaan graven voor Glasvezel. Ik denk niet dat het de bedoeling is dat straks elke provider hun eigen schuttersputjes gaan grav...

  Abonnementen « Meer onderwerpen
: 561
: 8
Louwrens
09 jan 2020, 19:13
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
BBcode: 
CaiWay/Delta Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
CBizz en ABC Westland tekenen een samenwerkingsovereenkomst
CBIZZ EN ABC WESTLAND TEKENEN EEN  SAMENWERKINGSOVEREENKOMST  VOOR DE LEVERING VAN HOOGWAARDIGE VERBINDINGEN OP HET INTERNE GLASVEZELNETWERK VAN ABC WESTLAND. - 04 november 2014

Dit is een volgende stap in de dienstverlening die CBizz ABC Westlandal enkele jaren levert op dit terrein. ABC Westland is gelegen te midden van de productietuinbouw van groenten in Nederland in Poeldijk  en vlak bij de havens van Rotterdam.  Een concentratie van meer dan 80 bedrijven die direct of indirect een link hebben met de wereldwijde Agri & Food sector. De activiteiten van de gevestigde bedrijven variëren onderling, maar vullen elkaar veelal perfect aan. Zo zijn er import- en exportbedrijven, distributeurs, verpakkers, gespecialiseerde opslagbedrijven (cold stores), dienstverleners en tuinbouw gerelateerde bedrijven. ABC Westland is de spil in de internationale Agri & Food sector.

Met de ondertekening van de overeenkomst  intensiveren beide partijen hun samenwerking. CBizz is al leverancier van IP-dienstverlening aan de klanten met eigen vestigingen op het terrein van ABC Westland.

De heer De Graaf van CBizz en de heer Rijsdijk van ABC WestlandABC Westland heeft het eigen interne glasvezelnetwerk dat ABC Westland gebruikt voor haar eigen diensten, ter beschikking gesteld aan CBizz. In deze samenwerking verzorgt het Westlandse bedrijf  KD-Telematica de uitrol van glasvezel en layer 1-beheer en kan CBizz haar dienstenverlening aan de klanten verder uitbreiden.

Deze samenwerking is een volgende stap in de al jarenlange samenwerking van CBizz en ABC Westland. Beide partijen zijn daarom erg blij met deze stap en het intensiveren van de samenwerking.

De heer Herwi Rijsdijk, directie ABC Westland Beheer: "ABC Westland stimuleert de economische ontwikkeling van de op het terrein gevestigde bedrijven en ziet de ontwikkeling van breedbandinfrastructuur als een goede impuls daarvoor,  dit door een op glasvezel gebaseerde telecommunicatie-infrastructuur in haar complex te realiseren en deze ten behoeve van bestaande en potentiële nieuwe huurders en gebruikers aan te bieden. Wij zijn blij dat we dit in samenwerking met CBizz kunnen realiseren. "

De heer De Graaf, directie CBizz: "De samenwerking met ABC Westland past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat,  een persoonlijke-  en servicegerichte aanpak. De verdere intensivering met ABC Westland maakt het mogelijk dat CBizz gebruik maakt van het  fijnmazige glasvezelnetwerk  en is een is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.