obey-robots.txt
Start aanleg glasvezelnetwerk bedrijventerrein Leehoven
CBIZZ START AANLEG GLASVEZELNETWERK OP BEDRIJVENTERREIN LEEHOVEN IN DE LIER - 21 april 2015

Leehoven De Lier
Na een geslaagd vraagbundelingstraject start CBizz met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein Leehoven in De Lier. Op bedrijventerrein Leehoven zijn ongeveer 150 ondernemingen gevestigd. De afgelopen maanden heeft CBizz intensief contact gehad met deze ondernemers. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijk aanbod waar ondernemers gebruik van maken.

De aanleg van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Leehoven past in de verdere verglazing van het Westland. De vraag naar dit soort hoogwaardige breedband B2B-verbindingen groeit zo snel dat nu ook de verglazing van dit bedrijventerrein kan worden gestart. Op korte termijn volgen ook andere bedrijventerreinen in het Westland.

Het glasvezelnetwerk kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot verglazing van het bedrijventerrein Leehoven past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De aanleg van het fijnmazige glasvezelnetwerk op Leehoven is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.”
Bron: CBizz
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.